Προς το περιεχόμενο

Αγορά παπουτσιών μέσω internet και απορίες


slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλό site είναι και το titolo.Τα μεταφορικά είναι λίγο τσιμπημένα (27ευρώ 4 μήνες πρίν τώρα δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι)αλλά τα μοντέλα που έχει δεν τα έχω δεί αλλού.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Αγορα απο eastbay ειναι τελωνειο απο χθες .

 

Συνολο 260$ .

 

Στην περιπτωση που πεσει μεγαλο χαρατσι , και αρνηθω το πακετο , ξερει κανεις τι παιζει με eastbay σε περιπτωση αρνησης του πακετου?

 

Δεν κανει refunds απ οτι διαβασα στο site , αλλα δινει gift cards.

 

Εχει αρνηθει κανεις πακετο , και τι συνεβη τελικα ?

 

Δεν εχω προβλημα να αποζημιωθω με gift card απ το να δωσω χαρατσι κανα 150ρι...

 

Εαν απλα αρνηθω να παραλαβω θα γυρισει πισω σωστα ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι θα γυρίσει πίσω. Σίγουρα χάνεις τα μεταφορικά. Το ότι δεν κάνει refunds ομολογώ πως δεν θυμάμαι να το έχω διαβάσει, είχα την εντύπωση ότι έκαναν (αφού μπορείς κάλλιστα να ισχυριστείς ότι το πακέτο χάθηκε ή δεν έλαβες ποτέ ειδοποίηση, άρα δεν είσαι υπεύθυνος).

 

Αν όμως έχουν αλλάξει την πολιτική τους ή εγώ δεν θυμάμαι καλά, τότε δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει να μπλέξεις με gift cards, μελλοντικές παραγγελίες και άλλα τέτοια. Στο κάτω κάτω, τα παπούτσια σου θέλεις να πάρεις εσύ. Μου φαίνεται πως η πιο συνηθισμένη περίπτωση είναι να πληρώσεις το χαράτσι του τελωνείου, να πεις δεν ξαναγοράζω από εκεί και τέρμα.

 

Ως γενικό κανόνα έχω να προτείνω πάντα το εξής: στις παραγγελίες από ΕΒ πάντα πρέπει να συνυπολογίζουμε το ρίσκο του τελωνείου, να τα βάζουμε κάτω και να βλέπουμε αν μας συμφέρει η αγορά ακόμα και στη χειρότερη δυνατή περίπτωση (σε πολλά μοντέλα συμφέρει, πχ. σε αυτά που είναι πανάκριβα σε Ελλάδα/Ευρώπη ή, συνηθέστερα, σε αυτά που δεν έρχονται καν στα μέρη μας).

 

edit: έριξα μια ματιά στην πολιτική επιστροφών τους και απ' ότι κατάλαβα διακρίνονται τρεις περιπτώσεις:

 

1) Αν επιστρέψουμε τα προϊόντα σε λιγότερο από 90 μέρες και δεν ζητήσουμε (ή δεν υπάρχει) άλλο προϊόν προς αντικατάσταση (βλ. exchange), τότε παίρνουμε πίσω τα λεφτά με τον τρόπο πληρωμής που είχαμε επιλέξει (πχ. πιστωτική, Paypal κλπ). Βλ. εδάφια: "Exchanges processed prior to 90 days are subject to availability. In the event that the item you requested for an exchange is no longer available, a refund will be processed as stated below [...] Refunds will be processed in the form of payment used on the original order. For credit card refunds, please allow 1 or 2 billing cycles for the credit to appear on your statement. GiftCards are available upon request."

 

2) Για πάνω από 90 μέρες, τότε μας δίνουν gift card εκτός κι αν ζητήσουμε ρητά ότι θέλουμε αντικατάσταση.

 

3) Για πάνω από ένα χρόνο, δεν γίνεται τίποτα.

 

Προφανώς έχουν στο νου τους περισσότερο τους αμερικάνους καταναλωτές, που θα επιστρέψουν ένα προϊόν επειδή πχ. είναι ελαττωματικό ή δεν τους κάνει το νούμερο ή εν πάση περιπτώσει δεν γουστάρουν. Δεν αναφέρεται ρητά τι γίνεται στην περίπτωση που ο πελάτης αρνηθεί να παραλάβει το πακέτο επειδή πχ. το τελωνείο των Νήσων του Σολομώντα αποφάσισε να επιβάλει 150 ευρώ έξοδα διασάφησης. Νομίζω όμως ότι η περίπτωση (1) μας καλύπτει.

