Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Προβλημα με ethernet


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
76 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 dimitrisak

dimitrisak

    Senior Member

  • Members
  • 396 μηνύματα

Δημοσίευση 15 March 2010 - 08:31 PM

Λοιπον παιδια ακουστε προβλημα και δωστε τα φωτα σας....εχω μητρικη asus p5k και window 7 ultimate μεσα.προσφατα αλλαξα τροφοδοτικο και εβαλα ενα coolermaster silent pro 850w...ανοιξα ολα χαρα το pc και παω να συνδεθω στο internet και δεν μπαινει...κοιταω την θηρα ethernet και δεν δουλευαν τα λαμπακια και τιποτα...μπαινω στο bios πειραζα οτι εβρισκα και τελικα ανοιγω το pc και δουλευει η θυρα...κανω την δουλεια μου και σβηνω το pc και φευγω..μετα απο 5 ωρες το ξανανοιγω και παλι η θυρα τα ιδια...μπαινω στο bios τιποτα τους drivers εβαλα και ξανα και τιποτα...αλλαξα καλωδιο και παλι τιποτα δοκιμασα το μοντεμ στο pc του αδερφου μου και δουλευει μια χαρα με ethernet....:mad:....τι να κανω????????εχω τρελαθει!!

Ευχαριστω εκ των προτερων(συγνωμη που σας κουρασα:-))

Ad Bot

Ad Bot

#2 LouCi4er

LouCi4er

    Senior Member

  • Members
  • 2272 μηνύματα

Δημοσίευση 17 March 2010 - 07:13 PM

Λοιπον παιδια ακουστε προβλημα και δωστε τα φωτα σας....εχω μητρικη asus p5k και window 7 ultimate μεσα.προσφατα αλλαξα τροφοδοτικο και εβαλα ενα coolermaster silent pro 850w...ανοιξα ολα χαρα το pc και παω να συνδεθω στο internet και δεν μπαινει...κοιταω την θηρα ethernet και δεν δουλευαν τα λαμπακια και τιποτα...μπαινω στο bios πειραζα οτι εβρισκα και τελικα ανοιγω το pc και δουλευει η θυρα...κανω την δουλεια μου και σβηνω το pc και φευγω..μετα απο 5 ωρες το ξανανοιγω και παλι η θυρα τα ιδια...μπαινω στο bios τιποτα τους drivers εβαλα και ξανα και τιποτα...αλλαξα καλωδιο και παλι τιποτα δοκιμασα το μοντεμ στο pc του αδερφου μου και δουλευει μια χαρα με ethernet....:mad:....τι να κανω????????εχω τρελαθει!!

Ευχαριστω εκ των προτερων(συγνωμη που σας κουρασα:-))


Λοιπον μεγαλε το ιδιο ακριβως προβλημα εχω και'γω.ASUS μητρικη και μου λεει μη αναγνωρισμενο δυκτιο μετα απο format που εκανα.Αμα βρεις ακρη πες το και σε'μενα. :rolleyes: :rolleyes:

#3 dimitrisak

dimitrisak

    Senior Member

  • Members
  • 396 μηνύματα

Δημοσίευση 17 March 2010 - 09:04 PM

Φιλε αν εσενα παει να συνδεθει και σου λεει μετα μη αναγνωρισμενο δικτυο τοτε θελει reset το μοντεμ...δεν φταιει το pc...εμενα σαν να μην υπαρχει θυρα ethernet....

#4 LouCi4er

LouCi4er

    Senior Member

  • Members
  • 2272 μηνύματα

Δημοσίευση 17 March 2010 - 09:59 PM

Φιλε αν εσενα παει να συνδεθει και σου λεει μετα μη αναγνωρισμενο δικτυο τοτε θελει reset το μοντεμ...δεν φταιει το pc...εμενα σαν να μην υπαρχει θυρα ethernet....


Το εκανα reset.Το θεμα ειναι οτι αλλος υπολογιστης συνδεετε.Ο δικος μου δεν συνδεετε.Τι driver για την θυρα ethernet εβαλα,τι bios update εκανα δεν λεει να νοιωσει.

Επεξεργασία από LouCi4er, 17 March 2010 - 10:10 PM.


#5 dimitrisak

dimitrisak

    Senior Member

  • Members
  • 396 μηνύματα

Δημοσίευση 18 March 2010 - 04:58 PM

εμενα κοβω να φτιαχνετε με bios update....απλα πρωτα θελω να κανω format για να βγαλω την σαβουρα που εχει μεσα....θα τωρα τι θα γινει και αμα φτιαξει θα σε ενημερωσω....

