Όταν συνδέθηκα τελικά στα 14ΜΒΙΤ και ήμουν εντάξει μετά από 1 εβδομάδα με έριξαν στα 12ΜΒΙΤ,δεν μίλησα και πάλι γιατί στην ουσία ποτέ δεν έπιανες πάνω από 200ΚΒ στο κατέβασμα.Έπειτα μετά από λίγο καιρό με έριξαν στα 8ΜΒΙΤ,δεν μίλησα για τον ίδιο λόγο.Μετά από τόσους μήνες και μετά που ξεπέρασε τα προβλήματά της η forthnet και πλέον δεν είχαμε υψηλά pings και κατεβάζαμε με το μέγιστο της γραμμής δηλαδή 800ΚΒ με έριξαν στα 6ΜΒΙΤ.Μάταια προσπάθησα να τους βρώ,δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα,κι έπρεπε να είμαι κι ευχαριστημένος γιατί που να το περίμενα ότι μετά από 2 εβδομάδες θα με έριχναν στα 5ΜΒΙΤ και μετά από μερικές εβδομάδες και φθάνουμε στην σήμερον ημέρα να συγχρονίζω στα 3ΜΒΙΤ όπου ανάθεμα κι αν πιάνω 3 αφού σε όλα τα speedtest που έκανα το μάξιμουμ που κατεβάζω είναι τα 200ΚΒ από παντού.Στα τηλέφωνα δεν απαντούν,περιμένω ώρες ατελείωτες στην αναμονή και μετά από καμία ώρα κλείνει η γραμμή.Όχι κύριοι και κυρίες της forthnet αυτό δεν θα περάσει,τους έκανα επίσημη κι επώνυμη καταγγελία στην ΕΕΤΤ κι επίσης ενημέρωσα και τη forthnet με email για την κίνησή μου αυτή.
Εκτός ότι πληρώνουμε για υπηρεσίες που δεν βλέπουμε,(και πριν πεταχτεί κανείς και πεί ότι η forthnet λέει στο συμβόλαιο της μέχρι 24ΜΒΙΤ να έχει υπόψην ότι το αποδεκτό είναι 6ΜΒΙΤ και παρακάτω θεωρείται βλάβη,δηλαδή εφόσον είσαι στο ιδιόκτητο δίκτυο της θα έχεις σίγουρα μέχρι 6ΜΒΙΤ,αυτά είναι τα λόγια των τεχνικών)διαπράττουν ακόμη μια παράβαση,έχει θεσπιστεί νόμος ότι δεν μπορεί η τηλεφωνική υποστήριξη να έχει τους πελάτες της σε αναμονή μεγαλύτερη των 4 λεπτών.
Με βλέπω να πηγαίνω hol.