Προς το περιεχόμενο

Καηκε ο φορτιστης του λαπτοπ!!


Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Xaxa, δεν ηξερα οτι υπαρχει τετοιο thread. Καλως, θα το δειξω σε καποιον που ξερει. Αν και δε βλεπω μεσα τα καλωδια. Σκεψου οτι η ζημια εγινε ακριβως στο σημειο που ξεκιναει να σχηματιζεται το βισμα εισοδου της θυρας τροφοδοσιας. Ενα κατσιασμενο καλωδιο που πεταει σπιθες βλεπω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

γενικως η λογικη ειναι οτι δεν πρεπει να ενωνεται το ενα καλωδιο με το αλλο.λογικα 3 καλωδια θα δεις μεσα απο το μαυρο καλωδιο το καθενα ξεχωριστα μονομωνενο.και ετσι πρεπει να μεινουν ξεχωριστα μονομενο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες μετά...

Μια ερωτηση ηθελα να κανω, ο φορτιστης του λαπτοπ μου ειναι στα 19V, δεν γραφει κατι αλλο σε watt.

 

Βρηκα αυτους τους 2:

 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701652

 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701653

 

Ο 1ος ειναι στα 90W & ο 2ος στα 120W. Εαν παρω τον 1ο (για την τιμη του) θα εχω προβλημα; Μηπως απλα ο 2ος επειδη ειναι στα 120W θα μου φορτιζει μονο πιο γρηγορα την μπαταρια;

Εγω απλα τον θελω για να αναβει το pc οπου και οι 2 δινουν ταση 19Volt.

 

Καποια βοηθεια;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 5 μήνες μετά...

Νομίζω ότι ανήκω στην φουρνιά της HP Pavillion που το τροφοδοτικό αρχίζει να αργοπεθαίνει. Έχω τον ΗP Pavillion dv6845ev και τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι το βύσμα δεν κάνει σωστή επαφή και αν το περιστρέψω και το αφήσω σε ένα συγκεκριμένο σημείο τότε τροφοδοτει κανονικά. Σήμερα παρατήρισα το καλώδιο και είδα λίγο μετά το βύσμα μια τρυπούλα ανεπαίσθητη. αν την μονώσω εξωτερικά με μονωτική ταινία θα δω διαφορά; θέλω επίσης να σημειώσω ότι το καλώδιο στο οποίο απολήγει το βύσμα δεν είναι ευθύ αλλά παριστρέφεται σα να κάνει κόμπους κατα κάποιο τρόπο. η τρυπούλα αυτή τη στιγμή βρίσκεται κάτω ακριβώς όπου το καλώδιο σχηματίζει μια γωνία "Γ" και φορτίζει, αν το γυρίσω λίγο το καλώδιο, χάνει επαφή, ακούγεται και ενας ήχος "τσ" και δε τροφοδοτεί.

καμιά βοήθεια για το τι μπορώ να κάνω, αν φυσικά διορθώνεται ειδάλλως να κοιτάξω για αντικατάστασή του.

ευχαριστώ για την βοήθεια :rolleyes:

 

Υ.Γ:ελπίζω η περιγραφή μου να είναι κατατοπιστική :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε μενα στο καλωδιο τροφοδοσιας απο την καλομεταχειριση :rolleyes: ειχε ανοιξει μια τρυπουλα, περιπου μισο δαχτυλο, και παρουσιαζε τα συμπτωματα που αναφερεις ----οτι το βύσμα δεν κάνει σωστή επαφή και αν το περιστρέψω και το αφήσω σε ένα συγκεκριμένο σημείο τότε τροφοδοτει κανονικά----.

Το αφηνα και μια μερα ετσι οπως σερφαρα ακουσα κατι παραξενο και μυριζε σα να καιγεται.Guess what... Απο την τρυπουλα πεταγοταν σπιθες για 5 δευτερα.

Ευτυχως ημουν σπιτι οταν εγινε γιατι τον αφηνα ανοιχτο οταν εφευγα και ειχα μαζεψει τα χαλια γιατι ηταν καλοκαιρι.Δε θελω να φανταστω να γινοταν καποια αλλη στιγμη :fear: :fear:

 

Οποτε παρε καινουριο φορτιστη για να μην τρεχεις ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...