Προς το περιεχόμενο

Αλλαγές προϊόντων σε καταστήματα jumbo


vision

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άπαξ και είναι πολιτική του καταστήματος να μην γίνονται αλλαγές τα Σάββατα -και μάλιστα για λόγους που είναι κατανοητοί- τότε είναι πολιτική του καταστήματος κι άπαξ και δεν είναι μονοπώλιο, αν κάποιος δεν συμφωνεί, υπάρχουν κι άλλα παιχνιδάδικα. Επίσης, σχετικά με το αρχικό μήνυμα και τον τρόπο που τονίζονται τα "κινέζικα" προϊόντα, όπως είπα, παιχνιδάδικα υπάρχουν πολλά. Το να θυμόμαστε τα κινέζικα και τα κάθε κινέζικα όταν δεν μας αλλάζουν προϊόντα το Σάββατο, είναι κομματάκι υποκριτικό. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

 

Θα συμφωνήσω απόλυτα και με τον φίλο που εξέφρασε την άποψη ότι ο υπάλληλος είναι ο τελευταίος που φταίει. Σίγουρα υπάρχουν καλοί και κακοί υπάλληλοι, όταν όμως εκείνος οφείλει να κάνει ένα, δύο, δέκα πράγματα και σε περίπτωση που παρακούσει τις εντολές που του έχουν δώσει κινδυνεύει να "τ' ακούσει" (στην καλύτερη), τότε είναι πολύ λογικό να σκεφτεί τη θέση και τον μισθό του και να κάνει απλά αυτό που του έχουν πει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 90
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τα γαμημενα τα αφεντικα νομιζεις οτι τα νοιαζει επειδη ο υπαληλος γαμιεται καθε μερα να εξυπηρετει το καθε προβατο?

Αν πελάτες = πρόβατα για σένα, τότε και εσύ τα ίδια και χειρότερα είσαι (βλέπε παρακάτω).

 

Μια-δυο φορες θα ρθεις εσυ στο μπουρδελο, εγω η πορνη καθε μερα εκει ειμαι.

Τελικά παραδέχεσαι μερικά πράγματα...(από τη συμπεριφορά σου σε δικαιολογώ όμως).

 

εσυ εισαι χαιβανι γιατι μλν δεν εχεις δουλεψει ποτε σου . ο φιλος μου που δουλευε στα jumbo μου ειχε εξηγησει γιατι γινοταν αυτο . ειχαμε τσακωυει κανα δυο φορες λογω διαφονιας, αλλα μιλαμε για υπαληλους και οχι για αφεντικα

Δεν έχω δουλέψει ποτέ στη ζωή μου...οκ...πρέπει να ξέρεις περισσότερα εσύ...

 

Εχω διωξει απειρο κοσμο Σαββατα που θελαν να κανουν αλλαγη και παντα ενοιωθα κατι το οποιο καθε φορα που το ξαναενοιωθα ηταν στον ιδιο βαθμο. Ηθικη ικανοποιηση. End of story.

Το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνεις είναι να ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. Υποχείριο.

Αν δε σου αρέσουν οι συνθήκες εργασίας ή ο μισθός του jumbo ή του όποιου καταστήματος, να σηκωθείς να φύγεις. Δεν έχεις δικαίωμα να ταλαιπωρείς τον κόσμο.

Αλήθεια τι θέση είχες; Υπεύθυνος κι εσύ;;;

 

ΛΟΙΠΟΝ, ακούστε λίγο χαϊβάνια ή καραγκιόζηδες ή jumboυπάλληλοι...οι χαρακτηρισμοί όλοι δικοί σας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΛΑ το 1ο μου πόστ, γιατί φαίνεται οτι δεν ξέρετε ΟΥΤΕ να διαβάζετε, αλλά θα σας κάνω τη χάρη, ειδικά για σας, να τα πω άλλη μια φορά.

