Προς το περιεχόμενο

Αλλαγές προϊόντων σε καταστήματα jumbo


vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν υπήρχε κάρτα αλλαγής γιατί τα jumbo δεν βάζουν κάρτες αλλαγής. Είναι πολιτική τους κι αυτό! Τσιγκουνεύονται ακόμα και κάρτες αλλαγής...

Φυσικά αν το πας πίσω στο αλλάζουν.

 

Που να ξέρουμε όμως οτι είμαστε υποχρεωμένοι από μια εταιρία που πουλάει ΚΙΝΕΖΙΚΑ προϊόντα να πάμε συγκεκριμένες μέρες και ώρες για αλλαγές...

Σιγά μην ασχοληθώ να κάτσω να το σπάσω ή να κάνω τέτοιες αηδίες.

 

Αυτό με τις αλλαγές που πολλά μαγαζιά και καλά δεν κάνουν Σάββατο, το έχω ακούσει κι εγώ, ωστόσο έχω κάνει αρκετές αλλαγές Σάββατο διότι οι υπάλληλοι ήταν άνθρωποι.

Τι θα πει να μη γίνεται συνοστισμός Σάββατο. Αν δε θέλουν να κάνουν αλλαγές να είναι κλειστά Σάββατο.

Εγώ σαν πελάτης γιατί να είναι υποχρεωμένος να πληρώνω την ώρα που το αγοράζω και όχι μετά από 2 μήνες;;;

Αυτό με τους εμπόρους και τα προϊόντα που εμπορεύονται έχει καταντήσει αηδία. Κανείς σχεδόν δεν αναλαμβάνει την ευθύνη. Μόνο να πουλήσουν θέλουν κι ας είναι και σκατά και μετά την αγορά μην τον είδατε.

 

Θα σας πάρει ο διάολος ΟΛΟΥΣ...

 

Το "κινεζικα προιοντα" γιατι το τονιζεις; Στο εκρυψε κανεις, η αυτος που πουλαει κινεζικα προιοντα πρεπει να εχει ενοχες με αποτελεσμα να μην εχει κι αυτην πολιτικη αλλαγης;

Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οταν μια αλλαγη θελει διπλασιο χρονο απο το κανονικο στο ταμειο (για το λογο οτι πρεπει να ξαναχτυπησεις αυτα που εφεραν για αλλαγη καθως και τα καινουργια που θα παρουν) και εχεις στανταρ μια ουρα μεχρι την εισοδο και βεβαιως βεβαιως μονο ενα ταμειο (γαμω τα κεντρικα τους γαμω), εγω προσωπικα που δεν ημουν και ταμειας για να περναω ολο αυτο το διαολο του ταμειου, οποιους εβλεπα να ερχονται με τσαντουλα και γραμμενη στο κουτελο τους τη λεξη "Αλλαγη", τους εδειχνα απλα την ταμπελα (εγραψα πιο πανω γι'αυτην) και επειτα την εξοδο.

 

 

Και καρφι δεν μου καιγεται και για τους νομους και για τις πολιτικες των καταστηματων. Ο ταμειας ομως ηταν φιλος μου και καλο παιδι και δεν ενοιωθα ηθικα καλα οταν γινοταν της πουτανας στο μαγαζι και επρεπε να κανει και τις αλλαγες στον καθε πικραμενο που την προηγουμενη φορα που πατησε ποδι στο καταστημα δεν εκανε τον κοπο να κοιταξει την γαμημενη ταμπελα στο ταμειο και να ακουσει και τον ταμεια να του το λεει και τραγουδιστα.

 

Εχω διωξει απειρο κοσμο Σαββατα που θελαν να κανουν αλλαγη και παντα ενοιωθα κατι το οποιο καθε φορα που το ξαναενοιωθα ηταν στον ιδιο βαθμο. Ηθικη ικανοποιηση. End of story.

 

Απο την αλλη, δεν νομιζω οτι ειμαι και ο καταλληλος για να μιλησει για τετοια θεματα. Μισω τους πελατες με ολη μου την καρδια, μισω ακομα και τον εαυτο μου οταν ειμαι πελατης.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators
υπερισχύει του νόμου ή όχι? το αν σε βολεύει/νοιαζει ή όχι δεν είναι απάντηση...

