Προς το περιεχόμενο

Αφαίρεση σπίλων


sheik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια πληροφορία παιδιά, σε τι γιατρό να πάω για αφαίρεση σπίλου? Δερματολόγο ή πλαστικό χειρούργο? Σε νοσοκομείο γίνεται και το κόστος περίπου πόσο είναι? Η ασφάλεια το καλύπτει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 μήνες μετά...

παιδια και εγω εχω πολλες ελιες ομως πολλες και μεγαλουτσικες..και μου βγαινουν συνεχεια καινουργιες..πλεον εχω πολλες και νιωθω λιγο αβολα στο να βγαλω τη μπλουζα και αφου με ενοχλει θελω να τις αφαιρεσω..δεν νομιζω να ειναι καποια επικυνδινη αφου μοιαζουν αρκετα φυσιολογικες..ειναι τουλαχιστον 13 ελιες που θελω να αφαιρεσω..ειναι ολες στο σωμα..στηθος,πλατη,κοιλια..σκεφτομαι για το κοστος πιο πολυ..ειμαι φοιτητης και δεν εχω και τοσα λεφτα και δεν προκυτε να ζητησω απο τουσ γονεις μου για αισθητικους λογους..γιαυτο θελω να ξερω αν το καλυπτει η ασφαλεια..(και αν αυτο θα εχει τα ιδια αποτελεσματα με εναν πλαστικο που θα πληρωσω)και αν δεν το καλυπτει ποσο θα πληρωσω????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είναι για λόγους υγείας, δηλαδή όντως είναι "επικίνδυνες" τότε παίζει να τα καλύπτει η ασφάλεια...και πιθανότητα να πρέπει να γίνει χειρουργικά η επέμβαση. Αν είναι για λόγους αισθητικής, μάλλον απίθανο να το καλύπτει η ασφάλεια. Με laser πάντως, 13 ελιές θα σου πάει πάνω απο 500άρικο...μη πω κοντά στο χιλιάρικο. Πάντως αν είναι κάτι που θα σου τονώσει την αυτοπεποίθηση θα έλεγα ότι αξίζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 7 μήνες μετά...
  • 5 χρόνια αργότερα...

Παιδιά εγώ αφαίρεσα 4 ελιές στο πρόσωπο πριν από 1 βδομάδα περίπου. Γινεται σε πλαστικο χειρουργο και αυτός κρίνει αν μπορούν να βγουν με νιστερι ή λέιζερ. Εμένα έκρινε πως έπρεπε να βγουν με νιστερι και τις έστειλε για βιοψία. Είναι διαδικασία 5 λεπτών. Και δεν υπάρχει ο παραμικρός πόνος ούτε κατά τη διάρκεια αλλά ούτε και μετά την επέμβαση. Δεν μου έκανε ράμματα και η μόνη οδηγία που μου έδωσε είναι να αφήνω την πληγή να αναπνέει (έχουν κάνει ένα μικρό κακαδο) και να ΜΗΝ βγω στον ήλιο! Γιατί ο ήλιος μπορεί να προκαλέσει δυσχρομια και γι αυτόν τον λόγο όταν βγαίνω έξω το πρωί έχω καλυμμένα τα σημεία με τραυμοπλαστ. Ο πλαστικος εμενα για 4 ελιές μου πήρε 250€ και να πω την αλήθεια περίμενα πολλά παραπάνω. 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

Ξεθαβω το θέμα. Είναι καλύτερη η αφαίρεση να γινει σε πλαστικό χειρούργο ή δερματολόγο? Εγκυμονεί κάποιο μελλοντικί κίνδυνο η αφαίρεση? όπως μελάνωμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πωπωπω κ εγω το σκεφτομαι ποσα χρόνια και δεν πάω ενώ όλοι οι γνωστοί μου λένε πανε δεν ειναι τπτ... εχω κρεατοελια σε μεγεθος μεγαλης σταφιδας στο κεφάλι απο την γέννηση μου και ενω δεν φαινεται γιατι είναι μεσα στα μαλια, θέλω να την βγάλω γιατι καθε φορά που πάω για κούρεμα τρέμει η ψυχή μου. άσε που θέλω να τα πάρω πολύ κοντά και δεν το κάνω για να μην φανεί. πειτε ειλικρινά όμως ρε μάγκες...πονάει πολύ η αφαιρεση με νυστέρι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...