Μετάβαση στο περιεχόμενο


Αποστολή στην IFA 2014
Φωτογραφία

προβλημα με wifi σε laptop pls δειτε!!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
32 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 snop

snop

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 11:52 AM

Καλημερα..
ενω κανονικα εκανα συνδεση και εβαλα το κλειδι wep σωστα
μου λεει οτι συνδεθηκε αλλα εχει προσβαση μονο τοπικα..
Ξερετε πως θα το κανο να λεει τοπικα κ internet??:cry:

Ad Bot

Ad Bot

#2 million_voices

million_voices

    Senior Member

  • Banned
  • 3940 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 12:00 PM

το ρουτερ εχει ιντερνετ?

#3 snop

snop

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 12:02 PM

ναι κανονικα αφου μπαινω και απο το κινητο..

#4 million_voices

million_voices

    Senior Member

  • Banned
  • 3940 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 12:11 PM

μεσω wifi? η 3g?

#5 snop

snop

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 12:13 PM

μεσω wifi..

#6 JohnnyB

JohnnyB

    Senior Member

  • Members
  • 271 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 12:17 PM

Μάλλον δεν παίρνεις IP. O router σου μπορεί να έφαγε κανένα κόλλημα με το DHCP. Κάνε reboot στον router και ξαναπροσπάθησε ή αλλιώς δώσε static IP στο PC σου.

#7 million_voices

million_voices

    Senior Member

  • Banned
  • 3940 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 12:19 PM

αν και εχω την αισθηση οτι ισως μπαινεις μεσω 3g

δες στο web interface του ρουτερ σε τι κατασταση ειναι η adsl

μετα βλεπεις για καινουργιο driver του wifi adapter

#8 snop

snop

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 12:26 PM

με wifi μπαινω..
κ στο lapton κανει συνδεση απλα λεει μονο τοπικα..
Το εκανε κ αλλες φορες και εκανα μια επανεκινηση
το laptop και γινοτανε.. φφφφφφ

#9 million_voices

million_voices

    Senior Member

  • Banned
  • 3940 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 12:28 PM

Vista?

δοκιμασε ρολλ μπακ τον ντραιβερ του wifi

#10 snop

snop

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 12:31 PM

ναι vista.. ok..

#11 o_magazatoras

o_magazatoras

    Banned

  • Banned
  • 818 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 12:44 PM

Σε ανάλογο δικό μου πρόβλημα (ενώ "είχα απ' το γείτονα",εν τούτοις απ' το δικό μου ασύρματο router γιοκ) πήρα τηλέφωνο στον provider μου και μου "ανοίξανε πόρτα".Στην αρχή κάνανε το παγώνι,αλλά μετά την ειρωνία που εισπράξανε (σε υπερβολική δόση όμως,μη μας περνάνε και για ζους),στρώσανε και μου στείλανε και sms επιβεβαίωσης.

Το εντοπίζω στις παιδικές ασθένειες των αρχικών σταδίων της σύνδεσης (νέος σ' αυτούς γαρ),καθώς και στην τιμωρία που δαγκώνω με δεκαπέντε μασέλες από torrents + restart (new i.p.) από R.S. μέσω jDownloader.

Πότε θα μεγαλώσω ρε γμτ,μάλλον όταν κατεβάσω όλο το internet.

#12 snop

snop

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 01:21 PM

λοιπον εσβησα τον driver και ξαναεκανα εγκατασταση.. αλλα παλι τα ιδια μονο τοπικα..
δηλαδη κανει συνδεση αλλα δεν εμφανιζει τον πλανητη κατω τα εικονιδια...

#13 o_magazatoras

o_magazatoras

    Banned

  • Banned
  • 818 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 01:23 PM

Πάρτους τηλέφωνο και πες τους να σου ανοίξουν πόρτα.

#14 snop

snop

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 01:28 PM

κατι αλλο που δν ειπα μου γραφει μη αναγνωρισμενο δικτυο..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:27 ----------

το router που θελω να παρω internet ειναι δικο μου..

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:28 ----------

βασηκα πως θα βαλω τις ip στο αυτοματο

#15 o_magazatoras

o_magazatoras

    Banned

  • Banned
  • 818 μηνύματα

Δημοσίευση 10 July 2009 - 01:31 PM

Πάρτους τηλέφωνο και πες τους ότι "δεν έχεις internet".