Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Πως ενεργοποιώ την camera ;


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 @@sos@@

@@sos@@

    Senior Member

  • Members
  • 119 μηνύματα

Δημοσίευση 27 April 2009 - 05:58 PM

Kαλησπέρα , αγόρασα ένα net book από τα multirama με xp και δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την camera . Γιατί ;
Kάποια βοήθεια ;

#2 *zouzouna*

*zouzouna*

    Junior Member

  • Validating
  • PipPip
  • 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:10 PM

Πως κατάλαβες ότι δεν ειναι ενεργοποιημένη; :Ρ

Ad Bot

Ad Bot

#3 @@sos@@

@@sos@@

    Senior Member

  • Members
  • 119 μηνύματα

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:13 PM

Βγάζει " no camera device " .

#4 *zouzouna*

*zouzouna*

    Junior Member

  • Validating
  • PipPip
  • 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:17 PM

που;
Κάνε δεξι κλικ στον υπολογιστή σου και και διαχείριση.
Μετά διαχείριση συσκευών και μετά συσκευες απεικόνισης.
Την έχει με το όνομα της;

#5 @@sos@@

@@sos@@

    Senior Member

  • Members
  • 119 μηνύματα

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:21 PM

Με δεξί κλικ δεν μου βγάζει διαχείριση , μήπως είναι κάπου αλλού ;

#6 *zouzouna*

*zouzouna*

    Junior Member

  • Validating
  • PipPip
  • 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:39 PM

λολ, εξ πι εχεις έτσι;
δεξι κλικ στο Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ και εχει επιλογη Διαχειριση, η 4η επιλογή είναι :-)

#7 GeorgeMan

GeorgeMan

    Senior Member

  • Members
  • 13510 μηνύματα
  • LocationΒριλήσσια, Αττική

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:41 PM

H webcamera ενεργοποιειται συνηθως με το συνδυασμο πληκτρων Fn+Fκατι σε φορητα μηχανηματα.

Πάτα FN+F6 ;) (αυτος ειναι ο συνδυασμος στα Multirama/Advent/MSI U100).

Και μετα ξεκινησε την εφαρμογη που θελεις για να κανει χρηση της ενεργοποιημενης πια καμερας.

#8 @@sos@@

@@sos@@

    Senior Member

  • Members
  • 119 μηνύματα

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:46 PM

Στην 4η επιλογή έχει επικόλληση/συντόμευση . Τι έγινε ;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:46 ----------

Πάτησα fn+f6 TΙΠΟΤΑ.

#9 *zouzouna*

*zouzouna*

    Junior Member

  • Validating
  • PipPip
  • 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:46 PM

Ρε συ , οχι ΜΕΣΑ στο Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ αλλα ΠΑΝΩ στο ιδιο το εικονιδιο, που έχεις στην επιφάνεια εργασίας σου.

#10 GeorgeMan

GeorgeMan

    Senior Member

  • Members
  • 13510 μηνύματα
  • LocationΒριλήσσια, Αττική

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:46 PM

ΔΕΝ αναβει η καμερα με το Fn+F6, σου βγαινει μια ειδοποιηση οτι ειναι ενεργοποιημενη.

Μετα ανοιξε το προγραμμα που θες να τη χρησιμοποιησεις ντεεε! :P

#11 @@sos@@

@@sos@@

    Senior Member

  • Members
  • 119 μηνύματα

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:51 PM

Οκ !!! Σας ευχαριστώ . ματς - μουτς .

Και όχι δεν είμαι ξανθιά :P

#12 GeorgeMan

GeorgeMan

    Senior Member

  • Members
  • 13510 μηνύματα
  • LocationΒριλήσσια, Αττική

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:52 PM

Εσιαξε? :-)

(προς στιγμην παντως το νομισα οτι εισαι :o :P )


Μη ξεχασεις να ξαναπατησεις FN+F6 οταν δε τη θες για να την απενεργοποιησεις...

Παντως welcome to the hardware section (στα λημερια μας :lol:) και στις 2 :-)

#13 *zouzouna*

*zouzouna*

    Junior Member

  • Validating
  • PipPip
  • 12 μηνύματα

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:53 PM

Αι, πες μας, εγινε η δουλεια σου;;

#14 @@sos@@

@@sos@@

    Senior Member

  • Members
  • 119 μηνύματα

Δημοσίευση 27 April 2009 - 06:57 PM

Όταν έχεις δεχθεί τόοοοοσα χτυπήματα στο μπλα-μπλα , μάλλον το παρόν είναι πολύυυυυυ soft. :P

Eίσαι μια ζουζούνα εσύ !!!

Τhanks again .

#15 GeorgeMan

GeorgeMan

    Senior Member

  • Members
  • 13510 μηνύματα
  • LocationΒριλήσσια, Αττική

Δημοσίευση 27 April 2009 - 07:01 PM

Όταν έχεις δεχθεί τόοοοοσα χτυπήματα στο μπλα-μπλα , μάλλον το παρόν είναι πολύυυυυυ soft. :P


Εδω προσπαθουμε να βοηθησουμε οχι να θαψουμε :P Ασχετοι ξεκινησαμε κι εμεις :o
So, οταν θες soft slam απο δω. Οταν θες hard slam, στα παιδια στο Μπλα μπλα :lol: