Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Εγκατασταση και ρυθμισεις router


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
9 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 steant

steant

    Senior Member

  • Members
  • 305 μηνύματα

Δημοσίευση 27 January 2009 - 01:59 PM

Ξερετε αν υπαρχει καποιος οδηγος-οδηγιες εγκαταστασης και ρυθμισεων για οποιουδηποτε router?

#2 steant

steant

    Senior Member

  • Members
  • 305 μηνύματα

Δημοσίευση 27 January 2009 - 01:59 PM

Ξερετε αν υπαρχει καποιος οδηγος-οδηγιες εγκαταστασης και ρυθμισεων για οποιουδηποτε router?

Ad Bot

Ad Bot

#3 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 53189 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 27 January 2009 - 10:55 PM

οχι δεν υπαρχει κατι για ολα.σε καθε provider θα βρεις και καμποσα ρουτερ.οι default ρυθμισεις για ολα ειναι vpi 8 vci 35 pppoe/llc .αυτα ειναι τα βασικα για να παιξει ενα ρουτερακι.απο εκει και περα το καθενα εχει και διαφορα αλλα.

#4 steant

steant

    Senior Member

  • Members
  • 305 μηνύματα

Δημοσίευση 28 January 2009 - 10:48 AM

Τhanks φιλε μου αυτο ακριβως εψαχνα να σε καλα!

#5 george_the_jack

george_the_jack

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 μηνύματα

Δημοσίευση 28 January 2009 - 11:21 AM

οχι δεν υπαρχει κατι για ολα.σε καθε provider θα βρεις και καμποσα ρουτερ.οι default ρυθμισεις για ολα ειναι vpi 8 vci 35 pppoe/llc .αυτα ειναι τα βασικα για να παιξει ενα ρουτερακι.απο εκει και περα το καθενα εχει και διαφορα αλλα.



Είναι εύκολο να περιγράψει καποιος φίλος βήμα-βήμα τη διαδικασία ενεργοποποιήσης μιας DSL γραμμής (Conx με το γνωστό Thomson router) χωρίς να επικοινωνήσω με τους ξυνούς στην..'εξυπηρετηση πελατών";;;
Χθές κατάφερα να συνδεθώ τελικά μέσω της διεύθυνσης του ρούτερ μετά από πολύ κόπο και αντί να επαναπαυθώ, θέλησα να αλλάξω username και password που μου έδωσαν από ΟΤΕ με δικά μου...Μαύρη ήταν η ώρα και η στιγμή!!!!! Έδωσα νέσους κωδικούς, δεν τους πήρε το ρούτερ και κλειδώθηκε. Τελικά έκανα ένα reset το ρούτερ με την κλασσική μύτη της καρφίτσας όπισθεν, καταφερα να το ξεκλειδώσω(να αναψει και πάλι το λαμπάκι του ίντερνετ) αλλά επέστρεψε στην αρχική κατάσταση. Δηλαδή, πρέπει να συνδεθώ και πάλι από την αρχή.
Αν έχει την καλοσύνη λοιπόν κάποιος ας στείλει σε 5-6 απλά βήματα τη διαδικασία να προσπαθήσω και σήμερα με καθαρό μυαλό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

#6 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 53189 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 27 January 2009 - 10:55 PM

οχι δεν υπαρχει κατι για ολα.σε καθε provider θα βρεις και καμποσα ρουτερ.οι default ρυθμισεις για ολα ειναι vpi 8 vci 35 pppoe/llc .αυτα ειναι τα βασικα για να παιξει ενα ρουτερακι.απο εκει και περα το καθενα εχει και διαφορα αλλα.

#7 steant

steant

    Senior Member

  • Members
  • 305 μηνύματα

Δημοσίευση 28 January 2009 - 10:48 AM

Τhanks φιλε μου αυτο ακριβως εψαχνα να σε καλα!

#8 george_the_jack

george_the_jack

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 43 μηνύματα

Δημοσίευση 28 January 2009 - 11:21 AM

οχι δεν υπαρχει κατι για ολα.σε καθε provider θα βρεις και καμποσα ρουτερ.οι default ρυθμισεις για ολα ειναι vpi 8 vci 35 pppoe/llc .αυτα ειναι τα βασικα για να παιξει ενα ρουτερακι.απο εκει και περα το καθενα εχει και διαφορα αλλα.



