Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Ενεργοποιηση των Windows 7 Home premium !!!


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
24 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 XtremeGamer-Pc

XtremeGamer-Pc

    Senior Member

  • Members
  • 122 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 10:52 PM

Καλησπερα ! Πειρα καινουργιο λαπτοπ και εχω ενα προβληματακι μου πεταει ξαφνικα ενα εικονιδιο στα windows 7 και που λεει οτι δεν ειναι αυθεντικα εχει κατο απο το λαπτοπ ενα κολλημενο χαρτακι με το serial number των windows 7 μου που το εισαγω ετσι ωστε να μου γινουνε αυθεντικα ? :rolleyes:

#2 vdanasto

vdanasto

    Senior Member

  • Members
  • 1106 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:07 PM

Καλησπερα ! Πειρα καινουργιο λαπτοπ και εχω ενα προβληματακι μου πεταει ξαφνικα ενα εικονιδιο στα windows 7 και που λεει οτι δεν ειναι αυθεντικα εχει κατο απο το λαπτοπ ενα κολλημενο χαρτακι με το serial number των windows 7 μου που το εισαγω ετσι ωστε να μου γινουνε αυθεντικα ? :rolleyes:


Κανονικά δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά. Μήπως πείραξες τίποτα; Ξαναπέρασες τα Windows;

Ad Bot

Ad Bot

#3 umaga

umaga

    Senior Member

  • Members
  • 652 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:10 PM

παρε ενα τηλ την ms :-)

#4 isay

isay

    Senior Member

  • Members
  • 7698 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:13 PM

Καλησπερα ! Πειρα καινουργιο λαπτοπ και εχω ενα προβληματακι μου πεταει ξαφνικα ενα εικονιδιο στα windows 7 και που λεει οτι δεν ειναι αυθεντικα εχει κατο απο το λαπτοπ ενα κολλημενο χαρτακι με το serial number των windows 7 μου που το εισαγω ετσι ωστε να μου γινουνε αυθεντικα ? :rolleyes:

Τα windows που έχεις είναι αυτά που είχε ο υπολογιστής ή πέρασες κάποια δικά σου;

#5 XtremeGamer-Pc

XtremeGamer-Pc

    Senior Member

  • Members
  • 122 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:14 PM

Ειχε ενα προβλημα το laptop οταν το πειρα και το ξαναπηγα πισω και μου κανανε restore τα windows τα οποια οταν κανεις restore γιατι ειμουνα μπροστα δεν ζητησανε κανενα serial number παραμονο γλωσσα ωρες ονομα που θελουμε για τα windows και μετα τα φορτωσε κανονικα και επειτα μπεικε στην επιφανεια εργασιας και τελος αυτο μονο και οταν παω στον εικονιδιο υπολογιστης μου παταω δεκσι κλικ ιδιοτητες και μου εμφανιζει τις δυνατοτητες του laptop μου λεει κατο κατο μια κατηγορια Ενεργοποιηση των Windows και στην απο κατο σειρα λεει Τα Windows ενεργοποιηθηκαν και στην απο κατο σειρα λεει αναγνωριστικο προιοντος κατι αριθμοι και διπλα εχει ενα μπλε σηματακι που λεει ζητηστε γνησιο λογισμικο Microsoft αυτα.:-(

---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ----------

Τα δικα του ειναι τα Windows αυτα που ειχε !!!

#6 vdanasto

vdanasto

    Senior Member

  • Members
  • 1106 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:17 PM

Ειχε ενα προβλημα το laptop οταν το πειρα και το ξαναπηγα πισω και μου κανανε restore τα windows τα οποια οταν κανεις restore γιατι ειμουνα μπροστα δεν ζητησανε κανενα serial number παραμονο γλωσσα ωρες ονομα που θελουμε για τα windows και μετα τα φορτωσε κανονικα και επειτα μπεικε στην επιφανεια εργασιας και τελος αυτο μονο και οταν παω στον εικονιδιο υπολογιστης μου παταω δεκσι κλικ ιδιοτητες και μου εμφανιζει τις δυνατοτητες του laptop μου λεει κατο κατο μια κατηγορια Ενεργοποιηση των Windows και στην απο κατο σειρα λεει Τα Windows ενεργοποιηθηκαν και στην απο κατο σειρα λεει αναγνωριστικο προιοντος κατι αριθμοι και διπλα εχει ενα μπλε σηματακι που λεει ζητηστε γνησιο λογισμικο Microsoft αυτα.:-(

---------- Προσθήκη στις 23:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ----------

Τα δικα του ειναι τα Windows αυτα που ειχε !!!


Κανονικά, αν γίνει restore από το ΟΕΜ CD που σου δίνουν με το PC, ή από το Recovery partition, δεν χρειάζεται καν να περάσεις κάποιο key. Προφανώς αυτοί σου πέρασαν πειρατικό λειτουργικό. Δεν ξέρω αν μπορείς να περάσεις το εργοστασιακό serial σε retail cd, το είχα δοκιμάσει παλιότερα και δεν γινόταν, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι.

#7 v-tidus

v-tidus

    Senior Member

  • Members
  • 1101 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:18 PM

Μπορει κατι να σκαλωσε και να πρεπει να κανεις ενεργοποιηση μεσω ιντερνετ ή μεσω τηλεφωνου. Δοκιμασε, δεν χανεις τπτ.