 

Δεν ζήτησα να μιλήσω σε κάποιον υπάλληλο, αλλά στον ΥΠΕΥΘΥΝΟ του καταστήματος. Υπεύθυνος συνήθως (γιατί στην Ελλάδα, τυχαίνει πολλοί να έχουν το μοναδικό προνόμιο εκτός από φυτευτοί να είναι και άσχετοι παράλληλα) είναι κάποιος που έχει τα προσόντα να αναλαμβάνει ευθύνες και πρωτοβουλίες στην όποια επιχείρηση εργάζεται είτε πρόκειται για σουβλάκια, είτε για αυτοκίνητα, είτε για οτιδήποτε.

 

Ειδικά για τα jumbo, σε όσα έχω πάει έχουν αρκετά ταμεία, συνεπώς δεν είναι δικαιολογία το "δημιουργείται ουρά". Απ' την άλλη, κόσμο πολύ καθημερινές δεν έχουν (ειδικά τα πρωϊνά), συνεπώς οι υπάλληλοι δεν ασχολούνται με το ταμείο. Οι μόνες μέρες που έχουν κόσμο είναι Σάββατο, άντε και απογεύματα που συγκεντρώνονται πιο πολλοί. (Αυτό έλειπε να αφήνει τις δουλειές τους ο κόσμος για να πάει στο jumbo καθημερινή πρωΐ...επειδή το θέλουν μερικοί jumboυπάλληλοι - ευτυχώς που υπάρχουν και καλοί υπάλληλοι στο jumbo για εσύ δεν είσαι καν υπάλληλος).

Δηλαδή το ταμείο ποιες μέρες είναι στο φουλ; Σάββατο. Να μην δουλέψει ποτέ ο ταμίας δηλαδή. Κάθεται που κάθεται τα πρωϊνά, να μην τον πιέζουμε και τα Σάββατα. Κρίμα είναι...

 

ΚΑΝΕΝΑ κατάστημα δεν έχει δικαίωμα να πει κάνουμε αλλαγές συγκεκριμένες μέρες. Το μόνο που μπορεί να πει, είναι να παρακαλεί τον κόσμο να πηγαίνει και καθημερινές για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή τους. Αυτό και τίποτα άλλο.

Και στην τελική, αν με παρακαλέσεις, θα κάτσω στην άκρη 10 λεπτά να αδειάσει λίγο η ουρά (μπορεί να αγοράσω και τίποτα άλλο αυτό το διάστημα, που ξέρεις; αλλά τι λέω; που να ξέρεις εσύ, Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να κάθεσαι και να φεύγεις παρά 5) και να με εξυπηρετήσεις και μένα.

Τόσο πολύ ουρά έχεις το Σάββατο; Τι διάολο, 50ευρα μοιράζεις;;;; Έλεος.

 

Το "κινεζικα προιοντα" γιατι το τονιζεις; Στο εκρυψε κανεις, η αυτος που πουλαει κινεζικα προιοντα πρεπει να εχει ενοχες με αποτελεσμα να μην εχει κι αυτην πολιτικη αλλαγης;

Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.

 

Θα σου πω. Δεν υποννοώ τίποτα. Ίσα ίσα, διαφήμιση τους κάνω. Εσύ γιατί πειράχτηκες απ' τη λέξη ΚΙΝΕΖΙΚΑ προϊόντα; Δε λέω τίποτα παραπάνω απ' την αλήθεια. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Εκτός κι αν κάνω λάθος και η προέλευση είναι άλλη, διορθώστε με. Δεν έχει να κάνει με το θέμα μας, απλά όπως λέμε chinese food, έτσι είπα και μαγαζιά κινέζικων προϊόντων.

 

---------- Προσθήκη στις 14:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:25 ----------

 

το καλύτερο ήταν το σημερινό.

Κάνω μια επίσκεψη σε άλλο jumbo πρωϊνές ώρες (όπως αναγράφεται στις ταμπέλες εντός καταστήματος σχετικά με τις αλλαγές προϊόντων).