Είναι εύκολο να περιγράψει καποιος φίλος βήμα-βήμα τη διαδικασία ενεργοποποιήσης μιας DSL γραμμής (Conx με το γνωστό Thomson router) χωρίς να επικοινωνήσω με τους ξυνούς στην..'εξυπηρετηση πελατών";;;
Χθές κατάφερα να συνδεθώ τελικά μέσω της διεύθυνσης του ρούτερ μετά από πολύ κόπο και αντί να επαναπαυθώ, θέλησα να αλλάξω username και password που μου έδωσαν από ΟΤΕ με δικά μου...Μαύρη ήταν η ώρα και η στιγμή!!!!! Έδωσα νέσους κωδικούς, δεν τους πήρε το ρούτερ και κλειδώθηκε. Τελικά έκανα ένα reset το ρούτερ με την κλασσική μύτη της καρφίτσας όπισθεν, καταφερα να το ξεκλειδώσω(να αναψει και πάλι το λαμπάκι του ίντερνετ) αλλά επέστρεψε στην αρχική κατάσταση. Δηλαδή, πρέπει να συνδεθώ και πάλι από την αρχή.
Αν έχει την καλοσύνη λοιπόν κάποιος ας στείλει σε 5-6 απλά βήματα τη διαδικασία να προσπαθήσω και σήμερα με καθαρό μυαλό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

#9 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 53189 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 28 January 2009 - 11:23 PM

Τhanks φιλε μου αυτο ακριβως εψαχνα να σε καλα!

αυτες παιζουν για ολους τους providers.παντου στην ελλαδα.ελαχιστα dslam του οτε παιζουν με pppoa/vcmux

Είναι εύκολο να περιγράψει καποιος φίλος βήμα-βήμα τη διαδικασία ενεργοποποιήσης μιας DSL γραμμής (Conx με το γνωστό Thomson router) χωρίς να επικοινωνήσω με τους ξυνούς στην..'εξυπηρετηση πελατών";;;
Χθές κατάφερα να συνδεθώ τελικά μέσω της διεύθυνσης του ρούτερ μετά από πολύ κόπο και αντί να επαναπαυθώ, θέλησα να αλλάξω username και password που μου έδωσαν από ΟΤΕ με δικά μου...Μαύρη ήταν η ώρα και η στιγμή!!!!! Έδωσα νέσους κωδικούς, δεν τους πήρε το ρούτερ και κλειδώθηκε. Τελικά έκανα ένα reset το ρούτερ με την κλασσική μύτη της καρφίτσας όπισθεν, καταφερα να το ξεκλειδώσω(να αναψει και πάλι το λαμπάκι του ίντερνετ) αλλά επέστρεψε στην αρχική κατάσταση. Δηλαδή, πρέπει να συνδεθώ και πάλι από την αρχή.
Αν έχει την καλοσύνη λοιπόν κάποιος ας στείλει σε 5-6 απλά βήματα τη διαδικασία να προσπαθήσω και σήμερα με καθαρό μυαλό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.


http://www.forthnet....aspx?c=10009451

#10 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 53189 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 28 January 2009 - 11:23 PM

Τhanks φιλε μου αυτο ακριβως εψαχνα να σε καλα!

αυτες παιζουν για ολους τους providers.παντου στην ελλαδα.ελαχιστα dslam του οτε παιζουν με pppoa/vcmux

Είναι εύκολο να περιγράψει καποιος φίλος βήμα-βήμα τη διαδικασία ενεργοποποιήσης μιας DSL γραμμής (Conx με το γνωστό Thomson router) χωρίς να επικοινωνήσω με τους ξυνούς στην..'εξυπηρετηση πελατών";;;
Χθές κατάφερα να συνδεθώ τελικά μέσω της διεύθυνσης του ρούτερ μετά από πολύ κόπο και αντί να επαναπαυθώ, θέλησα να αλλάξω username και password που μου έδωσαν από ΟΤΕ με δικά μου...Μαύρη ήταν η ώρα και η στιγμή!!!!! Έδωσα νέσους κωδικούς, δεν τους πήρε το ρούτερ και κλειδώθηκε. Τελικά έκανα ένα reset το ρούτερ με την κλασσική μύτη της καρφίτσας όπισθεν, καταφερα να το ξεκλειδώσω(να αναψει και πάλι το λαμπάκι του ίντερνετ) αλλά επέστρεψε στην αρχική κατάσταση. Δηλαδή, πρέπει να συνδεθώ και πάλι από την αρχή.
Αν έχει την καλοσύνη λοιπόν κάποιος ας στείλει σε 5-6 απλά βήματα τη διαδικασία να προσπαθήσω και σήμερα με καθαρό μυαλό.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.


http://www.forthnet....aspx?c=10009451