Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Πως ξεκλειδωνω το Linksys W200G?


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
8 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 4saken

4saken

    Senior Member

  • Members
  • 793 μηνύματα

Δημοσίευση 15 April 2010 - 02:31 PM

Θελω να δινω internet στο laptop μου αλλα ενω βρισκει το δικτυο δεν μπορει να συνδεθει...Μπαινω στο ρουτερ μεσω της διεθυνσης 192.κτλ κτλ παω στα wireless settings>Wireless Security και το security mode ειναι disabled.
Oι υπολοιπες επιλογες ειναι WEP,WPA,WPA Personal 1,WPA2 Personal και WPA Mixed.

Τι πρεπει να επιλεξω στις ρυθμισεις?

Ad Bot

Ad Bot

#2 _Anonymous_

_Anonymous_

    Senior Member

  • Banned
  • 884 μηνύματα

Δημοσίευση 15 April 2010 - 03:19 PM

πιο διπλα απο το security, εχει το wir. access> allow all. Αν και με αυτο δε συνδεετε, βαλε πιο καινουργιους drivers (καντο ετσι και αλλιως) στη καρτα δικτυου σου

#3 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54864 μηνύματα

Δημοσίευση 15 April 2010 - 10:37 PM

καταρχην κλειδωσε το δικτυο σου .κανε enable to security και κατα σειρα προτιμησης απο καλυτερο σε χειροτερο βαλε.wpa2,wpa,wep.το allow all ειναι στο κλειδωμα με mac address αμα θυμαμαι σωστα.

#4 4saken

4saken

    Senior Member

  • Members
  • 793 μηνύματα

Δημοσίευση 17 April 2010 - 11:33 AM

Κατεβασα τους drivers για την καρτα δικτυου αλλα κανωντας search για δικτυα ενω μου βρισκει καποια αλλα το δικο μου δεν το βρισκει...Θα πρεπει να φτιαξω καποιο δικτυο πχ "4saken" και να βαλω password κτλ?
Poulinos το εκανα αυτο που μου προτεινες.
Ευχαριστω...

#5 _Anonymous_

_Anonymous_

    Senior Member

  • Banned
  • 884 μηνύματα

Δημοσίευση 17 April 2010 - 12:04 PM

δες μια αν το ssid ειναι enable φιλε. Αν ειναι disable, το βρισκει αλλα δεν σου το αποτυπωνει.

#6 4saken

4saken

    Senior Member

  • Members
  • 793 μηνύματα

Δημοσίευση 18 April 2010 - 01:47 PM

Λοιπον...Εκανα οτι μου ειπατε...

Ψαχνωντας για δικτυα βρισκει οπως το εχω ονομασει πχ "4saken" αλλα
εχει ενα κοκκινο Χ στα δεξια και λεει οτι οι ρυθμισεις του δικτυοθ δεν συμφωνουν με αυτες που εχουν αποθηκευτει στο laptop....
Καμια ιδεα?

#7 _Anonymous_

_Anonymous_

    Senior Member

  • Banned
  • 884 μηνύματα

Δημοσίευση 18 April 2010 - 03:14 PM

Κανε delete το πρωτο δικτυο, επειδη προφανως το εχει αποθηκευσει η καρτα σου με τις πρωτες ρυθμισεις που εκανες οταν το παλευες. Μετα κανε ενα refresh στα δικτυα για να το ξαναβρεις και δε νομιζω να εχεις προβλημα μετα.

#8 4saken

4saken

    Senior Member

  • Members
  • 793 μηνύματα

Δημοσίευση 18 April 2010 - 06:50 PM

Κανε delete το πρωτο δικτυο, επειδη προφανως το εχει αποθηκευσει η καρτα σου με τις πρωτες ρυθμισεις που εκανες οταν το παλευες. Μετα κανε ενα refresh στα δικτυα για να το ξαναβρεις και δε νομιζω να εχεις προβλημα μετα.



Αυτο ηταν!Σας ευχαριστω!Τωρα δουλευει!:-):-):-)

#9 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54864 μηνύματα

Δημοσίευση 18 April 2010 - 09:58 PM

Κατεβασα τους drivers για την καρτα δικτυου αλλα κανωντας search για δικτυα ενω μου βρισκει καποια αλλα το δικο μου δεν το βρισκει...Θα πρεπει να φτιαξω καποιο δικτυο πχ "4saken" και να βαλω password κτλ?
Poulinos το εκανα αυτο που μου προτεινες.
Ευχαριστω...


Αυτο ηταν!Σας ευχαριστω!Τωρα δουλευει!:-):-):-)


αν και επαιξε απλα ενημερωτικα δυο πραγματακια.το ssid το δινεις εσυ η οπως ειπες φτιαχνεις καποιο δικτυο px 4saken μονο αν εχεις Hidden ssid.επισης οταν σου βγαζει χ οπος ειπε ο anonymouς ειναι επειδη εχει κρατησει τις παλιες ρυθμισεις απο πριν.εκει το ευκολο ειναι να σβησεις το δικτυο ωστε αν το ξαναβρει με το νεο κλειδωμα και να βαλεις κωδικο ο δευτερος τροπος που μπερδευεσε επειδη πρεπει να δωσεις εσυ το τι κλειδωμα εχει το ρουτερ ειναι να κανεις edit τις ρυθμισεις και απλα να πεις οτι στο υπαρχον δικτυο που εχεις μεσα δεν εχω πλεον πχ wep key αλλα εχω βαλει wpa2 me aes.απλα πρεπει να ξερεις τι εχεις βαλει και επισης αν ειναι tkip aes.Οποτε καλυτερο οπως το εκανες.