 

Δείχνω 2 προϊόντα στις υπαλλήλους, μου λένε εντάξει το ένα, αλλά το άλλο δεν μπορούμε να το πάρουμε πίσω γιατί ανήκει στα εποχιακά είδη. Φορτώνω καλά...

Γιατί δεν μπορείτε να το πάρετε λέω ευγενικά. Γιατί ταλαιπωρείτε τον κόσμο;

Δεν γίνεται μου λέει. Πρέπει να το φέρετε το φθινόπωρο λέει...

 

έχει γέλιο ε; Έτσι γελούσα κι εγώ από μέσα και απ' έξω μου...

μα τι λέτε λέω; Παπούτσια είναι, άθικτα στο κουτί τους, τι εποχιακά και σαχλαμάρες;

 

Δεν γίνεται μου λέει, κοιτάξτε έχουμε και ταμπέλα...Αλήθεια είχαν...

Δεν ήξερα λέω οτι για να αλλάξω ένα είδος αξίας 2 ευρώ, έπρεπε να είχα διαβάσει (μάλλον αυτός που μου έκανε τα δώρα, για να με ενημερώσει κιόλας), όλες τις ταμπέλες του καταστήματος σας, να είχα αφήσει τις δουλειές μου, να είχα ξοδέψει και παραπάνω βενζίνη από την αξία του προϊόντος...

Α ρε ψιλικατζή, οι φίλοι σου απ' τα jumbo σου κάνουν δώρα εε;;;

 

Γέλιο πολύ σας λέω.

Με τα πολλά και αφού τους έκανα φασαρία και μαζεύτηκε ουρά (έτσι δημιουργούνται οι ουρές, όχι από το ταμείο) μου το άλλαξαν.

Φυσικά όπως είπα και πάλι, τα jumbo δεν σου βάζουν κάρτες αλλαγής που να αναγράφουν την πολιτική τους σε μορφή προγραμματικών δηλώσεων. Προφανώς τσιγκουνεύονται και το χαρτί...

 

Τόσο δύσκολο ήταν λέω;; Άκου να πάω το φθινόπωρο για την αλλαγή. χαχα πολύ γέλιο σας λέω...

 

Κρίμα πάντως γιατί και πελάτες χάνουν και ευτυχώς ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ.

jumbo, my ass!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators
Δείχνω 2 προϊόντα στις υπαλλήλους, μου λένε εντάξει το ένα, αλλά το άλλο δεν μπορούμε να το πάρουμε πίσω γιατί ανήκει στα εποχιακά είδη. Φορτώνω καλά...

Γιατί δεν μπορείτε να το πάρετε λέω ευγενικά. Γιατί ταλαιπωρείτε τον κόσμο;

Δεν γίνεται μου λέει. Πρέπει να το φέρετε το φθινόπωρο λέει...

 

λες και το ξέρα όταν είπα ότι δεν πρέπει να δεχόμαστε πολιτικές του είδους "όχι αλλαγές το Σάββατο" γιατί θα πάρουν θάρρος και θα βάλουν και χειρότερες

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

απο οτι καταλαβα οι παραπανω κυριοι δεν εχουν ιδεα απο πολυκαταστηματα.................

οσοι υπαλληλοι βαζουν το αποτυπ.του χεριου τους στις επιστροφες το εχουν δεχτει και δεν τους υποχρεωσε κανεις!!!!!!

υπαρχει τεραστια ταμπελα πισω απο τις επιστροφες που λεει οτι τα εποχιακα προιοντα δεν αλλαζονται εκτος εποχης(κοινος οποτε του φανει του λαλοστεφανη-ετσι δεν το λενε?)

καθε νορμαλ ανθρωπος καταλαβαινει οτι οτι γραμμη υπαρχει απο τα κεντρικα για τους υπαλληλους ειναι νομος!!!!!!!!!!!

