Προς το περιεχόμενο

Δανειο χωρις εκκαθαριστικο


ozzy1948

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χωρίς εκκαθαριστικό, δάνειο δεν παίρνεις. Άμα όμως πάρεις (χωρίς εκκαθαριστικό) την κάρτα π.χ. απ' τα καρφούρ δεν είναι η κάρτα αυτή μόνο για τα καρφούρ, για παντού είναι, δεν έχει περιορισμούς παρά μόνο στο πιστωτικό της όριο. Τραβάς μετά λεφτά απ' αυτήν και τα σκας όπου θες. Απλά πληρώνεις την μηνιαία δόση στα καρφούρ ή στην εμποροική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

παιδια να ρωτηςο ακομα κ αν βαλεις καποιον εγγυητη πχ τον πατερα ςου ,παλι δεν μπορεις να παρεις δανειο?Απλως ετςι κατοχειρωνεται καπως οτι τα λεφτα θα επιςτραφουν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καρφούρ έκανε δικό του χρηματοπιστωτικό τμήμα, εκδίδει τώρα την simply visa σε συνεργασία με την emporikibank, 60% καρφουρ 40% εμπορική. Έκανα αίτηση προχτές σ' ένα καρφουρ μόνο με φωτοτυπία ταυτότητας και τον αριθμό ΑΦΜ. .

