Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Hol netfaster ip?


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
44 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 million_voices

million_voices

    Senior Member

  • Banned
  • 3940 μηνύματα

Δημοσίευση 14 January 2009 - 09:03 AM

Ξερει κανεις ποια ειναι η ip για να μπω στο web interface του netfaster της HOL?

#2 random

random

    Senior Mendez

  • Moderators
  • 5223 μηνύματα
  • LocationZH

Δημοσίευση 14 January 2009 - 01:20 PM

απο το manual: http://192.168.2.1/

Εάν δεν μπορείτε να δείτε τη συσκευή..
Spoiler


Ad Bot

Ad Bot

#3 million_voices

million_voices

    Senior Member

  • Banned
  • 3940 μηνύματα

Δημοσίευση 14 January 2009 - 01:51 PM

thanks man

μου το εστειλαν χωρις manual,εκτος και αν το manual ειναι μεσα στο συνοδευτικο cd με τους usb drivers που δεν κοιταξα καθολου

#4 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 53189 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 14 January 2009 - 02:07 PM

οταν περνας ενα ρουτερ και να μην ξερεις την ip tou ama πας σε παραθυρο command prompt και γραψεις Ipconfig αθτο που γραφει default gateway ειναι η ip tou router.

#5 million_voices

million_voices

    Senior Member

  • Banned
  • 3940 μηνύματα

Δημοσίευση 14 January 2009 - 02:31 PM

χρησιμο tip, ωραιος man

#6 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 53189 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 14 January 2009 - 02:32 PM

εκτος αν καποιος δεν εχει βαλει τις ip στο αυτοματο η αν εχει κλεισει τον dhcp απο τον ρουτερ.

#7 ares_tz

ares_tz

    Senior Member

  • Members
  • 157 μηνύματα

Δημοσίευση 19 January 2009 - 09:18 PM

Δυστυχώς αυτό το IP address
http://192.168.2.1/ δεν λειτουργεί
τουλάχιστον εδώ και 2 ημέρες αν και
αναφέρεται στο manual

Εναλλακτικά πρότειναν αυτό
http://192.168.1.1/

#8 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 53189 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 19 January 2009 - 10:30 PM

o ρουτερ εχει ενα Ip.δεν ειναι οτι παρει.καντο reset sta default και δες απο Ipconfig τι ιp θα παρεις η βαλε τοy manual

#9 ares_tz

ares_tz

    Senior Member

  • Members
  • 157 μηνύματα

Δημοσίευση 19 January 2009 - 10:51 PM

Ναι μετά έμαθα ότι ανάλογα με τον router αλλάζει
η IP address..

Ομως ακολουθώ τις οδηγίες για αλλαγή ρυθμίσεων
και η ιστοσελίδα δεν φορτώνει...γιατί? πως αλλιως
να κάνω ρυθμίσεις και να μπω στο menu NetfasteR?

Εχω φορητό laptop και θ'ελω wi-fi σύνδεση..
Δεν εχω άλλο desktop για ADSL συνδεση με τον router

:shock:

#10 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 53189 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 19 January 2009 - 11:17 PM

Ναι μετά έμαθα ότι ανάλογα με τον router αλλάζει
η IP address..

Ομως ακολουθώ τις οδηγίες για αλλαγή ρυθμίσεων
και η ιστοσελίδα δεν φορτώνει...γιατί? πως αλλιως
να κάνω ρυθμίσεις και να μπω στο menu NetfasteR?

Εχω φορητό laptop και θ'ελω wi-fi σύνδεση..
Δεν εχω άλλο desktop για ADSL συνδεση με τον router

:shock:


θα βαλεις Ip στο αυτοματο.δεν θα εχεις proxy.θα το συνδεσεις με καλωδιο και μετα θα δοκιμασεις να μπεις στο μενου αφου το κανεις reset default.