οσο για εμας που ειμασταν η ειμαστε υπευθυνοι ειμαι σιγουρη οτι καποιοι απο εσαςπου μας βριζετε θα θελατε να ειστε στη θεση μας!!!!!!!!!!!

καταλαβες κυρια που μαλλον εσυ εισαι το χαιβανη και οχι εμεις!!!!!!!!!!!!

αφου δεν ξερεις τι σου γινεται κυρα μου γιατι δεν εισαι στο σπιτακι σου και σπας τα νευρα του κοσμου νομιζοντας οτι καποια εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καταλαβες??????αφου τα παιδια δεν μπορουσαν να σου κοψουν επιστροφη...τι να καναν να αλλαζαν τους ορους για σενα????επειδη δεν ξερεις εσυ θα την πληρωναν αλλοι...............

ελεος κυρα μου..................

I LOVE JUMBO!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε δούλευα και εγώ στα jumbo 2 χρόνια .Παλιά δεν ίσχυε αυτό .Αλλά το κλίμα μέσα στο μαγαζί είναι πολύ σκατά .Εγώ ήμουνα χαλαρά γιατί δε με ένοιαζε κιόλας ενώ άλλοι συντηρούσαν τις οικογένειές τους από αυτή τη δουλειά .

Και όταν έρχεται εντολή από τα κεντρικά να κάνουν αυτό ,αυτό και θα κάνουν .

Πίστεψε με γνωρίζω τα πράγματα σε βάθος για την πολιτική του εν λόγο μαγαζιού (λόγο της θέσης που είχα) και αυτό που ισχύει είναι ότι ουδείς αναντικατάστατος για το παραμικρό . Ούτε υπεύθυνος ούτε διευθυντής ούτε κανείς .Όταν έχεις το φόβο της απόλυσης κάνεις ότι σου λένε .

Και επίσης παλιά άλλαζες ότι ήθελες ,τώρα άμα στο αλλάξουν και όπως είπες τρίτη-παρασκευή .Ένα διάστημα είχαν άλλες μέρες για όλα τα προϊόντα και άλλες μέρες για ρούχα μπεμπέ ..Ότι να'ναι δηλαδή ,ίσα να ταλαιπωρείτε ο κόσμος . Να δεις φασαρίες που γινόντουσαν από κόσμο που ερχόταν από άλλη πόλη μόνο και μόνο για αλλαγή .

Όλες οι αλλαγές περνιούνται στο σύστημα μαζί με όλες τις πωλήσεις και καθημερινά βγαίνει παραστατικό που στέλνεται στα κεντρικά και γίνεται καταμέτρηση των χρημάτων .Οπότε τα κόλπα του τύπου κάνω αλλαγή και βάζω άλλη ημερομηνία κτλ δεν είναι τόσο απλά .

Εγώ να φανταστείς έπαιζα πασιέντζα στο pc του γραφείου και μου στείλανε mail με το πότε έπαιζα και κάθε πότε ..χαχχαχχα .Έπαθα πλάκα ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο οτι καταλαβα οι παραπανω κυριοι δεν εχουν ιδεα απο πολυκαταστηματα.................

οσοι υπαλληλοι βαζουν το αποτυπ.του χεριου τους στις επιστροφες το εχουν δεχτει και δεν τους υποχρεωσε κανεις!!!!!!

υπαρχει τεραστια ταμπελα πισω απο τις επιστροφες που λεει οτι τα εποχιακα προιοντα δεν αλλαζονται εκτος εποχης(κοινος οποτε του φανει του λαλοστεφανη-ετσι δεν το λενε?)

καθε νορμαλ ανθρωπος καταλαβαινει οτι οτι γραμμη υπαρχει απο τα κεντρικα για τους υπαλληλους ειναι νομος!!!!!!!!!!!

οσο για εμας που ειμασταν η ειμαστε υπευθυνοι ειμαι σιγουρη οτι καποιοι απο εσαςπου μας βριζετε θα θελατε να ειστε στη θεση μας!!!!!!!!!!!

