Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

The Sims 3


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
318 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#196 sasakispgt

sasakispgt

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 12 μηνύματα

Δημοσίευση 16 July 2009 - 04:26 PM

http://multirama.gr/...54&catid=010200 καλησπερα..με αυτο το λαπτοπ θα μπορω να παιξω το σιμς3?ευχαριστω..

#197 karaap

karaap

    Senior Member

  • Members
  • 194 μηνύματα

Δημοσίευση 17 July 2009 - 11:28 AM

Γνωρίζει κανείς απο που μπορώ να κατεβάσω το εγχειρίδιο οδηγειών του
" The sims 3 "

Ευχαριστώ

Ad Bot

Ad Bot

#198 N.I.C

N.I.C

    Senior Member

  • Members
  • 1664 μηνύματα
  • LocationThessaloniki

Δημοσίευση 25 July 2009 - 12:15 AM

Τελικά το patch πως στο καλό το βάζουν; Έχω επιλέξει και σαν region UK, αλλά εξακολουθεί να μου λέει "the setup has detected that the installed game region for this update is incorrect"...Με έχει φάει τα αυτιά η ξαδέρφη εδώ πέρα, γιατί θέλει να παίξει... Το game παίζει πολύ καλά αλλά μετά από κανα 30 λεπτό, με πετάει στην επιφάνεια εργασίας. :fear: What the hell;

#199 Thaninho

Thaninho

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 89 μηνύματα

Δημοσίευση 25 July 2009 - 08:38 PM

χθες το εβαλα και επαιζα κονονικα και τορα που μπικα μου αλαξε την γλωσσα σε αγγλικα ποςσ τιν ξαναλαζω?

#200 kostacurtas

kostacurtas

    Moderator ε.α

  • Moderator ε.α
  • 5427 μηνύματα

Δημοσίευση 03 August 2009 - 06:42 PM

EA announce The Sims 3: World Adventures for PC

EA has announced the first expansion pack for The Sims 3, known as The Sims 3: World Adventures, which will ship worldwide on November 16.

The expansion sees your Sims taken out of Sunset Valley as they go across around the world to countries including China, France and Egypt.

Δημοσιευμένη Εικόνα

#201 ilona

ilona

    Senior Member

  • Members
  • 195 μηνύματα

Δημοσίευση 27 November 2009 - 12:08 AM

help!!! προσπαθω να βαλω το σιμσ3 στο πσ αλλα μου βγαζει error στην εγκατασταση!!! ειχα εγκαταστσει πιο παλια το παιχνδι αλλα ηταν σπασμενο (επαιζ μια χαρα) τωρα που αγρασα το original δεν μπορω να τ εγκαταστσω!!! λεει: σφαλμα: παρουσιαστηκε σφαλμα εδομενων (κυκλικος ελεγχος πλεονασμου). αν ομωσ κανω κσανα εγκατασταση το σπασμενο μπνει μια χαρα!!! τι μπορω να κανω? (εκτσ απ το να βαλω τ σπασμενο!!!)

#202 adi32

adi32

    Senior Member

  • Members
  • 5952 μηνύματα

Δημοσίευση 27 November 2009 - 12:17 AM

Μαλλον εχει προβλημα το original dvd (γρατζουνιες κτλ)

#203 ilona

ilona

    Senior Member

  • Members
  • 195 μηνύματα

Δημοσίευση 27 November 2009 - 12:24 AM

μπαααααα... μια χαρα ειναι!!!

#204 GeorgeMan

GeorgeMan

    Senior Member

  • Members
  • 13503 μηνύματα
  • LocationΒριλήσσια, Αττική

Δημοσίευση 27 November 2009 - 12:40 AM

Ο κυκλικος ελεγχος πλεονασμου ειναι κλασικο σφαλμα απο κατεστραμμενα δισκακια (ειτε απο γρατζουνιες, ειτε απο κακη εγγραφη, ειτε απο κακη αλλα αποδεκτη εγγραφη αλλα πολυ κακο reader).

Αρα ή το dvd φταιει ή το dvd-rom σου..

(ε οχι! κοπελα να παιζει sims3? δε το περιμενα :P :P )

#205 Eluminator_91

Eluminator_91

    Senior Member

  • Members
  • 342 μηνύματα
  • LocationΧαλκίδα

Δημοσίευση 27 November 2009 - 11:13 AM

Xαιρεται!!:-)
Εχει παιξει κανεις το νεο expansion του sims 3, το world adventures??...αξιζει??

#206 ilona

ilona

    Senior Member

  • Members
  • 195 μηνύματα

Δημοσίευση 27 November 2009 - 01:42 PM

δεν λεει και πολλα!!! εχει κανα δυο πραγματακια νεα κατα τ αλλα τ ιδιο ειναι...

#207 Eluminator_91

Eluminator_91

    Senior Member

  • Members
  • 342 μηνύματα
  • LocationΧαλκίδα

Δημοσίευση 27 November 2009 - 02:11 PM

δεν λεει και πολλα!!! εχει κανα δυο πραγματακια νεα κατα τ αλλα τ ιδιο ειναι...


Kριμα!!...εγω θα ηθελα να βγει ενα expansion για το sims 3 που να εχει καιρο (βροχες, χιονι κλπ) και κατοικιδια :-D

#208 netrino03

netrino03

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 1 μηνύματα

Δημοσίευση 28 November 2009 - 03:33 PM

Διάβασα τις συμβατές κάρτες γραφικών και ήθελα να ρωτήσω, μια σχετικά καλή κάρτα αλλά όχι απαραίτητα από τις σειρές που προτείνονται θα παίζει το παιχνίδι με χαμηλότερη απόδοση;

#209 manosraul

manosraul

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 9 μηνύματα

Δημοσίευση 08 February 2010 - 05:41 PM

εχω μια ATI HD 2400 XT 128 MB ....................θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να το παιξει δεν με νοιαζει αν κολαει λιγο..........οι απαιτησεις τοθ παιχνιδιου λενε οτι μπορει να παιξει.............αν ξερει καποιοσ να μου πει .....................ευχαριστω

#210 Eluminator_91

Eluminator_91

    Senior Member

  • Members
  • 342 μηνύματα
  • LocationΧαλκίδα

Δημοσίευση 09 February 2010 - 07:49 PM

εχω μια ATI HD 2400 XT 128 MB ....................θα ηθελα να ρωτησω αν μπορει να το παιξει δεν με νοιαζει αν κολαει λιγο..........οι απαιτησεις τοθ παιχνιδιου λενε οτι μπορει να παιξει.............αν ξερει καποιοσ να μου πει .....................ευχαριστω


Nαι θα το τρεχει αλλα με λιγα fps. Aλλα αφου λες οτι δεν σε νοιαζει τοτε οκ..

PC Desktop:
XP (Service Pack 2)
Processor: Pentium IV 2.0 GHz / Athlon XP 2000+
Memory: 1 GB
Graphics: GeForce FX 5900 / Radeon 9500
Graphics: Ram 128 MB
Vista (Service Pack 1)
Processor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
Memory: 1.5 GB
Graphics: GeForce FX 5900 / Radeon 9500
Graphics Ram: 128 MB

Laptop:
XP (Service Pack 2)
Processor: Pentium IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
Memory: 1.5 GB
Graphics GeForce: Go 6200 / Radeon mobile 9600
Graphics Ram: 128 MB
Vista (Service Pack 1)
Processor: Pentium: IV 2.4 GHz / Athlon XP 2400+
Memory: 2.0 GB
Graphics: GeForce Go 6200 / Radeon mobile 9600
Graphics: 128 MB