Προς το περιεχόμενο

Προβλημα ενεργοποιησης Connex


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετε παιδες

 

Ενας φιλος μου εκανε συνδεση στα 1024 και πηρε το ασυρματο μοδεμ/ρουτερ που δινει ο Οτε (Baudtec).

 

Καναμε ολα τα απαραιτητα βηματα, μπηκαμε στην σελιδα ενεργοποιησης, βαλαμε κωδικο κτλπ. Βαλαμε το username και password μεσω του cd (συνδεση ethernet), αλλα δεν συνδεεται με τιποτα. Στο log αναφερei συνεχως check password/username.Αφου καναμε restore στις εργοστασιακες ρυθμισεις, πηγαμε πισω στο my.otenet.gr βαλαμε το username και το password και τα δεχεται κανονικα. Εφωσον λογκαρουμε στο my.otenet.gr γιατι δεν δουλευουν οι κωδικοι στην συνδεση?

 

Η βοηθεια σας θα ηταν πολυτιμη.

 

Μα να μην το απανταει κανεις στο 1242 ελεος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγουρευτείτε ότι το password που επιλέξατε είναι λιγότερο από 9 χαρακτήρες. Αν δεν είναι, αλλάξτε το ώστε να μην υπερβαίνει τους 8 χαρακτήρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπες στις ρυθμίσεις του router και μην εισάγεις τα username και password από την εφαρμογή του cd (πολλές φορές υπάρχει πρόβλημα). Η διεύθυνση του router είναι 192.168.1.1. Για να κάνεις login σου ζητάει user και pass (admin και 1234 αντίστοιχα, όταν έχεις εργοστασιακές ρυθμίσεις). Μπαίνεις στις ρυθμίσεις, πας στο Interface Setup (2-3η επιλογή στο μπλε μενού), στις επιλογές που σου βγάζει από κάτω πατάς Internet. Λίγο πιο κάτω από τη μέση της σελίδας, έχει τα user και pass της σύνδεσής σου (αυτά που ενεργοποίησες στη σελίδα my.otenet.gr). Τα εισάγεις, πας τέρμα κάτω στη σελίδα και πατάς SAVE. Μόλις τελειώσει το save είσαι έτοιμος.

 

Ρίξε ένα σήμα αν δούλεψε ή όχι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Λοιπόν για να μην ανοίγω καινούριο topic ας κάνω τη ερώτησή μου σε αυτό. Προσπαθώ να συνδεθώ στο ιντερνετ με το connex αλλά έχω το εξής πρόβλημμα. Έχω το μόντεμ της Baudtec. Ακολουθώ τις οδηγίες που μου δώσανε και βάζω username το "[email protected]" και password "otenet" για να συνδεθώ στο site της otenet και να φτιάξω το δικό μου password. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο site της otenet. Το λαμπάκι του μοντεμ για την ενεργή σύνδεση δεν ανάβει!!Δεν ξέρω τι κάνω λάθος. Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάτι? Επίσης να αναφέρω ότι ενώ κάνω ping στο μοντεμ, όταν δίνω την ip στον browser δεν ανοιγει τη σελιδα του. Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο my.otenet.gr δεν πρεπει να συνδεθεις;

 

Εναλλακτικα παρε τηλεφωνο 801 11 35555 ή κανε τα απο internet cafe.

 

Ακόμα και να το κάνω από ίντερνετ καφέ, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ. Τους πήρα σε αυτό το τηλέφωνο και μου είπανε ότι η γραμμή δεν έχει πρόβλημα και ότι φταίνε τα βίστα. Εγώ βέβαια το έχω τσεκάρει ότι δεν φταίνε τα βίστα αφού ο ίδιος υπολογιστής σε σπίτι φίλου με τη δική του σύνδεση μπαίνει κανονικά. Δεν μπορώ να βρω τι δεν πάει καλά. Αν έχει κάποιος κάτι στο νου του θα με βοηούσε πολύ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...