την κουρδίζω κανονικά με το μηχάνημα... το εξακριβώνω και ακουστικά... οι χορδές άδειες ακούγονται σωστά... όταν τις χτυπάω όμως στο 12ο τάστο είναι ένα τόνο έξω!
τι παίζει? μήπως θέλει να ρυθμίσω τα πατηράκια στο tremolo?
Δημοσίευση 02 June 2010 - 11:04 PM
Δημοσίευση 02 June 2010 - 11:13 PM
Δημοσίευση 02 June 2010 - 11:23 PM
συμβαίνει κάτι περίεργο με την ηλεκτρική μου....
την κουρδίζω κανονικά με το μηχάνημα... το εξακριβώνω και ακουστικά... οι χορδές άδειες ακούγονται σωστά... όταν τις χτυπάω όμως στο 12ο τάστο είναι ένα τόνο έξω!
τι παίζει? μήπως θέλει να ρυθμίσω τα πατηράκια στο tremolo?
Δημοσίευση 02 June 2010 - 11:58 PM
Δημοσίευση 03 June 2010 - 10:30 AM
Δημοσίευση 04 June 2010 - 03:58 AM
Δημοσίευση 04 June 2010 - 10:05 AM
σήμερα άλλαξα χορδές και έκανα intonation, όμως το πρόβλημα πρέπει να είναι αλλού.
Η μελωδία που προσπαθώ να βγάλω είναι το sweet child o' mine (guns n' roses).
Έχω κατεβάσει μια ταβλατούρα που την ανοίγω με tuxguitar, και έχω δει πολλά lessons στο youtube. Όλα λένε το ίδιο! η πρώτη νότα είναι 4η χορδή 12ο τάστο. Όμως είναι ένα ημίτονο έξω. Το παράξενο είναι ότι στο πεντάγραμμο δίνει Α# ενώ στην tablatura 12ο τάστο δηλαδή Α. Επίσης από την προσομίωση της κιθάρας του tuxguitar φαίνεται σαν να είναι κουρδισμένες όλες οι χορδές ένα ημίτονο κάτω.
Μήπως παίζει κάτι συγκεκριμένο με το τραγούδι? Όμως δεν είναι η μόνη μελωδία που μου βγαίνει ένα ημίτονο έξω.
Η κιθάρα μου είναι σίγουρα σωστά κουρδισμένη, και το intonation δεν νομίζω ότι βγάζει ολόκληρο ημίτονο έξω.....
wtf??!!!
|
Community Forum Software by IP.Board 3.4.4 |
||