Προς το περιεχόμενο

Μεταχειρισμένα από Γερμανία


witty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Φίλε μου εγώ πέρυσι που έψαχνα για αμάξι βρήκα ένα που μου άρεσε στο http://www.autoscout24.de και επειδή ξέρω Γερμανικά πήρα κατευθείαν τον ιδιώτη που το έδινε (γερμανός) κ τα κανόνισα όλα με ένα ταξιδάκι 5ημερων. Η συνεννόηση κ κυρίως η αξιοπιστία των ανθρώπων εκεί με άφησε αναυδο-το αμάξι το κυκλοφορω παραπάνω από ένα χρόνο εδώ κ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Θα συμφωνήσω λοιπόν εκ πείρας πλέον με τα παιδιά που ποσταραν πιο πριν όσον αφορά την αγορά αυτοκινήτου από Γερμανια-τα αμάξια τα έχουν καλύτερα κ από τα παιδιά τους, συνήθως αν έχουν κάτι το αναφέρουν στην αγγελία απλά θα σου πρότεινα να αγοράζεις μόνο από Γερμανο κ να μην μπλεξεις με τίποτα Τουρκους, Πολωνους η Ελληνες μαντραδες.

 

 

Sent from my iPhone using Insomnia.app

 

Συμφωνώ. Άλλη η κουλτούρα των Γερμανών στο θέμα αυτοκίνητο. Και το autoscout24 πολύ καλό. Μαζί με το mobile.de τα κορυφαία στην Ευρώπη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά το αυτοκίνητο το αγόρασα με την περσινή ρύθμιση που είχε 50 % μείωση στα τέλη ταξινόμησης κ δεν υπήρχε φόρος πολυτελείας όπως τώρα!πάντως ενδεικτικά να σας πω ότι το αυτοκίνητο είναι ένα mb slk200 163hp του 05-είναι λοοκ amg,18αρες ζάντες,ατρακαριστο κ το πήρα με 72000 χλμ κ ελεγμενο από dekra(κάτι σαν γερμανικό Κτεο αλλά στο πολύ καλύτερο). Λοιπόν πλήρωσα 18800 στον Γερμανο,450 ευρώ τα χαρτιά του εκει κ κανά 500 μου βγήκαν τα έξοδα να το φέρω Πατρα-εδώ το τελωνείο πήγε 3100 ολα, αλλά 70 τα παράβολα για τις πινακίδες κ 184 ευρώ το σήμα. Ξαναλέω αυτά ίσχυαν πέρυσι τον Ιούνιο τώρα δεν ξέρω ακριβώς τι έχει αλλάξει-ελπίζω να βοήθησα!

 

 

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.


  • Δημιουργία νέου...