 

Βασικα υπαρχει αναλογος νομος? Που να προσδιοριζει τις ημερες αλλαγων εννοω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

υπερισχύει του νόμου ή όχι? το αν σε βολεύει/νοιαζει ή όχι δεν είναι απάντηση...

 

Σαφως και ειναι απαντηση. Τι νομιζεις δηλαδη? Οτι επειδη κατι ειναι νομιμο σημαινει οτι ειναι και σωστο και πρεπει να το αποδεχτουμε? Εδικα για κατι τοσο χαζο (που δεν νομιζω οτι ειναι δυσκολο να κατανοησετε μια τοσο απλη πολιτικη την οποια υιοθετουν τα περισσοτερα μεγαλα καταστηματα).

 

Και εν τελη, ακομα και αν δεν υπερισχυει του νομου, ειναι ακομη πιο αθλιος ο τυπος και ο καθε τυπος που δεν εφερε τον περιβοητο νομο στα μουτρα μου και με αφησε 1.5 χρονο να κανω οτι με βολευει/νοιαζει.

 

Και τι ζητανε ρε παιδες? Να μην μαζευεστε σαν μυγες στα σκατα τα Σαββατα. Δυσκολο ειναι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

αν βάλουν πολιτική τα καταστήματα ότι δεν δεχόμαστε αλλάγες κόψτε το λαιμό σας σημαίνει ότι θα τους ακούσουμε?

 

ναι δύσκολο είναι γιατί αν κάποιος δουλεύει καθημερινές και δεν έχει χρόνο δεν μπορείς να του λες δεν δεχόμαστε το Σάββατο, δεν θα μου πει το κατάστημα πότε θα έρθω ή όχι, γιατί μετά θα μου πει δεν κάνουμε αλλαγές Δευτέρα, Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη, Παρασκευή, κάνουμε μόνο τις βδομάδες που δεν έχει Κυριακή...

 

με την ίδια λογική βάζω και εγώ πολιτική ότι θα κάνουν αυτό που θέλω και κυκλοφορώ με ένα χαρτί πάνω μου, να το δείχνω για να με υπακούουν επειδή προφανώς έχει κάποια "νομική" ισχύ...

 

τους πληρώνουμε, αν δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουν να το κλείσουν το μαγαζί...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειναι ενα, ΕΝΑ, απλο πραγματακι. Αλλαγες δεν γινονται τα Σαββατα. Και δεν το καταλαβα αυτο το "θα μου πει οτι δεν κανω και εκεινο μετα".

 

Δηλαδη πως ακριβως το εχεις φανταστει? Καθομαστε στα meetings και λεμε "Χαχα, οι πελατες μας ειναι πιονα, το'χαψαν αυτο με τις καθολου αλλαγες τα Σαββατα, ας το κανουμε και Δευτερα"?

 

Τα Σαββατα καλως η κακως γινεται χαμος και δεν προλαβαινει ο ταμιας να κανει μια αλλαγη με τοσο κοσμο που εχει. Ειναι τοσο τραγικη η κατασταση εκεινη τη μερα και το μονο που ζητανε ειναι να μην κανετε τις αλλαγες σας τοτε.

 

Και μην μου συμπεριφερεσαι τωρα σαν πελατης και οτι εχεις παντα δικιο και καλα. Τα προιοντα που πουλαω εγω (τι εγω δηλαδη, αλλος τα οικονομαει απο αυτα που πουλαω) αγοραζεις, οχι εμενα ουτε τις υπηρεσιες μου. Δεν εξυπηρετουμε, αγοραζετε. Και αν δεν θελεις απο εδω, να τα παρεις απο αλλου. Σιγα μην κανω και την δουλα στον καθε τυχαιο. Their store, my rules.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

δεν υπάρχει "απλό" πραγματάκι, για κάποιους μπορεί να είναι η μόνη ελεύθερη μέρα, δεν μπορούν να τους το γαμάνε έτσι...

