Προς το περιεχόμενο

Ποιά είναι τα αγαπημένα σας επιτραπέζια παιχνιδια;


beliot1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το καλυτερο επιτραπεζιο που κυκλωφωρει αυτη τη στιγμη ειναι το Small World. Το αγορασα απο καισσα 50 ευρω. Ειναι ενα απο τα καλυτερα που εχω παιξει

 

http://www.daysofwonder.com/smallworld/en/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Magic:The gathering Δεν μπορώ να παίξω άλλο επιταπέζιο.Επίσης από τότε που χρησημοποιώ εικονικό keyboard κάνω ορθγραφικά. Μεγάλη σαπίλα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Επαναφέρω το θέμα μετά από 1+ χρόνο καθώς πρόσφατα ξανα"κόλλησα" με monopoly :P

 

(όχι, δεν είμαι ms fanboy :P)

 

Ψάχνω να βρω το επιτραπέζιο στην Ελληνική γλώσσα, είτε την "κλασσική" έκδοση είτε κάποια παραλλαγή, π.χ. Here and Now, Σύγχρονη Ελλάδα κ.λπ. Όσο έψαξα online και σε κάποια παιχνιδάδικα έβρισκα και κάποιες άκυρες εκδόσεις (Disney, City, ζάρια ταχύτητας, abs, αερόσσακους) την καινούρια κυκλική έκδοση (ffs, out of the question) και αυτή με τις πιστωτικές.

 

Από όλες αυτές, εκτός από την κλασσική, έχω την εντύπωση πως θα μπορούσα να δώσω μια ευκαιρία τόσο στην City (με χαρτονομίσματα) όσο και στην Σύγχρονη Ελλάδα (με $@#%@#$% κάρτες). Και θέλω την άποψή σας για το ποιά να πάρω.

 

Η City απ'οτι κατάλαβα απλά σου δίνει περισσότερο "χώρο" στο κέντρο του παιχνιδιού για να χτίσεις, μαζί με διάφορα extras στο gαmeplay. Καλό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αυτό απομακρύνει τους παίκτες από την ουσία του gameplay. Επίσης, δεν ξέρω κατά πόσο όλα αυτά αλλάζουν τραγικά το κλασσικό παιχνίδι και αν έχει Ελληνικές τοποθεσίες, κάτι που θεωρώ plus. Για την έκδοση με τις κάρτες έχω αρκετές επιφυλάξεις, ντάξ στα νιάτα μου το fun factor ανέβαινε κατακόρυφα με ζεστό χρήμα στο χέρι και δεν ξέρω κατά πόσο μια υποτιθέμενη πιστωτική μπορεί να το αντικαταστήσει αυτό. Άσε και που στάνταρ η συσκευή θα χαλάει κάθε μήνα.

 

Έχει παίξει κανείς γενικά κάποια από τις δυο εκδόσεις να μας πει εντυπώσεις; B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι άποικοι του Κατάν

747px-settlers_of_catan_-_standard_map.jpg

 

Με όλα του τα μπλιμπλίκια. Σπέρνει λέμε.

 

Κάπου πήρε το μάτι μου το game of thrones επίσης. Ένα αναγνωριστικό παιχνίδι που έκανα με φίλους φάνηκε πολλά υποσχόμενο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

Χρόνια είχα να παίξω το "Άποικοι του Κατάν", πολύ έξυπνο παιχνίδι.

 

Το Cluedo μου αρέσει επίσης, καθώς και το Dungeon Quest (δείτε το site για λατρεμένο banner-σχόλιο στη Wikipedia που μας έχει ζαλίσει με τα personal appeals).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου φαίνεται περίργο που δεν διάβασα πουθενά για Τα Κάστρα του Μυστρά το οποίο πέρα απο τη στρατηγική σκέψη που απαιτεί έχει εξαιρετική αντοχή στο χρόνο αφού το ταμπλό δημιουργείται απο τους παίχτες, τοποθετώντας ένα πλακίδιο έκαστος στο γύρο του. Αυτό μεταφράζεται σε διαφορετικό ταμπλό για κάθε παιχνίδι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...