Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Δεν κλεινει ο υπολογιστης


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 BALAMATSIAS

BALAMATSIAS

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 μηνύματα

Δημοσίευση 17 November 2008 - 12:34 PM

Δεν μπορω να κλεισω τον υπολογιστη μου απο το κουμπι της εναρξης παρα μονο απο το κεντρικο κουμπι του κουτιου οπως θα καταλαβεται δεν εχω και πολλες γνωσεις ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ad Bot

Ad Bot

#2 micos000

micos000

    Senior Member

  • Members
  • 10070 μηνύματα

Δημοσίευση 17 November 2008 - 08:15 PM

Μιλάς για ΧΡ ή για VISTA?
Τι ακριβώς σου κάνει όταν πατάς Τερματισμός?

Στις ρυθμίσεις ενέργειας, στο πεδίο "Κατά το κλείσιμο του υπολογιστή μου" τι επιλογή έχει;
Στα ΧΡ πήγαινε Εναρξη-Εκτέλεση και δώσε powercfg.cpl
Πήγαινε στην καρτέλα Για προχωρημένους για να το βρεις.

Για VISTA δεν γνωρίζω, αλλά ψάξε στις επιλογές ενέργειας ή κάπως έτσι.

#3 BALAMATSIAS

BALAMATSIAS

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 μηνύματα

Δημοσίευση 18 November 2008 - 12:29 PM

οταν παταω τερματισμο δεν γινεται τιποτα ο υπολογιστης δουλευει κανονικα σαν να μην πηρε καμια εντολη.ευχαριστω για το ενδιαφερον σας


-----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 11 : 49 : 39-----


οταν παταω τερματισμο δεν γινεται τιποτα ο υπολογιστης δουλευει κανονικα σαν να μην πηρε καμια εντολη.ευχαριστω για το ενδιαφερον σας

σημ. επανεκινησει γινεται κανονικα οπωσ και αναμονη.

#4 activex

activex

    Senior Member

  • Members
  • 4395 μηνύματα
  • LocationΚαβάλα στη Ξάνθη

Δημοσίευση 18 November 2008 - 12:55 PM

τελικα Στις ρυθμίσεις ενέργειας, στο πεδίο "Κατά το κλείσιμο του υπολογιστή μου" τι επιλογή έχει;

#5 gtsamour

gtsamour

    Senior Member

  • Members
  • 912 μηνύματα

Δημοσίευση 18 November 2008 - 01:45 PM

Κατέβασε το γενικό

#6 teofross

teofross

    Senior Member

  • Members
  • 800 μηνύματα

Δημοσίευση 18 November 2008 - 03:20 PM

Οπως λεει και ο activex κατι μαλλον παιζεται στις ρυθμισεις ενεργειας στο control panel.Ψαξτο λιγο εκει.Επισης αν απο εκει δεν βγαλεις ακρη με τιποτα ,αν ξερεις λιγο απο registry (αν οχι αστο μην πηδηχτει τιποτα) κανε ενα search στο registry το powerdownaftershutdown. Δωσε την τιμη 0 στο κλειδι.

#7 tetod17

tetod17

    Senior Member

  • Members
  • 186 μηνύματα

Δημοσίευση 18 November 2008 - 06:43 PM

Λοιπον μια λυση ειναι να φτιαξεις εσυ ενα "κουμπι" τερματισμου. Πηγενε στην επιφανεια εργασιας κανε δεξι κλικ δημιουργια συντομευση και μεσα γραψε shutdown -s -t 01 το t οριζει σε ποσο χρονο θα κλεισει. Βαλτου και εικονιδιο του τερματισμου και εισαι οκ.
Δοκιμασε και πες.

#8 BALAMATSIAS

BALAMATSIAS

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 μηνύματα

Δημοσίευση 18 November 2008 - 09:56 PM

σ"ευχαριστω εκ των προτερων activex ktetod17 teofross για το ενδιαφερον σας η επιλογη κατα το κλεισιμο ειναι τερματρισμοσ λειτουργιας


-----Προστέθηκε 18/11/2008 στις 08 : 58 : 59-----


για το προβλημα μου παιζει ιος?

#9 micos000

micos000

    Senior Member

  • Members
  • 10070 μηνύματα

Δημοσίευση 19 November 2008 - 12:30 AM

Την εντολή που σου είπε ο tetod17 την δοκίμασες;
Μπορείς να την δώσεις και στο Έναρξη->Εκτέλεση να δεις αν κάνει τερματισμό έτσι.

shutdown -s



#10 BALAMATSIAS

BALAMATSIAS

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 μηνύματα

Δημοσίευση 19 November 2008 - 01:29 AM

την εδωσα την εντολη απο την εναρξη οπως λεει και ο tetod17 moy βγαζει μυνημα οτι θα τερματιστει σε 30 σεκ. τελειωνει ο χρονος και δεν κλεινει συνεχιζει να δουλευει οπωσςπρωτα

#11 micos000

micos000

    Senior Member

  • Members
  • 10070 μηνύματα

Δημοσίευση 19 November 2008 - 02:34 AM

Άρα κάτι βρομάει εδώ.
Ψάξε με antivirus και antispyware προγράμματα γιατί μάλλον είσαι μολυσμένος.
Μήπως θυμάσαι πότε και κάτω από ποιές συνθήκες συνέβει για πρώτη φορά;
Ή στο έκανε από την πρώτη μέρα.

#12 varemarious

varemarious

    Senior Member

  • Members
  • 789 μηνύματα
  • LocationΑπέραντο γαλάζιο

Δημοσίευση 19 November 2008 - 09:47 AM

Συγνώμη ρε micos000 είχα βγάλει τα παπούτσια μου..

Λοιπόν κάνε ένα check όπως λέει και ο προλαλήσαντας επιδή δεν μας έχεις πει τι προστασία έχεις απο προγράμματα σου λέω προαιρετικά να χρησιμοποιήσεις :

superantispyware
avira
spybot

#13 activex

activex

    Senior Member

  • Members
  • 4395 μηνύματα
  • LocationΚαβάλα στη Ξάνθη

Δημοσίευση 19 November 2008 - 10:30 AM

εγω θα πρωτινω spyware doctor ακομα και για ενα μονο σκαναρισμα αν παιζει σχετικο προβλημα μπορει να σε σωσει απο πολλα.

φρωντισε μονο να μην φορτωσεις το συστιμα σου ταυτοχρονα με πολλα τετια προγραμματα διοτι σε realtime θα εχουν διενεξεις

ενα καθε φορα!

#14 micos000

micos000

    Senior Member

  • Members
  • 10070 μηνύματα

Δημοσίευση 19 November 2008 - 06:22 PM

Συγνώμη ρε micos000 είχα βγάλει τα παπούτσια μου.


A, είπα κι εγώ... :-D

#15 tetod17

tetod17

    Senior Member

  • Members
  • 186 μηνύματα

Δημοσίευση 20 November 2008 - 02:24 PM

malwaredytes anti-malware
counterspy
superantispyware
spyware doctor