Λοιπον... ειχα 1 Mbit και εκανα αιτηση στον οτε να παω στα 4 γιατι το μοντεμ που ειχα τα ειχε παιξει κανονικοτατα!!!!
Οποτε λοιπον την εκανα και μου ειπαν οτι θα μου στειλουν ενα philips ρουτερ το οποιο θα ειχε 4 θυρες ethenet... οταν πηρα καποια στιγμη το 1242 (τηλ. κεντρο ADSL ΟΤΕ) μου ειπαν οτι με τον νεο μηνα μπηκα και στα 4Mbit... εγω εν το μεταξυ ειχα μεινει χωρις ιντερνετ για 3 μερες και θα εμενα για αλλες 5!
Τελως παντων... πηγα και πηρα εγω ενα ρουτερ! παω σε ενα OTESHOP και μου λενε οτι πρεπει να το πληρωσω!!
οποτε και εγω παω στο eshop (το ποιο καλο κατα την γνωμη μου!!!!
Τωρα στο θεμα μας ομως... τι ταχυτητα εχω τελικα???
το 1242 μου λεει οτι εχω 4, εδω λεει οτι εχω 700(+)-1600(+) http://www.dslreport...eedtest?flash=1 (απο το μ torrent το ειδα!) υπο συνθηκες κατεβασματος! (ο firefox με 40-100 ε καμια φορα παει και κατι 120! και το μtorrent με 15-20 (τι στον... τετοια ταχυτητα ειχα με το ενα!!) με το κιτρινο τριγωνακι να λεει διαφορα!!)
τι γινεται εδω περα?? υποψιν οτι οι αλλοι δυο υπολογιστες απλως ειναι συνδεδεμενοι (αλλα και οταν δεν ειναι παλι τα ιδια!) μηπως το ρουτερ μοιραζει την ταχυτητα στα 3? εγω δεν εχω καλες ρυθμισεις??(για το μtorrent μιλαω...) τι να φταιει???? μπορειτε να με βοηθήσετε λιγακι???
Ευχαριστώ εκ των προτερων για τις απαντησεις σας!!!
Φιλικά Νίκος...