Προς το περιεχόμενο

Θρίλερ με συλλήψεις για το gamato.info


prigipa_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 

 

Εσύ βρε φίλε στη κανονική ζωή λες σε καποιον που δε ξερεις οτι λέει παπ... και γελάει και το παίρνει χιουμοριστικά? Μην προσβάλλεις ειδικα καποιον που δε ξέρεις και απλά διάβασε 20 σελιδες απαντήσεις και τα έιδε όλα.

Μονόλογο κάνεις ορέ? WTF? Δε καταλαβαίνω τίποτες.

 

 

 

δειξτε εκει τη φιλεσπλαχνια σας και ποσο εξυπνοι ειστε.
το νικ μου και η φωτο δειχνουν καβαλημένο χωρις humor ατομο...

Το nick σου, το avatar και η παραπάνω φράση, που πολύ με πείραξε γιατί δεν έχεις ιδέα το τί έχει κάνει ο καθένας εδώ μέσα και πόσους έχει βοηθήσει κι όσο δε σε ξέρουμε δε μας ξέρεις, βασικά δείχνουν ψωνισμένο άτομο. :o

 

 

 

Την επόμενη σπιρτοεξυπνάδα στείλε τή μου σε ΠΜ. Είμαι και fan των στρουμφακίων εδώ και 25+ χρόνια που υπάρχουν στην Ελλάδα.

 

Συγνώμη για τη διακοπή, το αναλογικό σήμα φταίει με την ψηφιακή θα φτιάξει, επανερχόμεθα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 775
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Spirtouli χαλάρωσε και μη το παίζεις παντογνώστης. Όποιος χρησιμοποιεί torrents πάνω από 6 μήνες τα ξέρει όλα αυτά που περιέγραψες για την τεχνολογία bittorent. Όσο για τα νομικά επισης μη το παίζεις παντογνώστης. Αν ήσουν στη θέση των συλληφθέντων τώρα θα σου είχε φύγει η μαγκια και θα το βούλωνες γιατί δε θα μπορούσες να τα λες όλα αυτά ελαφρά τη καρδία εάν κινδύνευε η ελευθερία σου. Αυτά να πας να τα πεις στη Σουηδία που έχουν νόμους και καλύπτουν τα πάντα και οι δικαστές είναι συνειδητοποιημένοι και γνώστες της τεχνολογίας και όχι φασισταριά και τεχνολογικά αμόρφωτοι σαν τους δικούς μας που μόλις ακούσουν για torrentαδικο θα τους αντιμετωπίσουν σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, στην ίδια κατηγορία δηλαδή με αυτούς που διακινούν παιδική πορνογραφία.

 

Επίσης τα παιδιά που μιλούσαν για μεθόδους καταστροφής δίσκων και ασφάλειας δεδομένων κάνανε απλά χαβαλέ για να ελαφρύνουν το κλίμα και συ τους άρπαξες από τη μούρη!

 

Κατούρα και λίγο δηλαδή, ήμαρτον!

Τουλαχιστον με τον pcharon καπως συζηταμε...εσυ babylonx δεν εκανες ουτε καν τον κοπο να διαβασεις την αρχικη μου απαντηση αλλα μονο οτι έκανε παρέθεσε ο προαναφερόμενος, θα έβλεπες οτι συμπονω απόλυτα και υποστηρίζω τους διαχειριστές. Κατακρίνω αυτους που ανεύθυνα πήραν και τώρα θα τους γυρίσουν την πλάτη. αν έκανες τον κοπο να ψαξεις την απάντηση θα έβλεπες τώρα οτι αυτα που λες ειναι απο την πόλη έρχομαι και στη κορφή μην έρθεις.

 

pcharon ασε τα πολλα spoiler και τις κατηγορίες οτι μιλάω μόνος μου και ρώτα το moderator που διέγραψε την απάντηση σου γτ το έκανε....Εχεις δίκιο οτι δεν ξερω τι κοσμο εχεις βοηθησει και σιγουρα ειναι πολυς. Αυτο δε σου δίνει το δικαίωμα να αποκαλεις παπ... τα λογια καποιου και το διαπιστωσες με το del της απαντησης σου.

 

Οποιος δεν εχει κατι να πει σχολιαζει τα λόγια άλλων.

 

Οταν κλείνει ένα site για οποιοδήποτε λόγο για να επανέρθουμε στο θέμα μας κάποιοι θα βγουν και θα κρίνουν και όπως είδα και σε μια αρχικη απάντηση μερικοι θα πουν ότι και καλά τους έκαναν. Αχάριστοι θα υπάρχουν πάντα και παντού. Να τα βοηθήσουμε τα παιδιά πλεον δε γίνεται αλλα τουλάχιστον να εκτιμάμε κάποια πράγματα. όπως ειπα και στην αρχικη μου απαντηση που δεν ειδα κανενα απο τους ''παρεξηγημενους'' να την παραθεσουν γτ δεν τους συμφερε βεβαια αυριο πολλοι θα ξεχασουν αυτα τα παιδιά. και θα κανουν οτι δεν τους ξερουν. και αντι να τουλαχιστον να ασχοληθειτε με την ουσια παρεξηγειθηκατε επειδη ανελυσα λιγο την λογικη του bittorrent και με ειπατε παντογνωστη.