 

Θα πρέπει να αρχίσεις να ανησυχείς αν το δέμα μείνει στο τελωνείο πάνω από 2-3 μέρες. Σε αυτή την περίπτωση είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πληρώσεις το χαράτσι και θα φύγει για το κέντρο διανομής σε περίπου 7-10 μέρες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το sportsshoes.com πλεον με πανω απο 100€ αγορες εχει δωρεαν μεταφορικα

 

τα μεγέθη είναι ίδια με της εκάστοτε εταιρείας ; 

 

πχ στο Nike.com φοράω 41, το ίδιο είναι κ ss ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θυμήστε μου ρε παιδιά όταν παραγγείλουμε από το eastbay, και φτάσει Ελλάδα παρακολουθώντας το από το usps με το tracking number, μετά με ποιο tracking το βλέπουμε στα ΕΛΤΑ μέχρι να παραδοθεί στην επαρχία;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι είναι το ίδιο tracking number. Αν θυμάμαι καλά το συγκεκριμένο μήνυμα απλώς αναφέρεται στο ότι ξεκίνησε η πορεία του δέματος αλλά αυτό βρίσκεται ακόμα στη χώρα αποστολής (άρα δεν έχει έρθει Ελλάδα). Λογικά θα περιμένεις κάμποσες μέρες ακόμα, ίσως 5 με 7 οπότε στο ενδιάμεσο καλύτερα να κοιτάς στο tracking της USPS και να "γυρίσεις" σε αυτό των ΕΛΤΑ όταν το δέμα φτάσει στο αεροδρόμιο.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω ειναι το καταλληλο τοπικ να ρωτησω:

Ξερει μηπως κανεις, πως να αναζητησω, την αγγλικη ορολογια, για εκεινα τα 'σιδερενια' 'καλαποδια'-αυτα που βαζουν μες τα παπουτσια και ειναι μεταλλικα σαν ελατηριο, για να ανοιξει η φορμα τους;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά καλησπέρα καποτε ειχα βρει ενα σαιτ στα αγγλικα που σε βοηθούσε με βιντεακια και κατι πειράματα αν δεις τι ποδι εχεις για να πάρεις τα κατάλληλα παπούτσια αλλα δεν θυμαμε πιο.... ξερει κανεις μηπως πιο ειναι...??

θυμαμε οτι για να βγαλει τα καγιανο και οχι τα νιμπους τις asics μου φαίνεται ειναι εσω πρηνισμός.. κατι τετοιο...

Επεξ/σία από dukepapass
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Καλησπέρα σε όλους.

 

Σκέφτομαι να αγοράσω από το site papoutsaki.gr γιατί έχει χαμηλές τιμές αλλά έχει αγοράσει κανένας άλλος από το papoutsaki.gr? 

 

ΥΓ: πολύ πιθανόν να μην είναι γνήσια τα παπούτσια αφού:

1) Οι πολύ χαμηλές τιμές με κάνουν να μην προχωρήσω.

2) Για να πάρεις τηλέφωνο να ρωτήσεις κάτι έχει μόνο ένα κινητό.

3) Οι τρόποι πληρωμής είναι μόνο αντικαταβολή αν και εδώ λίγο σε μπερδεύει καθώς εάν ήθελε να σε κλέψει θα έπαιρνε μόνο κάρτα η τραπεζική μεταφορά

4) Δεν έχει καμιά πληροφορία για τους τρόπους πληρωμής/αποστολής  μόνο στο τελευταίο στάδιο της ολοκλήρωσης παραγγελίας εμφανίζεται το πόσο πληρώνεις μεταφορικά κτλ κτλ και

5) Δεν έχει αξιολογήσεις στο skroutz-bestprice βασικά δεν ανήκει μέσα εκεί.

 

Εσείς τι λέτε? Συμφωνείτε ή Διαφωνείτε  με τις παραπάνω επισυνάψεις?

Ευχαριστώ πολύ  :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...