Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

ενεργοποιση των windows


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
29 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 B0mBeRMaN-Sama

B0mBeRMaN-Sama

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 05:56 PM

παιδια ξερει κανεις πος μπορω να ενεργοποιησω τα windows η να κανω να μην μου ξαναεμφανιστει αυτο που λεει οτι μενουν ακομα 30 ημερες για την ενεργοποιηση των windows?

#2 dewn735

dewn735

    Senior Member

  • Members
  • 1709 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 05:59 PM

Έχεις αυθεντικά windows και δε ξέρεις πως να τα ενεργοποιήσεις, ή κατεβασμένα/σπασμένα; Στη πρώτη περίπτωση θα πρέπει να μας πεις και ποιο ακριβώς είναι το λειτουργικό σου, στη δεύτερη μάλλον ψάχνεις σε λάθος forum...

Ad Bot

Ad Bot

#3 B0mBeRMaN-Sama

B0mBeRMaN-Sama

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:04 PM

κιτα να δεις τι εγινε εκανα φορματ και επιδη δεν εχω το cd για τα xp μου το εδοσε ενας φιλος μου σε αυθεντικο αλλα δεν γινετε να μιραζομαστε το ιδιο serial key και ετσι εγω δεν εχω ενεργοποιημενα windows ενο αυτος εχει τι μπορω να κανω για να μην βγενει το σπαστικο μινιμα που λεει να τα ενεργοποιησω?

#4 isay

isay

    Senior Member

  • Members
  • 7698 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:10 PM

κιτα να δεις τι εγινε εκανα φορματ και επιδη δεν εχω το cd για τα xp μου το εδοσε ενας φιλος μου σε αυθεντικο αλλα δεν γινετε να μιραζομαστε το ιδιο serial key και ετσι εγω δεν εχω ενεργοποιημενα windows ενο αυτος εχει τι μπορω να κανω για να μην βγενει το σπαστικο μινιμα που λεει να τα ενεργοποιησω?

Μπορείς να αγοράσεις μια άδεια (για να πάρεις κλειδί) ή να ρωτήσεις σε άλλο forum. Βέβαια υπάρχει και η πολύ καλή λύση να εγκαταστήσεις linux (προτείνω Mint Linux), οπότε δεν θα έχεις τέτοια προβλήματα

#5 B0mBeRMaN-Sama

B0mBeRMaN-Sama

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:12 PM

για ποσα λεφτα μιλαμε??? να παρω κλιδι??? η τι αλλο μπορω να κανω?

#6 nikos903

nikos903

    Senior Member

  • Members
  • 1678 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:17 PM

To κουτί σου έχει απάνω του ένα ασημένιο αυτοκόλητο; Σαν και αυτό.

#7 B0mBeRMaN-Sama

B0mBeRMaN-Sama

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:18 PM

βασικα εμενα ειχε τα windows vista οταν πιρα το pc αλλα εβαλα τα xp γιατι τα vista δν τα σικονει καλα οποτε εχω αυτοκολιτο απο vista στο pc

#8 dewn735

dewn735

    Senior Member

  • Members
  • 1709 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:19 PM

για ποσα λεφτα μιλαμε??? να παρω κλιδι??? η τι αλλο μπορω να κανω?


Άδεια για xp βρίσκεις πλέον μόνο μεταχειρισμένη μέσω ebay. ..

#9 B0mBeRMaN-Sama

B0mBeRMaN-Sama

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:20 PM

δεν μπορω να κανω κατι σαν hack?

#10 dewn735

dewn735

    Senior Member

  • Members
  • 1709 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:22 PM

δεν μπορω να κανω κατι σαν hack?

Είπες μία από τις απαγορευμένες λέξεις φίλε μου και σε βλέπω για στεγνό ban-άρισμα!!:lol::lol:

#11 B0mBeRMaN-Sama

B0mBeRMaN-Sama

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:23 PM

:S και τι μπορω να κανω ας μου πει καπιος

#12 nikos903

nikos903

    Senior Member

  • Members
  • 1678 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:26 PM

Εγώ λέω βάλε τα βίστα που τα έχεις γνήσια και πάρε καμια μνήμη αμα θες να τραβάει πιο πολύ (αν και μετά το service pack (100)2 τα πράγματα έστρωσαν λίγο, λιιιιιγο).

Άμα θες μπορείς να το πας σε κανένα μαγαζί να σου τα περάσουν με κανένα 30ρι τα xp(δεν πιστεύω να σταμάτησαν τα δίνουν τα XP.... Πάρε ρώτα καλού κακού) και να σου βάλουν το δικό τους OEM κλειδί που θα είναι οκ.

Νόμιμα αυτά τα 2 γίνονται νομίζω :/ Απο εκεί και πέρα........
Good luck....

#13 isay

isay

    Senior Member

  • Members
  • 7698 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:27 PM

δεν μπορω να κανω κατι σαν hack?

Δυο άτομα σου λεμε ότι εδω μέσα δεν επιτρέπονται τέτοιες ερωτήσεις και εσύ το πας γυρω γυρω μπας και μάθεις (τι άλλο μπορώ να κάνω; )


Άδεια για xp βρίσκεις πλέον μόνο μεταχειρισμένη μέσω ebay. ..

Ακόμα πωλούνται (άσχετα σε τι τιμές) αν αγοράσεις και κάποιο εξάρτημα

#14 B0mBeRMaN-Sama

B0mBeRMaN-Sama

    Junior Member

  • Members
  • PipPip
  • 10 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:29 PM

κιτα εχω ενα key αλλα στο παλιο pc πως μπορω να το βαλω σε αυτο?

#15 dewn735

dewn735

    Senior Member

  • Members
  • 1709 μηνύματα

Δημοσίευση 19 June 2010 - 06:36 PM

κιτα εχω ενα key αλλα στο παλιο pc πως μπορω να το βαλω σε αυτο?


Εφόσον αναφέρεται στο ίδιο λειτουργικό με αυτό που έχεις εγκαταστήσει, χρησιμοποιείς τον κωδικό που φαίνεται πάνω στο sticker και προχωράς κανονικά με την ενεργοποίηση

Spoiler