Μετάβαση στο περιεχόμενο


Μεγάλος Διαγωνισμός
Κερδίστε 3 VPS, 50 πακέτα hosting και χιλιάδες domain .eu

Φωτογραφία

Ξερει κανενας απο Dreambox εγκατασταση μαζι με nova?


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
20 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 BladeRunner

BladeRunner

    Senior Member

  • Members
  • 531 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 03:11 πμ

O τιτλος τα λεει ολα...Οποιος ξερει να μου το πει να αρχισουμε σιγα σιγα γιατι ουτε να τον συνδεσω δεν ξερω.

Ad Bot

Ad Bot

#2 micraSport

micraSport

    Senior Member

  • Members
  • 327 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 07:24 πμ

Καλημέρα,μπορώ να σε βοηθήσω...

#3 ipso33

ipso33

    Senior Member

  • Members
  • 360 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 08:29 πμ

Δεν μας λες πρώτα το μοντέλο?

#4 BladeRunner

BladeRunner

    Senior Member

  • Members
  • 531 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 11:50 πμ

Ειστε ωραιοι.
Λοιπον το manual αναφερει για το μοντελο οτι ειναι το dreambox dm 500-s/c/t
Προκειται για αυθεντικο dreambox.
Τι κναω λοιπον παιδες?Συνδεσα το ρευμα,συνδεσα το σκαρτ στην τηλεοραση αλλα εχει και ενα καλωδιο κεραιας.Aυτο που παει καταρχην?Στο in η στο out?
Και μετα που μπορω να το συνδεσω?
Πως μπορει να συνδεθει με πιατο?Εχω παραλληλα nova pvr.Αμα θελετε σας τα βγαζω και φωτογραφιες.
Επισης εχει μαι καρτα σαν sim,αυτη που την βαζω?Στην υποδοχη?Και γι αποιο λογο?

#5 micraSport

micraSport

    Senior Member

  • Members
  • 327 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 11:57 πμ

Έχει διαφορά το dm500s me dm500t.Ο ένας είναι δορυφορικός δέκτης και ο άλλος ψηφιακός...Το αυθεντικό που το ξέρεις?Και εγώ το πρώτο που πήρα από αγγελία από εδω μέσα για γνήσιο μου το έδωσαν αλλά αποδείχτηκε μεγάλος πίθηκος...και δεν δούλευε κιόλας.Anyway μην τα θυμάμαι...Το καλώδιο απο το πιάτο μπαίνει στο in.Καρτούλα σαν sim?

#6 BladeRunner

BladeRunner

    Senior Member

  • Members
  • 531 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 12:07 μμ

Έχει διαφορά το dm500s me dm500t.Ο ένας είναι δορυφορικός δέκτης και ο άλλος ψηφιακός...Το αυθεντικό που το ξέρεις?Και εγώ το πρώτο που πήρα από αγγελία από εδω μέσα για γνήσιο μου το έδωσαν αλλά αποδείχτηκε μεγάλος πίθηκος...και δεν δούλευε κιόλας.Anyway μην τα θυμάμαι...Το καλώδιο απο το πιάτο μπαίνει στο in.Καρτούλα σαν sim?


Ναι,πως θα βαλω αυτο το καλωδιο του πιατου?Που ειναι η υποδοχη?Παιζει καποιο ρολο το pvr?Να κοιταξω δηλαδη αν μπαινει καπου στον αποκωδικοποιητη της νοβα?Τον c/t εχω...
Ειναι αυθεντικος.Τον πηρα απο ενα καλο site 300 τοσα ευρα.
Ναι,εχω και καρτα μαζι που λεει να την βαλω στην υποδοχη,μπορστα.Τι ειναι αυτο?
Βασικα αυτο που με ενδιαφερει ειναι η συνδεσμολογια.
Μετα τι καναλια θα βλεπω?Δεν ξερω τιποτα.Απλως ετυχε να εχω λεφτα εκεινη την περιοδο και το πηρα.Ειμαι ασχετος.

#7 micraSport

micraSport

    Senior Member

  • Members
  • 327 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 12:21 μμ

Ωραία,αν δεν κάνω λάθος ο c/t είναι ψηφιακός.Οπότε πίσω συνδέεις το καλώδιο της αναλογικής σου κεραίας και θα βλέπεις τα 4 ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ.O dm500s είναι ο δορυφορικός δέκτης.

