Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Πρόβλημα με Firefox


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
2 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 salamandra021

salamandra021

  Senior Member

 • Members
 • 162 μηνύματα

Δημοσίευση 12 Δεκέμβριος 2008 - 03:13 πμ

Έχω το εξής πρόβλημα. Ενώ ο firefox εκτελείται κανονικά, όταν προσθέτω το add-on "Profile manager" και κάνω επανεκκίνηση του firefox την πρώτη φορά γίνεται κανονικά η επανεκκίνηση και τo add-on εγκαθίσταται κανονικά, όταν το ξανακλείσω και ξαναανοίξω το firefox τότε μου βγάζει το εξής μήνυμα:
"Ο Firefox εκτελείται ήδη, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Για να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο θα πρέπει να επανεκκινήσετε τον Firefox." Πατάω ok αλλά δεν γίνεται τίποτα. Επανεκκίνησα τον υπολογιστή μου και δεν έγινε τίποτα. Απεγκατέστησα το πρόγραμμα μαζί με όλα του τα στοιχεία και τότε λειτούργησε ξανά απ' την αρχή το πρόγραμμα χωρίς βέβαια τα παλιά μου add-ons. Για να μην κάνω απεγκατάσταση και εγκατάσταση απ' την αρχή του προγράμματος πηγαίνω στην εξής διαδρομή: "C:\Users\********\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox" και διαγράφω το αρχείο .ini με όνομα profiles. Έτσι όταν ανοίγω το firefox μου βγάζει ξανά το αρχικό παράθυρο και με ρωτάει αν θέλω να εισάγει σελιδοδείκτες κλπ. από άλλους browsers και ανοίγει το firefox κενό χωρίς σελιδοδείκτες, τίποτα, όπως ήταν αρχικά.
Το χρειάζομαι αυτό το add-on και γι' αυτό σας ρωτάω. Τι μπορώ να κάνω; Θέλω να έχω δύο προφίλ στο firefox και να λειτουργεί κανονικά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Ad Bot

Ad Bot

#2 Antwni

Antwni

  Senior Member

 • Members
 • 5.000 μηνύματα

Δημοσίευση 13 Δεκέμβριος 2008 - 06:41 μμ

Άνοιξε το task manager μετά πήγαινε στις διεργασίες και δες κάπου να λέει για firefox.exe νομίζω και μετά πάτα τέλος διεργασίας!!!!Αυτό ήταν!!!!;);)

#3 salamandra021

salamandra021

  Senior Member

 • Members
 • 162 μηνύματα

Δημοσίευση 13 Δεκέμβριος 2008 - 06:59 μμ

Άνοιξε το task manager μετά πήγαινε στις διεργασίες και δες κάπου να λέει για firefox.exe νομίζω και μετά πάτα τέλος διεργασίας!!!!Αυτό ήταν!!!!;);)


Δεν είναι αυτό το πρόβλημα... Κατ' αρχήν όταν κλείνει το firefox δεν υπάρχει στις διεργασίες κάτι σχετικό με το πρόγραμμα που να μπορώ να το κλείσω και να λειτουργήσει ξανά ο firefox. Και επίσης θέλω να λειτουργεί και το Profile manager για να μπορώ να έχω δύο προφίλ και όχι ένα.


-----Προστέθηκε 14/12/2008 στις 07 : 11 : 49-----


Το πρόβλημα λύθηκε! Ευχαριστώ.