προβλημα με folder lock
Δημοσίευση 04 Μάιος 2009 - 07:37 μμ
...βοηθεια παιδια...κατεβασα το folder lock 5.9.0 portable..κ κλειδωσα τον φακελο appdata...ηθελα να τον ξεκλειδωσω αλλα τιποτα...εκανα επαναφορα και παλι τιποτα..δεν τρεχουν τα πιο πολλα προγραμματα μου..ξανακατεβασα το προγραμμαμ και παλι τιποτα.βγαζει το εξης σφαλμα..."τα windows δεν ειναι δυνατον να βρουν το folder lock.βεβαιωθειται οτι πληκτρολογησατε το ονομα σωστα και ξαναπροσπαθηστε...αν γνωριζει καποιος σχετικα...
Δημοσίευση 04 Μάιος 2009 - 07:45 μμ
οπως τα πες...δν υπααρχει τιποτα πιο ευκολο δλδ ε?δν εχω κανει κ format se vista κ ειμαι αμπαλος...
Δημοσίευση 04 Μάιος 2009 - 08:40 μμ
cbr600 έγραψε:
...βοηθεια παιδια...κατεβασα το folder lock 5.9.0 portable..κ κλειδωσα τον φακελο appdata...ηθελα να τον ξεκλειδωσω αλλα τιποτα...εκανα επαναφορα και παλι τιποτα..δεν τρεχουν τα πιο πολλα προγραμματα μου..ξανακατεβασα το προγραμμαμ και παλι τιποτα.βγαζει το εξης σφαλμα..."τα windows δεν ειναι δυνατον να βρουν το folder lock.βεβαιωθειται οτι πληκτρολογησατε το ονομα σωστα και ξαναπροσπαθηστε...αν γνωριζει καποιος σχετικα...
1. Ο κωδικός είναι σωστός που βάζεις για να ανοίξει ή δεν τον θυμάσαι σωστά ?
2. format θα κάνεις όταν εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια για να βρεις την λύση στο προβλημά σου !!
3. Δες εδώ μήπως σε βοηθήσουν
http://www.thinkdigi...ead.php?t=42135
http://forums.afterd...view.cfm/449801
Δημοσίευση 04 Μάιος 2009 - 09:03 μμ
αυτο το ειχα παθει και εγω καποτε σε winXP και δεν μου ξεκλειδωνε τον φακελο που ειχα βαλει δοκιμαστικα,στο τελος μου κλειδωσε και το ctrl alt del για καποιο λογο και εφτασα στο format. επιστροφη σε προηγουμενο χρονικο σημειο δεν πιανει?
Δημοσίευση 04 Μάιος 2009 - 09:14 μμ
μπα δεν κανει επαναφορα κ τν κωδικο το ν ξερω αλλα δεν μπορω να μπω καν στο προγραμμα για να τον βαλω...
Δημοσίευση 04 Μάιος 2009 - 09:20 μμ
cbr600 έγραψε:
μπα δεν κανει επαναφορα κ τν κωδικο το ν ξερω αλλα δεν μπορω να μπω καν στο προγραμμα για να τον βαλω...
Για δοκίμασε αυτό μπας και το σβήσει !!:X
http://www.filehippo...nload_unlocker/
Δημοσίευση 04 Μάιος 2009 - 09:51 μμ
ευχαριστω για το προγραμματακι αλλα παλι τιποτα γμτ...ενω μπηκα μεσα εκει κ ξεκλειδωσα τα αρχεια παλι οταν παω να τα ξανανοιξω το ιδιο/...
Δημοσίευση 04 Μάιος 2009 - 10:12 μμ
Μα καλά, τον φάκελο AppData βρήκες να κλειδώσεις κι εσύ;
Μέγα λάθος. Ποτέ δεν κλειδώνουμε φάκελους του συστήματος.
Λυπάμαι που στο λέω, αλλά δεν το γλυτώνεις το format.
Όπως είπε και ο The_eye, πάρε backup και κάνε ή εσύ ή κάποιος που γνωρίζει εγκατάσταση στα vista ξανά.
Μέγα λάθος. Ποτέ δεν κλειδώνουμε φάκελους του συστήματος.
Λυπάμαι που στο λέω, αλλά δεν το γλυτώνεις το format.
Όπως είπε και ο The_eye, πάρε backup και κάνε ή εσύ ή κάποιος που γνωρίζει εγκατάσταση στα vista ξανά.
Δημοσίευση 04 Μάιος 2009 - 10:13 μμ
cbr600 έγραψε:
ευχαριστω για το προγραμματακι αλλα παλι τιποτα γμτ...ενω μπηκα μεσα εκει κ ξεκλειδωσα τα αρχεια παλι οταν παω να τα ξανανοιξω το ιδιο/...
Δεν διαγράφονται δηλαδή ? Είδα ότι είναι δύσκολό να διαγραφούνε !! Τι να πω !!