 

Ελπιζω να αφεθουν τα παιδια συντομα γτ δεν ειναι εγκληματιες. Ας δειξει η δικαιοσυνη οτι εκτος απο τυφλη ειναι και σοφη...και ξερει ποιος ειναι πραγματικος κινδυνος σε μια κοινωνια. Το θεμα δεν τελειωνει ευκολα αλλα η ουσια ειναι οτι καποιοι πληρωνουν και καποιοι εννοωντας ολους εμας ειμαστε στην απεξω και γραφουμε και τσακωνομαστε σε ενα φορουμ. Αλλοι τραβαν τα ζορια. Και οποιος λεει ειναι εξω απο το χορο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάλι με spoiler διότι είναι offtopic και ουσιαστικά σπαμάρουμε και δεν κάνει.

 

ρώτα το moderator που διέγραψε την απάντηση σου γτ το έκανε....Εχεις δίκιο οτι δεν ξερω τι κοσμο εχεις βοηθησει και σιγουρα ειναι πολυς. Αυτο δε σου δίνει το δικαίωμα να αποκαλεις παπ... τα λογια καποιου και το διαπιστωσες με το del της απαντησης σου.

Ώπα παρεξήγηση που μόλις λύθηκε. Έχεις διαβάσει το post αλλουνού. Γιατί πουθενά δεν έγραψα τέτοια λέξη (δε συνηθίζω) και κανένα post μου δε σβήστηκε (όχι ακόμα, αλλά αν ήμουν εγώ mod θα είχα σβήσει τα μισά από όλο το thread, anyway).

 

Αυτά που λες σωστά είναι όλα, απλά με πείραξε η φράση που αναφερόταν στο να πάμε να βοηθήσουμε κάπου (και ήταν και λίγο αόριστο σε ποιόν αναφέρεσαι).

 

Καλή συνέχεια λοιπόν και δεν τρέχει τίποτα.

 

 

Κάτι που νομίζω δεν πολυαναφέρθηκε και είναι ενδιαφέρον, είναι το ότι αν όντως έχει βρεθεί και υλικό και το προσθέσουν στο κατηγορητήριο (πχ ταινίες, mp3), θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την έκβαση και το αποτέλεσμα της δίκης. Υποτίθεται, κατά κάποιο τρόπο, πως "αυτό περιμέναμε" τόσο καιρό να συμβεί, για να δούμε και πώς αντιμετωπίζει η Ελληνική δικαιοσύνη αυτά τα θέματα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

. Αυτά να πας να τα πεις στη Σουηδία που έχουν νόμους και καλύπτουν τα πάντα και οι δικαστές είναι συνειδητοποιημένοι και γνώστες της τεχνολογίας και όχι φασισταριά και τεχνολογικά αμόρφωτοι σαν τους δικούς μας που μόλις ακούσουν για torrentαδικο θα τους αντιμετωπίσουν σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, στην ίδια κατηγορία δηλαδή με αυτούς που διακινούν παιδική πορνογραφία.

 

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Video&catid=3&show=4760

 

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αλλά ακούστε πώς τους παρουσιάζουν. Πραγματικά σαν να διακινούσαν παιδική πορνογραφία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν το έλεγα εγώ;

 

Λένε τα τσουτσέκια ότι εξιχνίασαν η μεγαλύτερη υπόθεση φοροδιαφυγής μέσω internet της Ελλάδας

 

Μακάριοι οι πτωχοί το πνεύματι που θα το πιστέψουν!

Βέτο σε όλα τους τα προϊόντα, λέω εγώ.

 

____edit

PS: Και ότι είχαν τρελά κέρδη από αυτό!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λιγες ερωτησουλες ;)

Ειναι παρανομο να κατεβασει ενας χρηστης μια ταινια με τορρεντ?

Ειναι παρανομο να ανεβαζει ενας χρηστης μια ταινια με τορρεντ?

Αν εσεις ειχατε γραψει το σεναριο της ταινιας, κανοντας την δουλεια σας, θα θελατε να το κατεβαζει ο γειτονας σας τσαμπα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το τι είναι παράνομο και τι νόμιμο εξαρτάται από αυτούς που ορίζουν τους νόμους.

Και πίστεψέ με τους έχουν ορίσει έτσι όπως τους συμφέρει, πχ κάποτε τα πνευματικά δικαιώματα εδραιώθηκαν για να προστατεύσουν τους συγγραφείς από τις εκδοτικές αλλά στην πορεία τα προσάρμοσαν έτσι ώστε να προστατεύσουν τις εκδοτικές εταιρίες από παράνομους σαν εσένα.

 

Οπότε μην ακούω π#$%#$λογία του τύπου ότι είναι παράνομο, δεν ήμαστε 10χρονα να μην ξεχωρίζουμε το καλό από το κακό και τα συμφέροντα.

Και ούτε για εκδότες που πεινάνε, άμα είναι να οργανώσουμε κανένα συσσίτιο...

