Μετάβαση στο περιεχόμενο


Αποστολή στην IFA 2014
Φωτογραφία

Προβλημα ενεργοποιησης Connex


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 Chinaski

Chinaski

    Senior Member

  • Members
  • 664 μηνύματα

Δημοσίευση 02 February 2008 - 01:45 PM

Χαιρετε παιδες

Ενας φιλος μου εκανε συνδεση στα 1024 και πηρε το ασυρματο μοδεμ/ρουτερ που δινει ο Οτε (Baudtec).

Καναμε ολα τα απαραιτητα βηματα, μπηκαμε στην σελιδα ενεργοποιησης, βαλαμε κωδικο κτλπ. Βαλαμε το username και password μεσω του cd (συνδεση ethernet), αλλα δεν συνδεεται με τιποτα. Στο log αναφερei συνεχως check password/username.Αφου καναμε restore στις εργοστασιακες ρυθμισεις, πηγαμε πισω στο my.otenet.gr βαλαμε το username και το password και τα δεχεται κανονικα. Εφωσον λογκαρουμε στο my.otenet.gr γιατι δεν δουλευουν οι κωδικοι στην συνδεση?

Η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη.

Μα να μην το απανταει κανεις στο 1242 ελεος.

Ad Bot

Ad Bot

#2 accipio

accipio

    Senior Member

  • Members
  • 4138 μηνύματα

Δημοσίευση 02 February 2008 - 02:44 PM

Σιγουρευτείτε ότι το password που επιλέξατε είναι λιγότερο από 9 χαρακτήρες. Αν δεν είναι, αλλάξτε το ώστε να μην υπερβαίνει τους 8 χαρακτήρες.

#3 schumacher_

schumacher_

    Senior Member

  • Members
  • 502 μηνύματα

Δημοσίευση 02 February 2008 - 05:02 PM

Μπες στις ρυθμίσεις του router και μην εισάγεις τα username και password από την εφαρμογή του cd (πολλές φορές υπάρχει πρόβλημα). Η διεύθυνση του router είναι 192.168.1.1. Για να κάνεις login σου ζητάει user και pass (admin και 1234 αντίστοιχα, όταν έχεις εργοστασιακές ρυθμίσεις). Μπαίνεις στις ρυθμίσεις, πας στο Interface Setup (2-3η επιλογή στο μπλε μενού), στις επιλογές που σου βγάζει από κάτω πατάς Internet. Λίγο πιο κάτω από τη μέση της σελίδας, έχει τα user και pass της σύνδεσής σου (αυτά που ενεργοποίησες στη σελίδα my.otenet.gr). Τα εισάγεις, πας τέρμα κάτω στη σελίδα και πατάς SAVE. Μόλις τελειώσει το save είσαι έτοιμος.

Ρίξε ένα σήμα αν δούλεψε ή όχι

#4 mvaggel

mvaggel

    Senior Member

  • Members
  • 813 μηνύματα

Δημοσίευση 02 February 2008 - 10:35 PM

@otenet.gr έβαλες στο username?

#5 snik

snik

    Senior Member

  • Members
  • 1466 μηνύματα

Δημοσίευση 02 February 2008 - 10:49 PM

κοιτα να κανεις αυτο που λεει ο mvaggel γιατι και εγω το ιδιο προβλημα ειχα!

#6 algait

algait

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 μηνύματα

Δημοσίευση 18 March 2008 - 11:27 PM

Λοιπόν για να μην ανοίγω καινούριο topic ας κάνω τη ερώτησή μου σε αυτό. Προσπαθώ να συνδεθώ στο ιντερνετ με το connex αλλά έχω το εξής πρόβλημμα. Έχω το μόντεμ της Baudtec. Ακολουθώ τις οδηγίες που μου δώσανε και βάζω username το "[email protected]" και password "otenet" για να συνδεθώ στο site της otenet και να φτιάξω το δικό μου password. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο site της otenet. Το λαμπάκι του μοντεμ για την ενεργή σύνδεση δεν ανάβει!!Δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Επίσης να αναφέρω ότι ενώ κάνω ping στο μοντεμ, όταν δίνω την ip στον browser δεν ανοιγει τη σελιδα του. Ευχαριστώ

#7 Chrisxxx

Chrisxxx

    Senior Member

  • Members
  • 1844 μηνύματα

Δημοσίευση 19 March 2008 - 11:57 AM

Στο my.otenet.gr δεν πρεπει να συνδεθεις;

Εναλλακτικα παρε τηλεφωνο 801 11 35555 ή κανε τα απο internet cafe.

#8 algait

algait

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 76 μηνύματα

Δημοσίευση 21 March 2008 - 08:22 PM

Στο my.otenet.gr δεν πρεπει να συνδεθεις;

Εναλλακτικα παρε τηλεφωνο 801 11 35555 ή κανε τα απο internet cafe.


Ακόμα και να το κάνω από ίντερνετ καφέ, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ. Τους πήρα σε αυτό το τηλέφωνο και μου είπανε ότι η γραμμή δεν έχει πρόβλημα και ότι φταίνε τα βίστα. Εγώ βέβαια το έχω τσεκάρει ότι δεν φταίνε τα βίστα αφού ο ίδιος υπολογιστής σε σπίτι φίλου με τη δική του σύνδεση μπαίνει κανονικά. Δεν μπορώ να βρω τι δεν πάει καλά. Αν έχει κάποιος κάτι στο νου του θα με βοηούσε πολύ.