Μετάβαση στο περιεχόμενο


Αποστολή στην IFA 2014
Φωτογραφία

Τσαλιμακια με Firefox


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
28 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 FallenAngelGR

FallenAngelGR

    Senior Member

  • Members
  • 421 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 09:46 AM

Καλημερα. Δεν γνωριζω αν ειμαι ο μοναδικος αλλα στο περιπου εχω ακουσει και απο εναν φιλο μου ο οποιος ειχε και αυτος προβληματα...
Ο Firefox κωλαει δεν ανταποκρινεται σωστα αλλου παταω και αλλου βρισκομαι...
Το εχω παθει στις εξης σελιδες...
facebook, travia, ikariam, the-west, εννοειται insomnia...
Αναγκαστικα να γυρισω στο IE γτ δεν δουλευει σωστα.
Μπορει να εχω προβλημα με τον υπολογιστη ή η Mozilla εκανε πατατα με το τελευταια update?

Επεξεργασία από FallenAngelGR, 31 August 2009 - 12:39 PM.


Ad Bot

Ad Bot

#2 Nord_Chaos

Nord_Chaos

    Senior Member

  • Members
  • 183 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 11:14 AM

Καλημερα. Δεν γνωριζω αν ειμαι ο μοναδικος αλλα στο περιπου εχω ακουσει και απο εναν φιλο μου ο οποιος ειχε και αυτος προβληματα...
Ο Firefox κωλαει δεν ανταποκρινεται σωστα αλλου παταω και αλλου βρισκομαι...
Το εχω παθει στις εξης σελιδες...
facebook, travia, ikariam, the-west, εννοειται insomnia...
Αναγκαστικα να γυρισω στο IE γτ δεν δουλευει σωστα.
Μπορει να εχω προβλημα με τον υπολογιστη ή η Mozilla εκανε πατατα με το τελευταια update?


Καλημερα..Να εχει κανει πατατα η Mozilla με το τελευταιο update δεν νομιζω, και εγω την τελευταια εκδοση του firefox χρησιμοποιω (3.5.2) και τρεχει ρολόι...δεν νομιζω επισης ουτε ο υπολογιστης σου να εχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα, μιας που αν υπηρχε θα επηρεαζε και τον internet explorer...
οπότε καλυτερα αν θελεις κανε μια πληρη απεγκατασταση και επανεγκατασταση του firefox (στην τελευταια του εκδοση 3.5.2) και κοιτα αν συνεχιζεται το προβλημα...
επισης, μηπως εχεις "πειραξει" τιποτα απο τις επιλογες του firefox (μενου Tools>>Options) με αποτελεσμα να μην σου εμφανιζονται σωστα οι σελιδες??..

#3 FallenAngelGR

FallenAngelGR

    Senior Member

  • Members
  • 421 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 11:16 AM

Δοκιμασα την εγκατασταση και απεγκατασταση τιποτα.
Δεν εχω πειραξει τιποτα. Χτες μου ελεγε η μανα μου οτι εμφανισε μπλε οθονη και εμεινε κανα 10' αλλα εγω δεν ημουν σπιτι για να δω τι εγινε με αποτελεσμα τωρα να κωλα το firefox!!!!
Αλλα και ενας φιλος μου μου ειπε οτι εχει τα ιδια προβληματα

#4 ge0rge007

ge0rge007

    Senior Member

  • Members
  • 408 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 11:54 AM

Έχεις κάνει κανένα τεστ για ιούς κτλ?
Αν όχι θα έλεγα να κάνεις και να ξανακάνεις επανεγκατάσταση του firefox αλλά αυτήν την φορά να διαγράψεις και το φάκελο του στο Program Files.
Εαν και αυτό δεν δουλέψει τότε προσωπικά δεν θα σου συνηστούσα να πάς στον ΙΕ...Υπάρχει ο Opera που είναι πολύ καλός και ο Google Chrome που τρέχει σφαίρα!Καμία σχέση με τον ΙΕ κανένας απο τους 2...