Αξίζει αυτή η κάρτα? Έχει προσφορά 5% αλλά μέχρι 14/04. Μετα?? Δε τη χρειάζομαι για λεφτά, αλλά για να κερδίζω έκπτωση. Αξίζει??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν την πήρα ακόμα. Η επιστροφή 5% δεν είναι μόνιμη. Μόνο Πάσχα, Χριστούγεννα και καλοκαίρι που πέφτει η κίνηση. Έτσι ήταν με την νταϊνάμικ, τις άλλες μέρες από τσάμπιον μαρινόπουλος και καρφούρ 2%. Πάντως όποτε έχει 5άρια καταλαβαίνεις επιστροφές...Κάνουν όμως και καλές προσφορές πότε πότε στα ηλεκτρικά τους με την κάρτα τους με πάρα πολλές άτοκες...Ότι ήταν η νταϊνάμικ θα είναι και η σιμπλυ βιζα με επιπλέον ότι στους κατόχους θα δίνονται και χαμηλότοκα δάνεια μια που θα τα δίνει η καρφούρ και όχι η τράπεζα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, με έναν καλό εγγυητή τον πατέρα σου όπως λες μπορείς να πάρεις δάνειο. Προτείνω (α ρε και να μου κόβαν καμμια προμήθεια για τη διαφήμηση...χεχεχε) να απευθυνθείς στα open 24 της eurobank και κυρίως αυτά που στεγάζονται σε πολυκαταστήματα τύπου καρφούρ κλπ. Πολύ κίνηση, δεν ζητάν πολλά πολλά και συνήθως εγκρίνονται. Μάλιστα μου έλεγαν υπάλληλοι της γιουρομπανκ ότι γκρινιάζουν για τα ελαστικά κριτήρια που ισχύουν αν κάνεις αίτηση μέσω οπεν24 ενώ στα καταστήματα της τράπεζας τους επιβάλλουν να σου ζητάν της παναγιάς τα μάτια από δικαιολογητικά και χάνουν έτσι και τα μπόνους οι υπάλληλοι εκεί αφού πάρα πολλά κόβονται!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το καρφούρ έκανε δικό του χρηματοπιστωτικό τμήμα, εκδίδει τώρα την simply visa σε συνεργασία με την emporikibank, 60% καρφουρ 40% εμπορική. Έκανα αίτηση προχτές σ' ένα καρφουρ μόνο με φωτοτυπία ταυτότητας και τον αριθμό ΑΦΜ. Όσο για καταστήματα ξέρω ότι η Ηλεκτρονική Αθηνών συνεργάζεται με την Γιουρομπανκ. Το εικόνα ήχος (τώρα είναι στην αλυσίδα expert) είχε με γιουρομπανκ επίσης αλλά έπαψε να δραστηριοποιείται αθήνα, τώρα μόνο από Λάρισα και πάνω μου φαίνεται. Μεγάλο πολυκατάστημα για ρούχα παπούτσια κλπ, μου διαφεύγει τώρα το όνομά του, σε όλες τις μεγάλες πόλεις δραστηριοποιείται, εκδίδει την νοτος γκάλεριζ μέσω proton bank. Επίσης η αλυσίδα ΜΑΣΟΥΤΗΣ στην Β. Ελλάδα εκδίδει visa μέσω Millenniumbank με ταυτότητα μόνο και αφμ, το ξεκινάει με ένα χιλιάρικο. Εκδίδει και η ΑΒ Βασιλόπουλος με την εθνική (αυτός μου φαίνεται ζητάει εκκαθαριστικό είναι ο μοναδικός που ζήτησε όταν ψαχνόμουνα πριν 2 χρόνια, δεν ξέρω αν τώρα έβαλε νερό στο κρασί του) Γενικά αυτή είναι η πεπατημένη, δεν είναι ανάγκη να είναι καμμιά φιρμάρα το μαγαζί για να συνεργάζεται με τράπεζα και να εκδίδει κάρτες, μπορεί και μικρομεσαίο κατάστημα της γειτονιάς να κάνει το ίδιο. Άμα έχεις ανάγκη και όρεξη γυρνάς την αγορά και ρωτάς στα μαγαζιά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην βγάλεις 2-3 κάρτες στο φτερό, πάντα με την προϋπόθεση να μην είσαι μαυρισμένος στον Τειρεσία. Συνήθως οι τράπεζες παίρνουν ρίσκα, έχουν τις στατιστικές, ξέρουν ότι πάρα πολλοί δεν έχουν καλά εκκαθαριστικά και επίσης πάρα πολλοί έχουν μηδενικά ως άνεργοι αλλά με κάποιο τρόπο όλοι ψωνίζουν τα απαραίτητα. Ο έχων μικρό ή μηδενικό εκκαθαριστικό δεν σημαίνει εκ προοιμίου ότι είναι απατεώνας ή ότι πεινάει. Βλέπουν ότι ο κοσμάκης στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι συνεπής, πληρώνει, άρα αποτελεί μεγάλο χώρο εκμετάλλευσης ο μικροκαταναλωτής με καρτούλες, δεν τον ζορίζουν με απαίτηση εκκαθαριστικού γιατί ξέρουν εκ προιμίου δεν υπάρχει και δεν χρειάζεται να χάσουν τον μελλοντικό πελάτη! (Ορισμένοι αρχικά ζητάνε, αν πεις δεν έχω δεν επιμένουν, προχωρούν στην αίτηση). Το ποσοστό κέρδους είναι απείρως μεγαλύτερο από τον κίνδυνο μη πληρωμής από τους πολύ λίγους (όταν πρόκειται βέβαια για μικροποσά για κάρτες πάντα, έτσι;) και γι' αυτό εκδίδουν μικρά πιστωτικά όρια στην αρχή χωρίς πολλά δικαιολογητικά ώστε να μην χάσουν πολλά αν μπλέξουν με κακοπληρωτή κι αν σε μια διάρκεια 2-3 ετών δουν ότι καταναλώνεις πληρώνεις έστω και την κατώτερη καταβολή, δεν τους νοιάζει αυτό, να είσαι εντάξει με τις προθεσμίες τους νοιάζει, καλώς τον πελάτη λένε, δεν πρόκειται ποτέ να σου ζητήσουν εκκαθαριστικό, η ουσία μετράει, το ότι δοκιμάστηκες επί αρκετό χρόνο ήσουν εντάξει και δεν σε ενοχλούν. Βέβαια αν πας και ζητήσεις δάνειο 150.000 αυτό είναι άλλο πράγμα. Πάντα για κάρτες των 1.000-1.500 μιλάμε εδώ.
Μονο ταυτοτητα και ΑΦΜ, ή αυτα τα δυο και εφοσον παρεις προεγκριση σου ζητανε και εκκαθαριστικο. Κανενα καταστημα που βγαζει με τετοιο τροπο πιστωτικη που να δινει Η/Υ με ατοκες δοσεις υπαρχει ?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτα τα γραφεια ειναι αγνωστο τι προμηθεια κρατανε. Γιατι αν ειναι για δανειο 10.000 ευρω να κρατανε κανα 2.000 ειναι ξεφτιλα.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Το ποσο που θελω ειναι γυρω στα 5000 για αγορα μηχανης. Δεν νομιζω να γινεται με καρτα ε?
oχι να μαζεψεις 5.000 απο πιστωτικες ειναι εξοντωτικο.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αξίζει αυτή η κάρτα? Έχει προσφορά 5% αλλά μέχρι 14/04. Μετα?? Δε τη χρειάζομαι για λεφτά, αλλά για να κερδίζω έκπτωση. Αξίζει??
Και εγω θελω μια τετοια καρτα για αγορα Η/Υ με δοσεις. Η Ηλεκτρονικη Αθηνων δινει μια καρτα easy buy για αγορες με δοσεις (δεν ειναι πιστωτικη απ' οτι βλεπω) παντως, αλλα στο site τους δεν εχουν καθολου desktops.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να σου πω, την προπερασμένη πέμπτη έκανα αίτηση σε ένα καρφουρ χωρίς εκκαθαριστικό, μόνο φωτοκοπυ ταυτότητα και ΑΦΜ και πήρα τηλεφ την τρίτη και είπανε εγκρίθηκε βιζα ένα χιλιάρικο. Άμα θες παραπάνω στέλνεις εκκαθαριστικό. Το δικό μου είναι μηδενικό δεν το δείχνω πουθενά με τίποτα, παρ' όλ' αυτα εγκρίθηκε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

ρε παιδια ξερετε και για μενα μηπως κανεναν να δενιζει λεφτα ψαχνω σαν τρελη 2500 να συμπληρωσω να ανοιξω ενα μαγαζι τατου και να προλαβω την επιδοτηση του οαεδ και να τα επιστρεψω αμεσα με το που την παρω και με ενα λογικο τοκο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Χωρίς εκκαθαριστικό νομίζω ότι δεν γίνεται να δοθεί δάνειο χωρίς να είμαι σίγουρος. Δες εδώ για πληροφορίες:

http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=144

 

Μετα απο 1 χρόνο πως σου ήρθε ξαφνικά να απαντήσεις;

 

 

iphone.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...