Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Να κάνω format; Πώς κάνω format; το Kaspersky τι θα γίνει;


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 ilona

ilona

    Senior Member

  • Members
  • 195 μηνύματα

Δημοσίευση 12 March 2009 - 04:25 PM

μπορεί καποιοσ να μου πει σε απλα ελληνικά πωσ να κάνω format σε windows vista;;;; δεν εχω ξανακανει!!!

#2 stefa_1

stefa_1

    Senior Member

  • Members
  • 350 μηνύματα

Δημοσίευση 12 March 2009 - 04:34 PM

Οσο εχεις ανοιχτο τον υπολογιστη,τοποθετεις το δισκακι με τα windows.Κανεις επανεκινηση με το δισκακι μεσα και στο BOOT ο υπολογιστης θα σου πει σε μια μαυρη οθονη ''πατα ενα πληκτρο για εκκινηση απο cd'' (push a key to boot from CD/DVD)πατας οτιδηποτε και ξεκιναει ο οδηγος εγκαταστασης.Κατα την διαρκεια του οδηγου θα επιλεξεις το διαμερισμα (partition) που θες να περαστουν τα windows και αφου το επιλεξεις πατας options και format this partition.Μολις γινει formatted το partition πατας next ακολουθεις τις οδηγιες και αυτο ητανε

Οριστε εδω και ενας οδηγος με εικονες στα αγγλικα.Εχει και δευτερη σελιδα

Ad Bot

Ad Bot

#3 eSATA

eSATA

    Senior Member

  • Members
  • 2807 μηνύματα

Δημοσίευση 12 March 2009 - 04:38 PM

μπορεί καποιοσ να μου πει σε απλα ελληνικά πωσ να κάνω format σε windows vista;;;; δεν εχω ξανακανει!!!


http://www.insomnia....ad.php?t=275133

αναλυτικα !!!!!!:-):-):-)

καλη τυχη

#4 stefa_1

stefa_1

    Senior Member

  • Members
  • 350 μηνύματα

Δημοσίευση 12 March 2009 - 04:40 PM

Θες να κανεις format σε βιστα και να βαλεις ΧΡ ή να κανεις φορματ και να βαλεις vista ?

#5 ilona

ilona

    Senior Member

  • Members
  • 195 μηνύματα

Δημοσίευση 12 March 2009 - 04:44 PM

εχω vista απλα ειναι θπερφορτμενοσ ο θπολογιστησ κ κολλαει κ λιγακι... γι αυτο θελω να κανω! ευχαριστω πολυ!!!

μπορω να κανω κατι για να δω αν τα windown ειναι οκ ετσι ωστε να αποφγω το φορματ;;;;;;;;;;

μπορω να κανω κατι για να δω αν τα windown ειναι οκ ετσι ωστε να αποφγω το φορματ;;;;;;;;;;

Επεξεργασία από ilona, 12 March 2009 - 05:43 PM.
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων


#6 ilona

ilona

    Senior Member

  • Members
  • 195 μηνύματα

Δημοσίευση 12 March 2009 - 05:17 PM

εχω αγοράσει το kaspersky το θέμα είναι οτι άν κανω format θα μπορω να το ξαναβαλω;

#7 subdee

subdee

    Senior Member

  • Members
  • 710 μηνύματα
  • LocationDen Haag

Δημοσίευση 12 March 2009 - 05:26 PM

Ναί


10 chars

#8 ilona

ilona

    Senior Member

  • Members
  • 195 μηνύματα

Δημοσίευση 12 March 2009 - 05:29 PM

ok thanks.......

#9 hasiotis_john

hasiotis_john

    Senior Member

  • Members
  • 392 μηνύματα

Δημοσίευση 12 March 2009 - 05:39 PM

εχω αγοράσει το kaspersky το θέμα είναι οτι άν κανω format θα μπορω να το ξαναβαλω;


Αν έχεις το serial (το κλειδί που γράφει συνήθως στην θήκη του cd), τότε δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!

#10 ilona

ilona

    Senior Member

  • Members
  • 195 μηνύματα

Δημοσίευση 12 March 2009 - 05:46 PM

μπορω να κανω κατι για να δω αν τα windown ειναι οκ ετσι ωστε να αποφγω το φορματ;;;;;;;;;;

#11 nick#18

nick#18

    Senior Member

  • Members
  • 3806 μηνύματα

Δημοσίευση 12 March 2009 - 05:46 PM

απλα... : format...βαζεις kaspersky, ξαναβαζεις κλειδι και ετοιμη!

Επεξεργασία από nick#18, 12 March 2009 - 05:54 PM.
Η ilona ειναι κοριτσι και ειναι ετοιμη οχι ετοιμος :P


#12 ilona

ilona

    Senior Member

  • Members
  • 195 μηνύματα

Δημοσίευση 12 March 2009 - 05:48 PM

αμαν ρε παιδια..............κοριτσι είμαι!!!!!!!! γιατι ολοι νομιζουν οτι ειμαι αγορι;;;;;;;;;;;;

#13 nick#18

nick#18

    Senior Member

  • Members
  • 3806 μηνύματα

Δημοσίευση 12 March 2009 - 05:53 PM

οκ οκ sorry...αλλα ειναι καπως συνειθιο... :S

#14 bobidis

bobidis

    Senior Member

  • Members
  • 146 μηνύματα

Δημοσίευση 13 March 2009 - 12:57 AM

http://www.insomnia....ad.php?t=275133

αναλυτικα !!!!!!:-):-):-)

καλη τυχη

Δηλ. αν κατάλαβα καλά, η νέα εγκατάσταση είναι σαν να μου κάνει και φορμάτ; Αν π.χ. έχω κολλήσει κάποιο ιό και καταλήγω να χρειάζομαι φορμάτ, η παραπάνω διαδικασία με καλύπτει ή θα πρέπει να κάνω φορμάτ και μετά να φορτώσω windows κλπ.

#15 dark_banishing

dark_banishing

    Senior Member

  • Members
  • 1518 μηνύματα
  • LocationGeneva , Switzerland

Δημοσίευση 13 March 2009 - 01:12 AM

Γενικά όχι η εγκατάσταση windows μπορεί να γίνει και χωρίς φορμάτ δηλαδή να τα ξαναπεράσεις από πάνω. Όμως σε αυτό τον οδηγό από ότι είδα περιγράφει όλη την διαδικασία δηλαδή να κάνεις και format και νέα εγκατάσταση.

Οπότε ναι αν έχεις κολλήσει ιό που δεν φτιάχνεις αλλιώς, σε καλύπτει αυτή η διαδικασία, γενικά. Υπάρχει και περίπτωση να χρειαστείς και άλλα βήματα άμα πέσεις σε ειδική περίπτωση.