Προς το περιεχόμενο

Ξέχασα τον κωδικό για να μπω στα Windows


kiss11

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο γιος μου 15 χρονών (τώρα πηγαίνει) έχει ένα υπολογιστή με τα vista τα ελληνικά και ….έχει ξεχάσει τον κωδικό του για να μπει «μέσα»! :shifty:Προσπάθησε κάποιους κωδικούς που πίστευε αλλά μάταια. :whistle:Μπορούμε να μπούμε πλέων μέσα και να παρακάμψουμε τον κωδικό που έχει βάλει;;;;

Και εγώ δεν ξερώ πολλά από υπολογιστές και σας παρακαλώ πολύ άμα ξέρετε να μου πείτε στα πολύ απλά Ελληνικά μήπως τον γλυτώσω να τον πάω στον τεχνικό και ….φυσικά γλυτώσω κανένα 40 αρη ευρώ που ίσως να πάρει….:mad:

Μια βοήθεια σας παρακαλώ……

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ.....

θα προσπαθήσω να ακολουθησω τις συμβουλες σας, αν και.....δενν ξερω πολλα και πολυ φοβαμαι οτι θα τον παρω αγκαλιά τον υπολογιστή και θα τον παω στον τεχνικό και.....παει το 40-50 ευρώ!!!!:fear:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ.....

θα προσπαθήσω να ακολουθησω τις συμβουλες σας, αν και.....δενν ξερω πολλα και πολυ φοβαμαι οτι θα τον παρω αγκαλιά τον υπολογιστή και θα τον παω στον τεχνικό και.....παει το 40-50 ευρώ!!!!

 

 

Για προσπάθησε αυτο.....

 

Πάτα F8 όταν ξεκινάει το σύστημα ( αμέσως μετά την πρώτη οθόνη πριν αρχίσει να φορτώνει τα Windows ) μετά πάτα εκεί που λέει ασφαλή λειτούργει στη συνέχεια θα σου ανοίξουν τα windows παραβλέποντας το κωδικό μετά θα πας εκεί που έβαλες το κωδικό και θα τον αλλάξεις ή θα τον βγάλεις μετά θα κάνεις επανεκκίνηση…(αν τον βγάλεις δεν θα σου ζητήσει καθόλου κωδικό, αν τον αλλάξεις θα βάλεις το καινούριο) καλά είναι πάντως να τον βγάλεις εντελώς….

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε Panos009 αυτο που προτεινεις δεν παιζει ουτε σε ασφαλη λειτουργια.Παλι ζηταει κωδικο για να μπεις.Τουλαχιστον στα WinXp για τα Vista δεν ειμαι σιγουρος.

Οπως και για να αλλαξεις τον κωδικο πρεπει να ξερεις τον παλιο.

Αν κανω λαθος ας με διαορθωσει καποιος....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρεπει να μπεις σε safe mode να μπεις στον λογαριασμο του administrator και να σβησεις τον κωδικο του :-)

 

Αυτο πρεπει να κανεις, εκτος και αν εχεις βαλει και στον administrator κωδικο και τον ξεχασες και αυτον. Ευκολο ειναι, θα το καταφερεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι λύσεις που σου αναφέρουν για είσοδο από safe mode / Administrator account ΔΕΝ δουλεύουν σε Vista, γιατί ο Administrator account είναι απενεργοποιημένος από προεπιλογή στα Vista και θα έπρεπε να τον έχεις ενεργοποιήσει πριν... κλειδωθείς απ' έξω, πράγμα που δεν κάνει κανείς! Χρειάζεσαι κάποιο live CD όπως το ophcrack που σου ανέφεραν παραπάνω, ή αυτό που σου δίνω εγώ από κάτω.

 

http://home.eunet.no/pnordahl/ntpasswd/

 

Για αποφυγή παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον μπορείς να φτιάξεις έναν δίσκο επαναφοράς κωδικού πρόσβασης (ένα για κάθε λογαριασμό στον υπολογιστή σου, και μόνο μία φορά άσχετα από το αν αλλάξεις τον κωδικό μετά) το οποίο το βλέπεις αν μπεις από τον Πίνακα ελέγχου στο Λογαριασμοί Χρηστών (υπάρχει ως επιλογή πάνω αριστερά στο παράθυρο που ανοίγει)

 

Καλή Τύχη!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελικά με τα παιδιά 14-15 χρονών μπορεί να τα βάλεις πέρα;;;; Άλλα συμφωνούν και άλλα τελικά κάνουν!!!!

Του είπα οτι λύση θα βρούμε ακόμη και να τον πάμε στον τεχνικό και να γλιτώσουμε το φορματ και συμφώνησε και αυτός έφερε ένα φίλο του μεγαλύτερο και έκανε ....φορματ!!!!!

Τρελάθηκα! Με νευριασε, αλλά ...εγινε το φορματ !!!!!!Πάνε όλα οτι είχε μεσα (ευτυχώς ήταν υπολογιστής του παιδιού) αλλά είχε κάποια games και και κάποια προγράμματα και......Πάνε όλα!!!!! Τελείως "ξεβράκωτο" έγινε ο υπολογιστής και ΄......άντε να του βάλουμε σιγά σιγα τα προγράμματα και οτι είχε μεσα......

Παιδιά σου λένε μετά......!!!!!!

Ευχαριστώ θερμά όλους που μου γράψανε και τώρα......αρχίζω να προσπαθώ να σουλουπώσω τον υπολογιστή του γιου μου......!!!!

Αχ τι τραβάνε οι πατέρες.......!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...