#5 FallenAngelGR

FallenAngelGR

    Senior Member

  • Members
  • 421 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 11:56 AM

Κανα καλο προγραμμα γτ το AVG free 8,5 μου φαινεται δεν αποδιδει...

#6 the_eye

the_eye

    Senior Member

  • Members
  • 1097 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 12:07 PM

Καλημερα. Δεν γνωριζω αν ειμαι ο μοναδικος αλλα στο περιπου εχω ακουσει και απο εναν φιλο μου ο οποιος ειχε και αυτος προβληματα...
Ο Firefox κωλαει δεν ανταποκρινεται σωστα αλλου παταω και αλλου βρισκομαι...
Το εχω παθει στις εξης σελιδες...
facebook, travia, ikariam, the-west, εννοειται insomnia...
Αναγκαστικα να γυρισω στο IE γτ δεν δουλευει σωστα.
Μπορει να εχω προβλημα με τον υπολογιστη ή η Mozilla εκανε πατατα με το τελευταια update?


Σκεφτικές το γεγονός να έκανες εσύ κάτι με κανένα ιό, adware, malware ;
Βάλε και κανένα Spybot search & destroy να scannάρει.

#7 Nord_Chaos

Nord_Chaos

    Senior Member

  • Members
  • 183 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 12:19 PM

Κανα καλο προγραμμα γτ το AVG free 8,5 μου φαινεται δεν αποδιδει...


αν θελεις κανε εναν ελεγχο με τα αξιοπιστα και δοκιμασμενα δωρεαν malwarebytes' antimalware και super-antispyware free και αν το προβλημα οφειλεται σε malware-spyware τα προγραμματα αυτα θα το εντοπισουν...
αν και εμενα εντυπωση θα μου κανει να οφειλεται σε malware το προβλημα καθως θα επηρεαζε ολο το συστημα και οχι μονο τον firefox...επισης διεγραψε αν θελεις και ολα τα temporary files του browser και τα cookies, με ενα προγραμμα σαν το ccleaner για παραδειγμα...

τελος, για κοιτα αν σε καποιο αλλο browser (πχ τον google chrome) υπαρχει το ιδιο προβλημα με τις ιστοσελιδες στις οποιες εχεις προβλημα...

#8 ge0rge007

ge0rge007

    Senior Member

  • Members
  • 408 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 12:20 PM

Κανα καλο προγραμμα γτ το AVG free 8,5 μου φαινεται δεν αποδιδει...


Απο όσο είδα σε κάτι τελευταία τεστ του Computer World έδειξε ως καλύτερη λύση το avira.Τώρα αν θέλεις πάς σε κάποιο που δεν είναι δωρεάν...:P

#9 FallenAngelGR

FallenAngelGR

    Senior Member

  • Members
  • 421 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 12:28 PM

Αμα ειχα την πολυτελεια να δινω 50 ευρω το χρονο για αντιβαριους τοτε θα πηγαινα σε μη δωρεαν!:-)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:28 ----------

αν θελεις κανε εναν ελεγχο με τα αξιοπιστα και δοκιμασμενα δωρεαν malwarebytes' antimalware και super-antispyware free και αν το προβλημα οφειλεται σε malware-spyware τα προγραμματα αυτα θα το εντοπισουν...
αν και εμενα εντυπωση θα μου κανει να οφειλεται σε malware το προβλημα καθως θα επηρεαζε ολο το συστημα και οχι μονο τον firefox...επισης διεγραψε αν θελεις και ολα τα temporary files του browser και τα cookies, με ενα προγραμμα σαν το ccleaner για παραδειγμα...

τελος, για κοιτα αν σε καποιο αλλο browser (πχ τον google chrome) υπαρχει το ιδιο προβλημα με τις ιστοσελιδες στις οποιες εχεις προβλημα...