 

αν υπάρχει τόσος κόσμος ας βάλουν extra υπαλλήλους...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ρε ThReSh τι λες τωρα? Οταν βγαινει η δουλεια (στα ματια του Διευθυντη) με Χ ατομα για ποιους παραπανω υπαληλους μιλας? Τα γαμημενα τα αφεντικα νομιζεις οτι τα νοιαζει επειδη ο υπαληλος γαμιεται καθε μερα να εξυπηρετει το καθε προβατο?

 

Και το ξαναλεω, τι νομιζεις οτι ειμαστε? Χαιρεκακοι και θελουμε να γαμαμε τις μερες των πελατων? Οι πελατες που μπαινουν μεσα και γαμανε τα παντα και πρεπει να τα μαζευω εγω μετα γιατι να μην φταινε? Δεν μου χαλανε εμενα την μερα? Οι αλλοι οι τραγικοι που κλεινει 9 το μαγαζι και μου ερχονται 9 παρα 5 πεντε δεν μου χαλανε το βραδυ? Ναι, μου λενε "Ρε φιλε μενω στου Αγιου Πουτσου και εκανα 15 ωρες για να ερθω ασε με να ψωνισω" και εγω επειδη ειναι πολιτικη του μαγαζιου μας πρεπει να τον εξυπηρετησω αντι να του πω "και εγω μαλακα στου Αγιου Πουτσου μενω και σημερα απ'οτι το κοβω του Αγιου Πουτσου ανημερα θα φτασω". Ειναι νομιμο να σχολαω 9 και να φευγω 10? Δεν ειναι, συμβιβαζομαι ομως γιατι κωλωνω να πω στο αφεντικο οτι ειναι κερατας και οτι μας κοροιδευει δινοντας μας μονο το βασικο μισθο για τις μαλακιες που του κανουμε καθε μερα.

 

Και αυτο πρεπει να κανεις και εσυ σαν πελατης. Να συμβιβαστεις με την γαμημενη πολιτικη του μαγαζιου. Μια-δυο φορες θα ρθεις εσυ στο μπουρδελο, εγω η πορνη καθε μερα εκει ειμαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

όχι δεν συμβιβάζομαι όταν είναι ενάντια στο συμφέρον μου, όπως αυτοί δεν συμβιβάζονται γιατί είναι ενάντια στο δικό τους, γιατί άμα τους δώσεις θάρρος θα βάλουν και άλλες "καλύτερες" πολιτικές, αλλά αν πάει δικαστικά το θέμα ξέρεις ποιος θα τον πιει έτσι? καταγγελίες ΓΓΚ & ΙΝΚΑ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω ένα δώρο μωρού από τα γνωστά μαγαζιά κινέζικων προϊόντων "Jumbo", και πήγα να το αλλάξω σήμερα στο Avenue (μαζί με το μωρό) και μου λένε δε γίνεται, αλλάζουμε μόνο όσα είναι ελλατωματικά, τα υπόλοιπα (αυτά που για κάποιο λόγο δεν τα θέλουμε) αλλάζονται μόνο Τρίτη έως Παρασκευή κτλ κτλ.

 

Είναι δυνατόν να ταλαιπωρούν τον κόσμο έτσι;

Ας μου πει κάποιος που γνωρίζει αν υπάρχει νόμος που να το λέει αυτό (αλλαγές δεν γίνονται το Σάββατο) ή απλά τα καταστήματα κάνουν οτι γουστάρουν...

 

Όση φασαρία κι αν τους έκανα, δεν το άλλαζαν με τίποτα. Ελάτε λέει από Τρίτη. Τους λέω, πως αλλάζετε ελλατωματικά και τα άλλα δεν τα αλλάζετε;

Τους λέω "ρε χαϊβάνια" για να με εξυπηρετήσετε γιατί είμαι και με το μωρό, αλλάξτε το σήμερα και γράψτε στην απόδειξη οτι το αλλάξατε την επόμενη εβδομάδα.

Επέμεναν οτι δε γίνεται, είναι η πολιτική της εταιρίας. Πολιτική, my ass.

Τόση ώρα που τσακωνόμασταν θα είχα ψωνίσει το μισό μαγαζί, αλλά τόσο χαϊβάνια είναι.