καταλαβες κυρια που μαλλον εσυ εισαι το χαιβανη και οχι εμεις!!!!!!!!!!!!

αφου δεν ξερεις τι σου γινεται κυρα μου γιατι δεν εισαι στο σπιτακι σου και σπας τα νευρα του κοσμου νομιζοντας οτι καποια εισαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καταλαβες??????αφου τα παιδια δεν μπορουσαν να σου κοψουν επιστροφη...τι να καναν να αλλαζαν τους ορους για σενα????επειδη δεν ξερεις εσυ θα την πληρωναν αλλοι...............

ελεος κυρα μου..................

I LOVE JUMBO!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Αφου εμεις ειμαστε τα χαιβανια δεσπινοις ΕφηΜ τοτε καλα να παθεις που μια ζωη θα δουλευεις για 600€ μικτα και θα σε εχουν σαν σκλαβα. Γιατι μην μου πεις οτι υπαρχει σεβασμος του ανθρωπου μεσα στο Jumbo, οτι να ΄ναι για το κερδος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου εμεις ειμαστε τα χαιβανια δεσπινοις ΕφηΜ τοτε καλα να παθεις που μια ζωη θα δουλευεις για 600€ μικτα και θα σε εχουν σαν σκλαβα. Γιατι μην μου πεις οτι υπαρχει σεβασμος του ανθρωπου μεσα στο Jumbo, οτι να ΄ναι για το κερδος.

 

 

 

600 ευρω και μικτα!!!!!!!! χαχαχαχα!!!!!!!!

ο μισθος μου σαν υπευθ.τμηματος ηταν 1300 ευρω στο χερι και 8ωρο παρακαλω!!!περναμε

ποσοστα απο τις πωλησεις γιαυτο και τα 1300ευρω.

οσο για τον σεβασμο του ανθρωπου μεσα στα jumbo εχει να κανει με τον υπευθ.καταστηματος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

600 ευρω και μικτα!!!!!!!! χαχαχαχα!!!!!!!!

ο μισθος μου σαν υπευθ.τμηματος ηταν 1300 ευρω στο χερι και 8ωρο παρακαλω!!!περναμε

ποσοστα απο τις πωλησεις γιαυτο και τα 1300ευρω.

οσο για τον σεβασμο του ανθρωπου μεσα στα jumbo εχει να κανει με τον υπευθ.καταστηματος

 

Και πιθανόν να διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου εμεις ειμαστε τα χαιβανια δεσπινοις ΕφηΜ τοτε καλα να παθεις που μια ζωη θα δουλευεις για 600€ μικτα και θα σε εχουν σαν σκλαβα. Γιατι μην μου πεις οτι υπαρχει σεβασμος του ανθρωπου μεσα στο Jumbo' date=' οτι να ΄ναι για το κερδος.

 

 

 

600 ευρω και μικτα!!!!!!!! χαχαχαχα!!!!!!!!

ο μισθος μου σαν υπευθ.τμηματος ηταν 1300 ευρω στο χερι και 8ωρο παρακαλω!!!περναμε

ποσοστα απο τις πωλησεις γιαυτο και τα 1300ευρω.

οσο για τον σεβασμο του ανθρωπου μεσα στα jumbo εχει να κανει με τον υπευθ.καταστηματος[/quote']

 