____

Και ναι έχω κάνει κάτι κι εγώ για να απολαύσουν οι άλλοι δωρεάν από τον κόπο μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α)Καταρχην, το τι ειναι παρανομο, οριζετε απο το τι εχει ψηφιστει ήδη, οποτε δεν εξαρταται απο τιποτα, εξαρτιοταν πριν ψηφιστει.

 

β)Δηλαδη παλιοτερα, τα πνευματικα δικαιωματα δεν ισχυαν? μπορουσα να "κλεψω" το βιβλιο του συγγραφεα???

 

γ)Η πορσε πειναει που πουλαει καγιεν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

α) Πιστεύεις ότι το κεφάλαιο δεν έχει τον λόγο σε αυτό;

 

β) Ναι κάποτε μπορούσες, ήταν και δουλειά αν δεν απατώμαι.

 

γ) Δεν το κατάλαβα αυτό σόρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γ) Δεν το κατάλαβα αυτό σόρι.

 

Εννοεί ότι αφού δεν πεινάει η Πόρσε, γιατί δεν κλέβεις μία Cayenne? :rolleyes:

 

Εντάξει, αστεία επιχειρήματα. Αν τα πνευματικά αγαθά κόστιζαν όσο έπρεπε να κοστίζουν, τότε η πειρατεία θα ήταν η εξαίρεση στον κανόνα.

 

Ο καθένας θα πει ότι έχουμε ελεύθερο εμπόριο κλπ, αλλά δεν είναι αυτή η έννοια του ελεύθερου εμπορίου. Κι εγώ αγοράζω αυθεντικά παιχνίδια και μουσική, αλλά τις ταινίες, 8 στις 10, θα τις δώ από torrents. Αν δεν υπήρχαν torrents, δεν θα τις έβλεπα καθόλου, πέρα από 5-10 που αξίζουν όλο το χρόνο (και πολλές λέω)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΟΚ.

 

Είναι θέμα αντίληψης τότε.

 

Προτιμάτε Ελεύθερο Λογισμικό, γιατί η γνώση δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, και είναι λάθος να πληρώνετε αυτούς που περιορίζουν την πρόσβαση σε αυτήν.

 

Αυτό ελπίζω να εξηγεί τη δική μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ερώτηση!

 

Άμα μπορούσα να την αντιγράψω θα ήταν πάλι κλοπή;

Άμα μπορούσα να την αγγίξω και έτσι απλά να κάνω ένα αντίγραφο θα ήταν κλοπή;

 

Ναι, θα ήταν για μερικούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωστοσο αμα θελουν να σε τσιμπησουν, ΠΟΤΕ δε σε τσιμπανε απο κει. Ειναι περιπλοκο, ειναι χρονοβορο, και εμπεριεχει παρα πολλους ασταθμητους παραγοντες. Απλα, ο ενας απο τους seeders του torrent που κατεβασες χθες, ενδεχομενως να ηταν η RIAA, η MPAA, το FBI η η Μασωνικη Στοα στο Ανω Νευροκοπι, οποτε εχει ηδη συλλεξει οτι χρειαζεται για να σε κατηγορησει.

 

Καλα, ειδικα για την Μασωνικη Στοα θα βαλω τον πνευματικο μου να προσευχεται ειδικα τωρα που ειναι και περιοδος Σαρακοστης ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή κάποιοι δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν ότι το copyright είναι απλά μια μηχανή παραγωγής κερδών για εταιρείες-κολοσσούς, να θυμηθούμε αυτό

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Copyright_Term_Extension_Act

The Copyright Term Extension Act (CTEA) of 1998 extended copyright terms in the United States by 20 years. Since the Copyright Act of 1976, copyright would last for the life of the author plus 50 years, or 75 years for a work of corporate authorship. The Act extended these terms to life of the author plus 70 years and for works of corporate authorship to 120 years after creation or 95 years after publication, whichever endpoint is earlier.[1] Copyright protection for works published prior to January 1, 1978, was increased by 20 years to a total of 95 years from their publication date.

 

Θέλετε να βάλουμε στοίχημα για το πότε θα γίνει η επόμενη επέκταση?

 

η πρόταση του piratpartiet είναι κάτι παραπάνω από λογική

 

Reform of copyright law

 

The official aim of the copyright system has always been to find a balance in order to promote culture being created and spread. Today that balance has been completely lost, to a point where the copyright laws severely restrict the very thing they are supposed to promote. The Pirate Party wants to restore the balance in the copyright legislation.

 

All non-commercial copying and use should be completely free. File sharing and p2p networking should be encouraged rather than criminalized. Culture and knowledge are good things, that increase in value the more they are shared. The Internet could become the greatest public library ever created.

 

The monopoly for the copyright holder to exploit an aesthetic work commercially should be limited to five years after publication. Today's copyright terms are simply absurd. Nobody needs to make money seventy years after he is dead. No film studio or record company bases its investment decisions on the off-chance that the product would be of interest to anyone a hundred years in the future. The commercial life of cultural works is staggeringly short in today's world. If you haven't made your money back in the first one or two years, you never will. A five years copyright term for commercial use is more than enough. Non-commercial use should be free from day one.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...