Λοιπόν ας μου πει κάποιος, τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις (αν υπάρχει νόμος), γιατί αν πήγαινε κανένας ξάδερφος όσων δουλεύουν εκεί θα του το άλλαζαν επιτόπου.

 

Και μια γενικότερη τοποθέτηση:

Δεν είναι δυνατόν να μπαίνουμε ούτε στα site των εταιριών για πληροφορίες, ούτε να ψάχνουμε τηλέφωνα τους, ούτε να έχουμε ανοιχτά ραδιόφωνα για να ακούμε την πολιτική του "jumbo" σε θέματα αλλαγών (αυτό το τελευταίο το άκουσα από ένα ανευθυνουπεύθυνο κοριτσάκι που μου συστήθηκε ως υπεύθυνη, όταν όμως δυσκόλεψαν τα πράγματα παρουσιάστηκαν άλλοι 2-3 υπεύθυνοι!).

Προφανώς η μόρφωση όλων αυτών (αν έχουν γιατί μπορεί να ήταν και βύσματα) τους επέτρεψε να είναι (ή να νομίζουν οτι είναι) υπεύθυνοι καταστημάτων. Τουλάχιστον θα μπορούσαν να εξυπηρετούν τον κόσμο καλύτερα έστω κι αν η ΠΟΛΙΤΙΚΗ της εταιρίας είναι να μην εξυπηρετεί τον κόσμο παρά μόνο να κάνει εισπράξεις. Την επόμενη φορά που θα πάω, θα τους κάνω δώρο την πάνα γεμάτη γιατί εκείνη την ώρα δυστυχώς ήταν καθαρή.

 

Λοιπόν ας μου πει κάποιος που γνωρίζει αν υπάρχει σχετικός νόμος που να απαγορεύει αλλαγές Σάββατο, γιατί αν δεν υπάρχει θα τους πάρει ο διάολος και θα προχωρήσει περαιτέρω το θέμα.

 

Να λέω κι εγώ όταν παίρνω κάτι από ένα κατάστημα και μου ζητάνε να πληρώσω, οτι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ μου είναι να πληρώνω στις 31 κάθε μήνα, οπότε ελάτε να τα πάρετε.

 

εσυ εισαι χαιβανι γιατι μλν δεν εχεις δουλεψει ποτε σου . ο φιλος μου που δουλευε στα jumbo μου ειχε εξηγησει γιατι γινοταν αυτο . ειχαμε τσακωυει κανα δυο φορες λογω διαφονιας, αλλα μιλαμε για υπαληλους και οχι για αφεντικα

 

Έχω ένα δώρο μωρού .....

Να λέω κι εγώ όταν παίρνω κάτι από ένα κατάστημα και μου ζητάνε να πληρώσω....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για το Σαββατο συμφωνω, ειναι κοινη λογικη, τα Σαββατα δεν μπορεις να περπατησεις. Οι αλλες μερες ειναι λαθος. Εχει δικιο αυτος που ειπε οτι καθονται τα στελεχη και σχεδιαζουν πως θα χειραγωγησουν τα προβατα που μπαινουν μεσα.

Τα Jumbo σαν επιχειρηση ειναι ενα απο τα πιο χαρακτηριστικα παραδειγματα της ΑΘΛΙΑ επιχειρησης, πληρωνει πολυ λιγα τους υπαλληλους, τα προιοντα στα ραφια ειναι τοσο κοντα μεταξυ τους και οι διαδρομοι τοσο μικροι που μετα δυσκολιας περνας με το μεταλλικο καροτσι που εχει στο καταστημα, οι διαφημισεις ειναι τραγικες, δεν εχει επαρκες προσωπικο και οι ουρες ειναι παντα τεραστιες. Εγω εχω αποφασισει οτι δεν εχω αναγκη τετοια καταστηματα. Ψωνιζω πλεον απο Μουστακα, ιδιες τιμες, πιο ανθρωπινο χωρος, χωρις ενοχλητικες διαφημισεις (εχει και καταπληκτικη συλλογη με παζλ).

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...