Προς το περιεχόμενο

Turbo-x Αξιζει???


ShadowfaxGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα μου λες.

Με έβαλε σε έξοδα η προσφορά.:lol::lol::lol: Το βρήκα στο Careffour Avenue στην Κηφισίας και αγόρασα 2ο laptop μέσα σε ενα μήνα.

Και επειδή δε το χρειαζόμουν το χάρισα στην κοπελιά μου η οποιά είχε πάλι IBM Thinkpad 6ετίας.

Παίδες όσοι χρείαζεστε laptop με εως 600-700 ευρώ μη το πολυσυζητάτε.

Στα 449 που το εχουν θα τελιώσουν τα κομμάτια πριν τις 17 του μηνός και θα μείνετε με...

To HP Pavilion dv6-1160ev Espresso δε μου αρέσει λόγο της 15,6" οθόνης.

Πολύ wide ρε παιδί μου και απο πάνω προς τα κάτω δε χωράει τπτ η οθόνη.

Για τον ίδιο λόγο το R61 μου άρεσε περισσότερο και απο το Acer που τελικά κράτησα το οποίο αν και σημαντικά ισχυρότερο (nvidia 130m, 4 giga ram κλτ) σε monitor υστερούσε.

Άσε που γεμίζει και δαχτυλιές λόγο glossy (τι γυαλάδα μου μέσα).

Απο δώ και πέρα μόνο σοβαρά λάπτοπ, αφήστε τις glossy αηδίες για τις κοπελιές να καθρεφτίζονται και να γουστάρουν.

10 ώρες καθάρισμα και σε μια ώρα πάλι εχει γίνει πάλι...

Ταλαιπωρία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
περισυ (για την ακριβεια 14 μηνες πριν) πηρα 1 λαπτοπ turbox 700 ευρω περιπου...........το σαβατο 03/10 μου εκαψε μητρικη.....απο το πλαισιο μου ειπαν σημερα 360 ευρω.......αν ηταν acer θα τον εφτιαχνα...τωρα το μονο που θελω ειναι να παω να τον παρω κ να τον πεταξω στον τοιχο απο τα νευρα μου......:mad: βεβαια αν παρει κανεις θα πρεπει να δωσει κ τα 80 ευρω παραπανω που σ δινει εγγυηση το πλαισιο για 3 χρονια.......εγω δυστυχως δν τα εδωσα......αν παρεις να τα πληρωσεις συμφερει.....η επιλογη δικη σου

 

Εγω πηρα ενα λαπτοπ-turbox με 850 ευρω πριν απο 16 μηνες. Το Σαββατο 9/10 χαλασε, πηγαινοντας το στο πλαισιο, μου ζητησαν 300 ευρω για αλληγη μητρικης και μου ειπαν οτι το προβλημα ειναι στην καρτα γραφικων που ειναι εσνωματομενη στην μητρικη. Φυσικα δεν θα το επισκευασω. Και εγω να το κανω χιλια κομματια θελω. Ας προσεχαμε, ακουγα και εγω για καλο σερβις και αλλες βλακειες. Δεν μου ειπε ομως κανεις οτι τα μηχανηματα τους εχουν ημερομηνια ληξης. Μεσα σε μια εβδομαδα εχω βρει τουλαχιστον 10 ατομα που ειχαν το ιδιο προβλημα με φορητα turbox, με το που περνουσε ο χρονος ή εκει γυρω. ΜΑΚΡΙΑ απο turbox.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

toshiba (σκυλια) και dell λογω ποιοτητας και υποστηριξης

vaio και mac για το κατι παραπανω

μακρια απο acer fujitsu και hp αν θες να εχεις τα νευρα σου σε καλη κατασταση

turbo x μερικα μηχανακια ειναι καλα (συνηθως για φθηνο λαπτοπ ειναι μια χαρα)

innovator...ασ το καλυτερα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω αγοράσει και εγώ ένα turbo-x iron στα 1100 ευρώ πριν απο δύο χρόνια (με επέκταση εγγύησης + 2 χρόνια). Δεν κάνω συχνή χρήση και τα μόνα προβλήματα που έχει παρουσιάσει είναι ότι η ασύρματη κάρτα δικτύου δεν λέει να συνδεθεί στο ρούτερ ούτε από τα 20 εκ. καθώς και το βύσμα των ακουστικών κάνει παράσιτα που εξαφανίζονται αν πιέσεις τα πλαστικά στο σημείο της υποδοχής. Επίσης όταν το αγόρασα η κάρτα δικτύου δεν ήταν εγκατεστημένη και ούτε το Turbo-X CD είχε τους drivers. Το πήγα στο πλαίσιο και μετά απο 1 ώρα βρήκαν τους drivers από κάποιο άλλο CD... τσαπατσουλιά...

Γενικά η αίσθηση κατασκευής, καθώς και αυτά τα προβλήματα σου δίνουν της αίσθηση φθηνής κατασκευής. Ο επόμενος υπολογιστής μου πάντως δεν θα είναι turbo-x.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...