Παντως στο ΙΕ δεν εχει τα ιδια προβληματα...
Κυριος τα προβληματα εμφανιστηκαν στο travian.gr, Ikariam.gr, the-west.
Σε κανενα αλλο σιτε

#10 Nord_Chaos

Nord_Chaos

    Senior Member

  • Members
  • 183 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 12:43 PM

απ'οτι βλεπω απο τα sites που ανεφερες, ειναι ολες ιστοσελιδες με παιχνιδια...
να σε ρωτησω, εχεις την τελευταια εκδοση του adobe flash player για το firefox??..( http://get.adobe.com.../?promoid=DXLUJ )..προσοχη, γιατι το adobe flash player εχει διαφορετικες εκδοσεις για τον internet explorer και για το firefox...μηπως εχεις κατα λαθος εγκαταστησει την εκδοση του adobe player που αφορα το internet explorer??..
επισης κανε και εναν ελεγχο για malware-spyware με τα προγραμματα που σου ανεφερα παραπανω για να βεβαιωθεις οτι το προβλημα δεν οφειλεται σε malware...

#11 FallenAngelGR

FallenAngelGR

    Senior Member

  • Members
  • 421 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 12:52 PM

To abode το εχω εγκαταστησει πολλες φορες οταν ειμαι στον firefox δεν μου το ζητα αλλα στο Msn Καθε φορα που ανοιγε μου το εμφανιζε.
Απο τοτε που ξεκινησε να κωλα ο firefox το msn δεν μου το ζητα!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:52 ----------

Λοιπον εχω τα ακολουθα adobe στον υπολογιστη μου
Adobe AIR
Adobe Flash Player ActiveX
Adobe Flash Player 10 Plugin
Adobe Reader 9.13
Ειναι ολα οκ? Λυπει τιποτα? ειναι καποιο περιτο?

#12 Nord_Chaos

Nord_Chaos

    Senior Member

  • Members
  • 183 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 01:16 PM

ok φιλαρακο τοτε κανε αν θελεις μια τελευταια προσπαθεια ακολουθωντας τα παρακατω βηματα που σου προτεινω, και αν δεις οτι το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει, τοτε (προσωπικη αποψη παντα) πηγαινε σε google chrome που εχει την καλυτερη μηχανη javascript και ειδικα σε sites με παιχνιδια που σε ενδιαφερουν δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα...

1) κανε διαγραφη ολα τα temporary files,history,cookies του firefox με ενα προγραμμα σαν το ccleaner...
2) κανε απεγκατασταση το firefox με ενα εξειδικευμενο προγραμμα απεγκαταστασης οπως ειναι το revo uninstaller ( http://www.revouninstaller.com/ )...το προγραμμα αυτο διαγραφει και ολες τις καταχωρησεις του firefox στη registry και ολα τα program files του firefox...το revo uninstaller ειναι απο τα καλυτερα προγραμματα που κυκλοφορουν για αυτο το σκοπο...
3) κανε μια επανεκκινηση του υπολογιστη σου..
4) κανεις εγκατασταση την τελευταια εκδοση του firefox (3.5.2) απο εδω: http://www.mozilla.c...x/personal.html ...
5) όταν ανοιξεις το προγραμμα και πριν κανεις οτιδηποτε αλλο, μην αλλαζεις την default home page (πχ σε msn.gr) και κανε αμεσως εγκατασταση την τελευταια εκδοση του adobe flash player για το firefox απο εδω: http://get.adobe.com/flashplayer/ ...
6) κανε download και μετα εγκατεστησε το java runtime environment απο εδω: http://www.java.com/...nload/index.jsp ..το προγραμμα αυτο θα σου χρεαστει για να παιζεις online games..
7) κλεισε το firefox, και οταν το ανοιξεις ξανα βεβαιωσου οτι το flash player παιζει κανονικα (πχ κοιτα αν παιζουν τα βιντεο στο youtube) και μετα πηγαινε στα site με τα παιχνιδια που σε ενδιαφερουν και κοιτα τωρα αν εχει λυθει το προβλημα..

