Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση μαρκας για φτηνα μηχανακια....


savvvas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για οσους δεν γνωριζουν kawasaki και modenas οι κινητηρες ειναι ιδιοι τωρα αν εχει διαθεσιμοτητα η kawasaki για τα παπια της απευθυνθητε στην kawasaki.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κινέζικο μηχανάκι είναι μία καλή βραχυπρόθεσμη λύση. Δίνεις 7-8 κατοστάρικα και, αν είσαι προσεκτικός, έχεις τουλάχιστον 4 χρόνια αρκετά ποιοτικής λειτουργίας. Σε 4 χρόνια αλλάζουν τα γούστα, οι απαιτήσεις και οι ανάγκες σου, οπότε το ξανασκέφτεσαι για κάτι άλλο, αλλιώς αρχίζεις τις επισκευές και το κρατάς όσο πάει. Από απόδοση και ασφάλεια μην περιμένεις και πολλά, αλλά αν είσαι προσεκτικός και συνετός, δεν θα έχεις πρόβλημα. Από την άλλη, το να αγοράζεις 70-80 κιλά σίδερου και πλαστικού με κοντινή ημερομηνία λήξης δεν κάνει καλό στον πλανήτη.

Δύσκολη η απάντηση στο ερώτημά σου...

 

Έχεις δίκιο , μετράει και η ποιότητα της οδήγησης αλλά και η συντήρηση . Στη web tv που δουλεύω ,κύττα υπογραφή, έχουμε κάνει και τεστ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα!

 

Να μοιραστώ και εγώ την προσωπική μου εμπειρία με τον κινεζάκο μου. ;)

 

Έχω ένα παπί cheetah 110 cc. Μέχρι στιγμής έχω κάνει 16.000+ χιλιόμετρα με αυτό και το έχω περίπου 3 χρόνια. Δεν έχει ζητήσει τίποτα παραπάνω από τα συνηθισμένα! Μηχανικά δηλαδής είναι άψογο, μιας και ο κινητήρας είναι αντιγραφή του honda supra.

Ηλεκτρικά τα ίδια.Τα φρένα του είναι ικανοποιητικά και ισάξια με οποιοδήποτε παπί με δίσκο μπροστά και ταμπούρο πίσω. Από κατανάλωση τα ίδια με τα υπόλοιπα παπιά. Σχεδιασμός και εμφάνιση είναι υποκειμενικό.

Πρόβλημα με κλοπή ΔΕΝ παίζει. Στην γειτονιά μου έχουν σηκώσει (κυριολεκτικά) 3 παπιά (honda, kawasaki και ένα modenas) κλειδωμένα, και ενώ το δικό μου βρισκόταν εκεί έξω με μόνο κλειδωμένο το τιμόνι!:shifty:

Μέχρι εδώ όλα καλά... :P

 

Το άσχημο είναι η ποιότητα των πλαστικών. Είναι το μόνο επάνω του που δεν είναι αντιγραφή από κάποιο άλλο μοντέλο... Άθλια.. Τρίζουν από παντού! Ότι πλαστικό βγαίνει δεν ξαναμπαίνει στην θέση του κανονικά! :-D :mad:

Βέβαια μπορώ να πω ότι αυτά δεν αποτέλεσαν έκπληξη γιατί με 650 ευρουλάκια που κάνει καινούργιο δεν περιμένεις ποιοτικά πράγματα!

 

Όπως σωστά λέει ο λαός "Ότο πληρώνεις παίρνεις"! Οπότε όποιος κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση μην νομίζει ότι παίρνει τεφαρίκι πράγμα! Αν ο σκοπός της αγοράς είναι ένα πολύ φτηνό (καινούργιο) μεταφορικό μέσω (για χρήση μέσα στην πόλη) για όσο τραβήξει, χαμηλή κατανάλωση, χαμηλό κόστος συντήρησης χωρίς να σας χαλάει το θέμα "τρίζουν τα πλαστικά" βουρ στον πατσά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 χρόνια το cheetah; Μπράβο... ή είσαι very very very easy rider ή δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Αυτά τα παπιά, γενικά τα κινέζικα, μια τούμπα να φάνε και θα έχουν σπάσει τα μισά πλαστικά. Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση τα μοτέρ τους είναι άθλια, δεν πάνε μία, ξενερώνεις τρομερά. Εγώ προτείνω ένα crypton r -μεταχειρισμένο- ή εάν δεν διαθέτεις αυτά τα 800-900 ευρώ που μπορείς να το βρεις με ένα 500αρικο παίρνεις ένα glx και έχεις καθαρίσει. Με τα κινέζικα μην ασχολείσαι, θα το μετανιώσεις κατά 99% -το 1% είναι ο φίλος με το cheetah παραπάνω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρία χρόνια το έχω το άτιμο και δεν με έχει προδώσει ποτέ! (φτου φτου μην το ματιάσω!!! :o )

Μπααα easy rider δεν είμαι! Το αντίθετο μάλιστα! Του πίνω το αίμα!!! :P

 

Από κινητήρα δεν έχω πρόβλημα! Εντάξει τα 70-80 χλμ/ώρα τα έχει άνετα. Ε άμα βρεθείς και σε καμιά καλή κατηφόρα (ή γκρεμό) με ούριο 8-9 bft άνεμο εντάξει κατοστραρίζει!!! :-)

 

Τα πλαστικά όμως... :X

Δεν χρειάζεται να φας τούμπα για να σπάσει ένα πλαστικό...!!!! :fear:

Δύο έχει φάει μέχρι στιγμής με εμένα επάνω και μια μόνο του! Τα μόνα πλαστικά που έχουν σπάσει είναι αυτά που έβγαλα ο ίδιος και στην προσπάθεια μου να τα ξαναβάλω στην θέση τους έσπασαν!

 

Το κινέζικο παπί το αγοράζεις συνειδητοποιημένα. Δεν είναι δυνατόν να περιμένεις την ποιότητα, την εμφάνιση και της επιδώσεις ενός επώνυμου παπιού! Αν θέλεις κάτι φτηνό, δεν θέλεις να ψάχνεις από αγγελίες μεταχειρισμένα, με νορμάλ κινητήρα, την ίδια ασφάλεια με τα παπιά της ίδιας κατηγορίας, να πηγαίνεις άνετα μέσα στην πόλη, χωρίς να "ενδιαφέρεσαι" αν τρίζουν τα πλαστικά ( ή αν πας να κάνεις κάνα μερεμέτι μόνος σου ΔΕΝ ξαναμπαίνουν ακριβώς στην ίδια θέση με πριν :P ) και γενικότερα αν το βλέπεις απλά σαν ένα όχημα με 2 ρόδες που σε διευκολύνει να κάνεις την δουλειά για 4-5 χρόνια σου τότε ναι το παίρνεις.

 

Ε και αν πάθει και τίποτα σοβαρό μετά από τα 4-5 χρόνια το βάφεις ένα ωραιότατο μπλε χρωματάκι και το φουντάρεις στην πλησιέστερη θάλασσα! :lol:

Για εμένα τα λεφτά του τα έχει βγάλει από την στιγμή που τα ίδια χιλιόμετρα θα τα είχα κάνει με το αυτοκίνητο. Χωρίς να υπολογίζουμε και την ψυχική οδύνη του να είσαι κολλημένος στην κίνηση!!! Για αυτά και μόνο δεν το μετάνιωσα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...