Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Δεν συδεεται στο ιντερνετ


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
6 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 ergidis

ergidis

    Senior Member

  • Members
  • 795 μηνύματα

Δημοσίευση 02 August 2008 - 07:00 PM

Παιδια σε ολοκαινουργιο λαπτοπ με βιστα,, και αφου γινανε ολες οι απαραιτητες αρχικες φορτωσεις των βιστα κλπ , δεν μπορει να συνδεθει καθολου στο ασυρματο και ενσυρματο δικτυο δηλ δεν συνδεεται στο ιντερνετ.. Προσπαθησα να δω τι φταιει αλλα δεν βρισκω τιποτα Μηπως η ασυρματη καρτα ειναι απενεργοποιημενη η τιποτα αλλο συμβαινει??

Ad Bot

Ad Bot

#2 alex2005

alex2005

    Senior Member

  • Members
  • 1687 μηνύματα

Δημοσίευση 02 August 2008 - 07:57 PM

Είναι πιθανό να είναι απενεργοποιημένη αλλά εσύ είπες πως δεν συνδέεται ούτε ενσύρματα.
Άλλος υπολογιστής έχει internet από την ίδια γραμμή?

#3 sarakinos

sarakinos

    Senior Member

  • Members
  • 953 μηνύματα

Δημοσίευση 02 August 2008 - 09:06 PM

Δώσε χειροκίνητα τα TCP/IP στα settings του φορητού και λογικά θα λυθεί το πρόβλημά σου..

#4 ergidis

ergidis

    Senior Member

  • Members
  • 795 μηνύματα

Δημοσίευση 03 August 2008 - 01:38 PM

Αλλος υπολογιστης κανενα προβλημα και συνδεεται αμεσα.. Εκεινα τα ΙΡ και το αλλα που θα τα βρω??

#5 μανος2

μανος2

    Senior Member

  • Members
  • 110 μηνύματα

Δημοσίευση 03 August 2008 - 01:45 PM

Παιδια σε ολοκαινουργιο λαπτοπ με βιστα,, και αφου γινανε ολες οι απαραιτητες αρχικες φορτωσεις των βιστα κλπ , δεν μπορει να συνδεθει καθολου στο ασυρματο και ενσυρματο δικτυο δηλ δεν συνδεεται στο ιντερνετ.. Προσπαθησα να δω τι φταιει αλλα δεν βρισκω τιποτα Μηπως η ασυρματη καρτα ειναι απενεργοποιημενη η τιποτα αλλο συμβαινει??


Ip διεύθυνση παίρνει;

Αν όχι τότε πάνε στις Υπηρεσίες (στα vista δεν γνωρίζω πως θα πας) και ενεργοποίησε τις παρακάτω (ειδικά την πρώτη)
Πρόγραμμα-πελάτης DHCP
Πρόγραμμα βοήθειας TCP/IP NetBIOS
Πρόγραμμα-πελάτης DNS
Υπηρεσίες IPSEC

Με XP δεξί κλικ στο Υπολογιστής μου - Διαχείριση - Υπηρεσίες και εφαρμογές - Υπηρεσίες

Μετά δεξί κλικ στην υπηρεσία που θες να ενεργοποιήσεις και εκκίνηση

#6 sarakinos

sarakinos

    Senior Member

  • Members
  • 953 μηνύματα

Δημοσίευση 03 August 2008 - 01:51 PM

Πίνακας Ελέγχου -> Κέντρο Δικτύου και Κοινής χρήσης -> Κάτω από την λέξη προσαρμογή (με μπλέ χρώμα και υπογραμμισμένη) υπάρχει το κουμπί "Προβολή Κατάστασης" , το πατάς... -> Ιδιότητες -> Διπλό κλίκ στο "Πρωτόκολλο Internet Έκδοση 4 (TCP/IPv4) -> Πάτα χρήση της παρακάτω διεύθηνσης και όρισε στην πρώτη γραμμη την ip του pc (πχ 192.168.2.5) στην δευτερη την subway mask (πχ 255.255.255.0)...και στην τρίτη την gateway του router σου (πχ 192.168.2.1)
Στα άλλα δύο δίνεις τις ips των dns servers του παρόχου σου (για τον ΟΤΕ 195.170.0.1 195.170.2.2) για να βρείς του δικού σου isp ψάξτω στο google...όσο για το τι ip τι gateway θα βάλεις και τί mask διάβασε το manual του router σου ή δώσε μας το μοντέλο και την μάρκα του να σου πούμε...

#7 ReVoM

ReVoM

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 66 μηνύματα

Δημοσίευση 03 August 2008 - 04:43 PM

Πόλλα laptop έχουν έχουν switchaki για τις ασύρματες κάρτες δικτύου.. Δές αν είναι ανοιχτό. Έχω δει και σε αρκετά laptop την ίδια δουλειά να την κάνουν κάποια hotkeys π.χ. ctrl-ctrl-2 ανοίγει ctrl-ctrl-1 κλείνει. Θα σου συνηστούσα να διαβάσεις το εγχειρίδιο χρήσης αν δεν βαρίεσαι.