#8 BladeRunner

BladeRunner

    Senior Member

  • Members
  • 531 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 12:25 μμ

Toν 500 s εχω τελικα.Οποτε τι κανω?Πως τον συνδεω?
Τον δορυφορικο εχω...αυτο ειναι σιγουρο.

#9 micraSport

micraSport

    Senior Member

  • Members
  • 327 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 12:43 μμ

Αφού έχεις nova το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις το καλώδιο από το pvr και να το βάλεις στο ονειροκούτι.Το ξεβιδώνεις και το βιδωνεις πάλι.Όταν θα το ανοίξεις θα σου βγάλει το σύστημα της TV βάλε PAL και προχώρα.Θα σου ζητήσει να επιλέξεις για το τι εγκατάσταση έχεις,single satellite νομίζω το λέει,το επιλέγεις και προχωράς.Βάζεις τον δορυφόρο που θέλεις-που στην προκειμένη είναι ο Hotbird(13)-κάνεις ένα scan και είσαι οκ.Θα σου κατεβάσει όσα κανάλια μπορεί να πιάσει απο Hotbird.

#10 BladeRunner

BladeRunner

    Senior Member

  • Members
  • 531 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 12:49 μμ

Αφού έχεις nova το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις το καλώδιο από το pvr και να το βάλεις στο ονειροκούτι.Το ξεβιδώνεις και το βιδωνεις πάλι.Όταν θα το ανοίξεις θα σου βγάλει το σύστημα της TV βάλε PAL και προχώρα.Θα σου ζητήσει να επιλέξεις για το τι εγκατάσταση έχεις,single satellite νομίζω το λέει,το επιλέγεις και προχωράς.Βάζεις τον δορυφόρο που θέλεις-που στην προκειμένη είναι ο Hotbird(13)-κάνεις ένα scan και είσαι οκ.Θα σου κατεβάσει όσα κανάλια μπορεί να πιάσει απο Hotbird.


Δεν καταλαβα τιποτα.Πιο καλωδιο θα βγαλω απο το pvr?Να στα βγαλω μια φωτογραφια να μου πεις?εΠΙΣΗς ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΚΕΡΑΙΑς ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ DREAMBOΧ τι γινεται?
Επισης τι παραπανω καναλια θα πιανω στον hotbird?

#11 micraSport

micraSport

    Senior Member

  • Members
  • 327 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 01:03 μμ

Για βγάλε καμιά φωτο να δούμε....

#12 BladeRunner

BladeRunner

    Senior Member

  • Members
  • 531 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 01:21 μμ

http://img208.images...312/novapvr.jpg

http://img9.imagesha...42/dreambox.jpg

#13 micraSport

micraSport

    Senior Member

  • Members
  • 327 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 01:32 μμ

Λογικά,όπως βλέπω την φωτο,το αριστερό άσπρο καλώδιο είναι το κεντρικό.Αυτό βγάζεις και το βάζεις στον ΙΝ του dreambox...(Εννοείτε οτι τα έχεις εκτός ρεύματος όταν μπαινοβγάζεις τα καλώδια απο τα LNB, αφου τα βιδώσεις τότε μόνο τα βάζεις στο ρεύμα)

#14 BladeRunner

BladeRunner

    Senior Member

  • Members
  • 531 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 01:38 μμ

Κατεβασα εναν οδηγο για newbies και λεει τα κερατα τουμεσα.Δεν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου το κανει εγκατασταση?Πληρωνω οσο οσο lol
Αλλα θελω καλη δουλεια...ολα τα image κτλ

#15 micraSport

micraSport

    Senior Member

  • Members
  • 327 μηνύματα

Δημοσίευση 24 Μάρτιος 2009 - 02:00 μμ

Το έχω ζήσει και εγώ αυτό...Φλασαρίσματα,null modem cable,gemini,nabilo...και πάει λέγοντας...To 500αράκι παίρνει ένα image...Μπορείς να διαβάσεις...θα τα καταφέρεις...αρκεί να μην βιάζεσαι.Εμείς εδώ είμαστε...