#13 FallenAngelGR

FallenAngelGR

    Senior Member

  • Members
  • 421 μηνύματα

Δημοσίευση 28 August 2009 - 01:20 PM

ok φιλαρακο τοτε κανε αν θελεις μια τελευταια προσπαθεια ακολουθωντας τα παρακατω βηματα που σου προτεινω, και αν δεις οτι το προβλημα εξακολουθει να υπαρχει, τοτε (προσωπικη αποψη παντα) πηγαινε σε google chrome που εχει την καλυτερη μηχανη javascript και ειδικα σε sites με παιχνιδια που σε ενδιαφερουν δεν θα εχεις το παραμικρο προβλημα...

1) κανε διαγραφη ολα τα temporary files,history,cookies του firefox με ενα προγραμμα σαν το ccleaner...
2) κανε απεγκατασταση το firefox με ενα εξειδικευμενο προγραμμα απεγκαταστασης οπως ειναι το revo uninstaller ( http://www.revouninstaller.com/ )...το προγραμμα αυτο διαγραφει και ολες τις καταχωρησεις του firefox στη registry και ολα τα program files του firefox...το revo uninstaller ειναι απο τα καλυτερα προγραμματα που κυκλοφορουν για αυτο το σκοπο...
3) κανε μια επανεκκινηση του υπολογιστη σου..
4) κανεις εγκατασταση την τελευταια εκδοση του firefox (3.5.2) απο εδω: http://www.mozilla.c...x/personal.html ...
5) όταν ανοιξεις το προγραμμα και πριν κανεις οτιδηποτε αλλο, μην αλλαζεις την default home page (πχ σε msn.gr) και κανε αμεσως εγκατασταση την τελευταια εκδοση του adobe flash player για το firefox απο εδω: http://get.adobe.com/flashplayer/ ...
6) κλεισε το firefox, και οταν το ανοιξεις ξανα βεβαιωσου οτι το flash player παιζει κανονικα (πχ κοιτα αν παιζουν τα βιντεο στο youtube) και μετα πηγαινε στα site με τα παιχνιδια που σε ενδιαφερουν και κοιτα τωρα αν εχει λυθει το προβλημα..


οκ θα το δοκιμασω...
Αλλα η απαντηση μου την δευτερα

#14 FallenAngelGR

FallenAngelGR

    Senior Member

  • Members
  • 421 μηνύματα

Δημοσίευση 31 August 2009 - 07:27 AM

Εκανα ακριβως βημα προς βημα και τελικα δεν αλλαξε τιποτα.
Παραμεινε το ιδιο προβλημα...
Οταν μπαινω στο Ικαριαμ μολις πατησω σε οτιδηποτε μου λεει οτι ο συνδεσμος εληξε...
Στο τραβιαν οταν παταω στο χωριο 1 με παει στο χωριο 2....
Στο th-west οταν κινω τον χαρτη μαυριζει και κολαει τελειως ολος ο brownser


Μονο σε safe mode δεν μου παρουσιαζει τα προβληματα!!!!

Επεξεργασία από FallenAngelGR, 31 August 2009 - 11:40 AM.


#15 Dimitris1948

Dimitris1948

    Senior Member

  • Members
  • 778 μηνύματα
  • LocationDressrosa

Δημοσίευση 31 August 2009 - 08:24 AM

Εκανα ακριβως βημα προς βημα και τελικα δεν αλλαξε τιποτα.
Παραμεινε το ιδιο προβλημα...
Οταν μπαινω στο Ικαριαμ μολις πατησω σε οτιδηποτε μου λεει οτι ο συνδεσμος εληξε...
Στο τραβιαν οταν παταω στο χωριο 1 με παει στο χωριο 2....
Στο th-west οταν κινω τον χαρτη μαυριζει και κολαει τελειως ολος ο brownser


δεν αφίσες κανένα browser game πίσω?

Επεξεργασία από Dimitris1948, 31 August 2009 - 09:00 AM.