#11 ares_tz

ares_tz

    Senior Member

  • Members
  • 157 μηνύματα

Δημοσίευση 19 January 2009 - 11:35 PM

θα βαλεις Ip στο αυτοματο.δεν θα εχεις proxy.θα το συνδεσεις με καλωδιο και μετα θα δοκιμασεις να μπεις στο μενου αφου το κανεις reset default.


Δεν έχω proxy στις ρυθμίσεις Μozilla..
Επίσης κάνει automatic ip κάθε φορά που μπαίνω στο internet..

Πήγα ΕΞΩ από το σπίτι σε wi-fi spot με άλλη σύνδεση αλλα η url
http://192.168.2.1 που δίνει στο HOL manual για το
NetFasterR ΔΕΝ ανεβαίνει..

Μπορείς εσύ να δεις αν φορτώνει το url?:P


-----Προστέθηκε 20/1/2009 στις 01 : 27 : 34-----


Ακόμα δεν βλέπω αλλαγή..τι έγινε και δεν ανεβαίνει?

Επεξεργασία από ares_tz, 20 January 2009 - 01:26 AM.
διόρθωση


#12 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 53189 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 20 January 2009 - 08:33 AM

το 192.168.2.1 δεν θελει ιντερνετ για να το δεις ουτε θα συνδεθεις σe hot spot.αυτη ειναι η εσωτερικη ip.οποτε εσυ θα συνδεθεις μΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙς ΤΟ WI FI ΣΤΟ PC και τοτε θα συνδεθεις σε αυτην την Ip.egv poy εχω speedtouch θα συνδεθω στην δικια μου ip 192.168.1254. o αλλος που εχευ linksys στην 192.168.1.1 αλλα οχι διαμεσω ιντερνετ αλλα κατευθειαν.δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω.

#13 ares_tz

ares_tz

    Senior Member

  • Members
  • 157 μηνύματα

Δημοσίευση 20 January 2009 - 09:45 AM

το 192.168.2.1 δεν θελει ιντερνετ για να το δεις ουτε θα συνδεθεις σe hot spot.αυτη ειναι η εσωτερικη ip.οποτε εσυ θα συνδεθεις μΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙς ΤΟ WI FI ΣΤΟ PC και τοτε θα συνδεθεις σε αυτην την Ip.egv poy εχω speedtouch θα συνδεθω στην δικια μου ip 192.168.1254. o αλλος που εχευ linksys στην 192.168.1.1 αλλα οχι διαμεσω ιντερνετ αλλα κατευθειαν.δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω.


Καλημέρα,

Νόμιζα ότι έχω πρόσβαση στον router ΧΩΡΙΣ καλώδιο με wifi..
Αυτό που λες προϋποθέτει ΣΥΝΔΕΣΗ router με desktop pc που
δεν έχω, μέσω LAN...ΠΩΣ θα συνδέσω τον φορητό με τον router
ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ για να κάνω ρυθμίσεις και ενεργοποίηση ADSL σύνδεσης?

Σου στέλνω πμ για επικοινωνία..

#14 million_voices

million_voices

    Senior Member

  • Banned
  • 3940 μηνύματα

Δημοσίευση 20 January 2009 - 09:59 AM

το netfaster συνδεεται με το pc και με καλωδιο lan και με usb

να προτιμησεις το lan το οποιο υπαρχει μεσα στο πακετο που σου εστειλαν απο την hol

#15 ares_tz

ares_tz

    Senior Member

  • Members
  • 157 μηνύματα

Δημοσίευση 20 January 2009 - 05:19 PM

Καλησπέρα,

Μετά από αλλαγές και τροποποιήσεις, κατάφερα να
συνδεσω τον φορητό με router (LAN port, yellow cord).

Ακολουθησα τις οδηγίες και αποθήκευσα τις ρυθμίσεις
αλλά ΔΕΝ μπαίνει στο διαδίκτυο ακόμα..

Σχετικά με το WEP key οπως αναγράφεται στη
συσκευή για εισαγωγή, δεν το δεχεται...ξερει κανεις?