#6 pano

pano

    Senior Member

  • Members
  • 2580 μηνύματα

Δημοσίευση 19 March 2010 - 11:45 AM

Ψάξτε εδώ για το προβλημά σας http://vip.asus.com/...SLanguage=en-us και εγώ έχω την P5K και είχα πρόβλημα με την ethernet σε xp sp3 όμως και εκεί βρήκα την λύση.

#7 dimitrisak

dimitrisak

    Senior Member

  • Members
  • 396 μηνύματα

Δημοσίευση 19 March 2010 - 05:29 PM

φιλε pano τι προβλημα ειχες εσυ??

#8 pano

pano

    Senior Member

  • Members
  • 2580 μηνύματα

Δημοσίευση 19 March 2010 - 06:10 PM

Μετά από bios update σταματησε να λειτουργεί η ethernet.Η λύση ήταν η εξής:my computer δεξί κλικ-properties-hardware-device manager-network adapters-atheros L1 Gigabite Ethernet 10/100/100Base-T Controller διπλό κλικ-advanced-Network Adress-τικάρεις την επιλογή value και πληκτρολογείς το 0003FF123456.

#9 LouCi4er

LouCi4er

    Senior Member

  • Members
  • 2272 μηνύματα

Δημοσίευση 19 March 2010 - 06:53 PM

Μετά από bios update σταματησε να λειτουργεί η ethernet.Η λύση ήταν η εξής:my computer δεξί κλικ-properties-hardware-device manager-network adapters-atheros L1 Gigabite Ethernet 10/100/100Base-T Controller διπλό κλικ-advanced-Network Adress-τικάρεις την επιλογή value και πληκτρολογείς το 0003FF123456.


Θα το δοκιμασω και θα σου πω.Να'σαι καλα παντως.

#10 dimitrisak

dimitrisak

    Senior Member

  • Members
  • 396 μηνύματα

Δημοσίευση 20 March 2010 - 12:58 AM

Ρε παιδια εμενα εγινε το χειροτερο....απλα αλλαξα τροφοδοτικο και δουλεψε μια φορα και μετα τιποτα.....δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω....

#11 pano

pano

    Senior Member

  • Members
  • 2580 μηνύματα

Δημοσίευση 20 March 2010 - 03:28 PM

Ρε παιδια εμενα εγινε το χειροτερο....απλα αλλαξα τροφοδοτικο και δουλεψε μια φορα και μετα τιποτα.....δηλαδη δεν μπορω να καταλαβω....


Έψαξες καθόλου εκεί που σου είπα;

#12 dimitrisak

dimitrisak

    Senior Member

  • Members
  • 396 μηνύματα

Δημοσίευση 20 March 2010 - 06:11 PM

Δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο....ασε δεν μπορω χωρις internet...το pc μου δεν το ανοιγω καν....

#13 pano

pano

    Senior Member

  • Members
  • 2580 μηνύματα

Δημοσίευση 20 March 2010 - 08:28 PM

Πάρε μία τέτοια TP-LINK TF-3200 10/100M PCI NETWORK ADAPTER
TP-LINK TF-3200 10/100M PCI NETWORK ADAPTER με 3e από e-shop να ησυχάσεις.

#14 dimitrisak

dimitrisak

    Senior Member

  • Members
  • 396 μηνύματα

Δημοσίευση 21 March 2010 - 03:24 PM

κοιτα επειδη ειμαι ανθρωπος που οταν δεν δουλευει κατι τα παιρνω πρωτα θα κανω format και θα κανω οτι σκευτομαι για να το φτιαξω και μετα θα παρω αυτο που ειπες....(γιατι μου δινει ελπιδες το οτι δουλεψε μια φορα...)

#15 LouCi4er

LouCi4er

    Senior Member

  • Members
  • 2272 μηνύματα

Δημοσίευση 21 March 2010 - 05:02 PM

κοιτα επειδη ειμαι ανθρωπος που οταν δεν δουλευει κατι τα παιρνω πρωτα θα κανω format και θα κανω οτι σκευτομαι για να το φτιαξω και μετα θα παρω αυτο που ειπες....(γιατι μου δινει ελπιδες το οτι δουλεψε μια φορα...)


Φιλε μακαρι να σου δουλεψει.Εγω παντως δυο φορες εκανα format και παλι τιποτα.Επειδη ομως τωρα που το σκεφτομαι το τροφοδοτικο το εχω χυμα.Δεν το εχω βιδωμενο.Λες να μην γειωνετε καλα και μου κανει τετοιες μ@λ@κιες?Γιατι και εσυ ειπες οτι το επαθες μετα απο αλλαγη τροφοδοτικου.Τεσπα κανε format και αν αλλαξει τιποτα πες μου το.