#8 XtremeGamer-Pc

XtremeGamer-Pc

    Senior Member

  • Members
  • 122 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:19 PM

Σοβαρα μιλας τωρα :confused: και τωρα τι κανω ? :mad:

#9 vdanasto

vdanasto

    Senior Member

  • Members
  • 1106 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:19 PM

Ώπα, τώρα πρόσεξα τι γράφεις. Σου βγάζει κάποιο μήνυμα ότι έχεις πειρατικά Windows, ή εσύ απλά είδες το εικονίδιο για το "ζητήστε γνήσιο λογισμικό"; Γιατί το εικονίδιο αυτό είναι φυσιολογικό, το έχει και εμένα που έχω original Windows.

#10 XtremeGamer-Pc

XtremeGamer-Pc

    Senior Member

  • Members
  • 122 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:21 PM

Αφου ειμουνα μπροστα οταν εκανε την διαδικασιας δεν περασε κανεναν cd καταρχας δεν ειχε cd το λαπτοπ μεσα τπτ δεν ειχε και μου λεει ο τεχνικος απο εκει οταν θελεις να κανεις format και να ξαναεγκατασταθουν τα windows πατα κατα την εκεινηση alt+f10 και σε βαζει στο menu της acer και σου δινει την δυνατοτητα να ξαναεγκαταστησεις τα windows Kανονικα. τωρα δεν ξερω τι να πω δεν ξερω τι γινετε πρωτη φορα ειναι κιολας που ασχολουμε με windows 7 :-(

#11 isay

isay

    Senior Member

  • Members
  • 7698 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:22 PM

Πάρε τηλέφωνο στην microsoft hellas. Απο τη στιγμή που έχεις νόμιμα windows θα βγάλουνε άκρη.

#12 vdanasto

vdanasto

    Senior Member

  • Members
  • 1106 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:24 PM

Αφου ειμουνα μπροστα οταν εκανε την διαδικασιας δεν περασε κανεναν cd καταρχας δεν ειχε cd το λαπτοπ μεσα τπτ δεν ειχε και μου λεει ο τεχνικος απο εκει οταν θελεις να κανεις format και να ξαναεγκατασταθουν τα windows πατα κατα την εκεινηση alt+f10 και σε βαζει στο menu της acer και σου δινει την δυνατοτητα να ξαναεγκαταστησεις τα windows Kανονικα. τωρα δεν ξερω τι να πω δεν ξερω τι γινετε πρωτη φορα ειναι κιολας που ασχολουμε με windows 7 :-(


Σε ξαναρωτάω, σου πέταξε κάποιο μήνυμα ή απλά είδες το εικονίδιο στο My Computer properties; Γιατί η διαδικασία που λες ότι ακολούθησαν είναι η σωστή.

#13 XtremeGamer-Pc

XtremeGamer-Pc

    Senior Member

  • Members
  • 122 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:30 PM

Φιλε vdanasto το pc το εχω εδω και 3 μερες και δεν μου εχει πεταξει τπτ πριν λιγο ομως μου πεταει ενα εικονιδιο και μου λεει τιτλος τεχνολογιες ενεργοποιησης των Windows
Ο υπολογιστης αυτος δεν εκτελει αυθεντικα windows απο κατο μου εχει μια παραγραφο δεν ειναι τπτ αυτη ενταξει και απο κατο απο την παραγραφο λεει επιλυση μονο ηλεκτρονικα αυτο. και παταω στο επιλυση μονο ηλεκτρονικα και επειτα με βαζει στο site της microsoft link www.microsoft.com/genuine/validate/validationResult.aspx?displaylang=el&sguid=ed775b29-bb0d-47a9-81f5-90132a14bdb0&PageName=validate

#14 vdanasto

vdanasto

    Senior Member

  • Members
  • 1106 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:32 PM

Φιλε vdanasto το pc το εχω εδω και 3 μερες και δεν μου εχει πεταξει τπτ πριν λιγο ομως μου πεταει ενα εικονιδιο και μου λεει τιτλος τεχνολογιες ενεργοποιησης των Windows
Ο υπολογιστης αυτος δεν εκτελει αυθεντικα windows απο κατο μου εχει μια παραγραφο δεν ειναι τπτ αυτη ενταξει και απο κατο απο την παραγραφο λεει επιλυση μονο ηλεκτρονικα αυτο. και παταω στο επιλυση μονο ηλεκτρονικα και επειτα με βαζει στο site της microsoft link www.microsoft.com/genuine/validate/validationResult.aspx?displaylang=el&sguid=ed775b29-bb0d-47a9-81f5-90132a14bdb0&PageName=validate


Περίεργο. Το validation που κάνεις online μέσω του link, τί αποτέλεσμα βγάζει;

#15 XtremeGamer-Pc

XtremeGamer-Pc

    Senior Member

  • Members
  • 122 μηνύματα

Δημοσίευση 01 June 2010 - 11:46 PM

και μολις με βαζει σε αυτο το site μου κατεβαζει ενα αρχειο που λεγεται Windows Activation Update και μου το φορτωνει και μου λεει αυτη η ενημερωση εγκατασταθικε και μετα με πεταει στο σιτε αυτο που σου εστειλα και παταω συνεχεια και μου τον ελεγχει και λεει οτι δεν ειναι γνησια τα windows και να αγορασω windows 7 :rolleyes:.

---------- Προσθήκη στις 23:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:33 ----------

Τωρα τι κανουμε ?