Προς το περιεχόμενο

Κοζανίτικα Μπέντια και Κασμέρια


poseidon11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

mbentovivlio.JPG

 

Μετά από την δημιουργία του Κουζανιώτικου λεξικού,την δημιουργία του Πρώτου οδηγού Αποκριάς τα οποία ταξίδεψαν «ηελκτρονικά» μέσα από το διαδίκτυο σ'όλο τον Κόσμο,ακολουθεί η συγκεκριμένη έκδοση η οποία περιλαμβάνει μια συλλογή από κασμέρια-μπέντια γεμάτα παράδοση, σκωπτικό πνεύμα.

 

Η συγκεκριμένη Α' έκδοση για την οποία είμαστε πολύ περήφανοι περιλαμβάνει 57 μπέντια (ανέκδοτα) σε 40 σελίδες τα οποία έχουν γραφτεί από μέλη και επισκέπτες του http://www.sourdos.gr και τα οποία έχουν υποστεί την ανάλογη επεξεργασία όπου κρίθηκε απαραίτητο.

 

Μπορείται να το κατεβάσετε από Ε Δ Ω ! ! !

 

Insomnia σε ευχαριστούμε για τη φιλοξενία :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Να μου επιτραπεί να προσθέσω οτι το portal της Κοζάνης http://www.giapraki.com έχει ξεκινήσει να γράφει "Κοζανίτικα Μπέντια" (Κοζανίτικα Ανέκδοτα/Ιστορίες) απο τον Οκτώβριο του 2004.

 

Μπορείτε να δείτε και τη συλλογή με τα Κοζανίτικα Μπέντια του Giapraki.com , επιμελημένα απο τον Ηλία Παρδάλη ο οποίος ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε με την ηλεκτρονική μορφή της Κοζανίτικης Παράδοσης. Επισκευτείτε τα "Κοζανίτικα Μπέντια" : http://www.giapraki.com/e107_plugins...forum.php?35.0

 

Επίσης όσον αφορά τον οδηγό Αποκριάς, εκδίδεται ηλεκτρονικά (όχι σε PDF) απο το giapraki.com απο το Φεβρουάριο του 2006 στην διεύθυνση : http://www.giapraki.com/e107_plugins...p?content.1734 αλλά πλέον υπάρχει και Site για το καρναβάλι της Κοζάνης στη διεύθυνση http://www.apokries-kozanis.gr υπο την αιγίδα του Δήμου και του http://www.Giapraki.com.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο στα παιδιά του http://WWW.SOURDOS.GR!!!

Πολύ δυνατό!!!

Είστε οι μόνοι που ασχολείστε καθαρά με την Παράδοση και μάλιστα αφιλοκερδώς και αυτό να ξέρετε ότι φαίνεται!!!

Έχω γίνει κι εγώ μέλος σας!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...