Καλά τα 1300€ με τα ποσοστά δε λέω (Εξαρτάτε και σε ποια αναφέρεσαι τα Α ή τα Β ) .Αλλά μήπως ξέχασες να αναφέρεις τα 12ωρα χωρίς ρεπό, 2 βδομάδες τη σχολική περίοδο 2 βδομάδες το Πάσχα και 4ης βδομάδες τα Χριστούγεννα και 2 Κυριακές μέσα ? 9-9? Μην αναφέρω και το γεγονός της και καλά εθελοντικής παρουσίας από της 8 σε τέτοιες περιόδους , με χτύπημα κάρτας στης 9... 13ωρο δηλαδή . Και τον όρο της σύμβασης για όσους είναι στα ποσοστά που αναφέρει "Οποιαδήποτε μέρα κρίνεται ημέρα αυξημένου φόρτου εργασίας θα πρέπει να καθίσετε όσο παραπάνω από το 8ωρο κρίνεται απαραίτητο από τον υπεύθυνο καταστήματος " το οποίο μετράει σαν υπερεργασία και όχι σαν υπερωρία ..Κατά τα άλλα όλα καλά .Καλά για τους 4ωρους ,5ωρους κτλ δε χρειάζεται να αναφέρω κάτι ..Η ξεφτίλα της ξεφτίλας .

 

οσο για τον σεβασμο του ανθρωπου μεσα στα jumbo εχει να κανει με τον υπευθ.καταστηματος

 

Για πες και για το σεβασμό του ανθρώπου τις συχνές πυκνές μέρες , επίσκεψης των μεγάλων (Π******ς .Β*****ς ) ..Εκεί είναι το γέλιο .

 

 

Και τελειώνοντας να πω ότι εγώ παράπονο δεν έχω ,ήταν και ο διευθυντής μου κορμί ..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και πιθανόν να διαφέρει από κατάστημα σε κατάστημα?

 

 

το μονο σιγουρο!!

 

---------- Προσθήκη στις 23:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:26 ----------

 

 

Καλά τα 1300€ με τα ποσοστά δε λέω (Εξαρτάτε και σε ποια αναφέρεσαι τα Α ή τα Β ) .Αλλά μήπως ξέχασες να αναφέρεις τα 12ωρα χωρίς ρεπό' date=' 2 βδομάδες τη σχολική περίοδο 2 βδομάδες το Πάσχα και 4ης βδομάδες τα Χριστούγεννα και 2 Κυριακές μέσα ? 9-9? Μην αναφέρω και το γεγονός της και καλά εθελοντικής παρουσίας από της 8 σε τέτοιες περιόδους , με χτύπημα κάρτας στης 9... 13ωρο δηλαδή . Και τον όρο της σύμβασης για όσους είναι στα ποσοστά που αναφέρει "Οποιαδήποτε μέρα κρίνεται ημέρα αυξημένου φόρτου εργασίας θα πρέπει να καθίσετε όσο παραπάνω από το 8ωρο κρίνεται απαραίτητο από τον υπεύθυνο καταστήματος " το οποίο μετράει σαν υπερεργασία και όχι σαν υπερωρία ..Κατά τα άλλα όλα καλά .Καλά για τους 4ωρους ,5ωρους κτλ δε χρειάζεται να αναφέρω κάτι ..Η ξεφτίλα της ξεφτίλας .

 

στα ποσοστα ειμουν στο Α

αλλα χριστουγεννα-2κυριακες -πασχα-σχολικη και που δεν εισαι 12ωρο αμα δουλευεις στην αγορα:-)

οσο για την καρτα πολλες φορες δεν την χτυπουσα καν!!!!!ξεχνουσα οχι για αλλο λογο....και δεν ειχα κανενα προβλημα:-)

οσο για τους 4ωρους 5ωρους κτλ δεν καταλαβαινω γιατι το λες αφου ειχα ολα τα νομιμα για τις ωρες που εργαζοταν....

απο οτι καταλαβα καπου βορεια εισαι:-):-):-)

 

 

 

Για πες και για το σεβασμό του ανθρώπου τις συχνές πυκνές μέρες , επίσκεψης των μεγάλων (Π******ς .Β*****ς ) ..Εκεί είναι το γέλιο .[/quote']

 

στα 4 χρονια ειδα μονο 2-3 φορες τον β...η και τον π....η καθε 2μηνο περιπου δεν ειχα και ζορια να σου πω αλλωστε παντα ετρεχα απο το κολλημα που ειχα στη δουλεια μου:-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...