Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Προβλημα με τον υπολογιστη και την λειτουργια του


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
23 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 anafleksh

anafleksh

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 μηνύματα

Δημοσίευση 22 July 2010 - 08:34 PM

καλησπερα παιδια, λοιπον τα προβληματα μου δεν εχουν σταματημο
πριν λιγο κατεβασα το anti virus (update για την ακριβεια) και απο την στιγμη που το κατεβασα ο υπολογιστης μου κολλαει freezarei τελειως black out. ακουγα τραγουδια στο youtube και επεζα ενα παιχνιδι και αυτο κολλησε και ειχε μεινει ο ηχος του τραγουδιου και εκανε συνεχεια ζζζζζ και το παιχνιδι σταματησε... εχω κανει παρα πολλα restarts και σε καπια φαση δεν λειτουργουσε τιποτα με το που ανοιγα με αποτελεσμα να το ανοιγο κλεισω απο πισω το κουμπακι που ειναι για τον υπολογιστη εαν το θελουμε on η off.
Και τωρα που το ξαναανοιξα μετα απο 7-8 restarts η οθονη τα γραφικα γενικως εχουν χαλασει ειναι σαν να το τρεχω σε ασφαλη εκκινηση ενω εγω παταω το κανονικη εκκινηση (εχω vista εαν παιζει καποιο ρολο) σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω να σβησω το anti virus ? πως να το κανω να φτιαξει η οθονη τα γραφικα εχουν χαλασει τελειως ολα ειναι μεγαλυτερα αλλα νταλον χρωματα please πειτε μου γιατι θα τρελαθω ο τεχνικος μου ειναι διακοπες και γυρναει 15 αυγουστου!!!!
Επισης το antivirus μου εχει ενα θαυμαστικο απανω( ! ) τι μπορει να ειναι?
Ξεχασα να αναφερω οτι μου εβγαλε μια μπλε οθονη και ελεγε διαφορα το εχω παθει αυτο με την μπλε οθονη 4-5 φορεσ ακομα... δεν του εδωσα σημασια
η οθονη μου φαινεται στο παρακατω link καπως ετσι σχεδον ιδια
http://www.bleepingc...utorial148.html

---------- Προσθήκη στις 20:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:46 ----------

βοηθηστε με σας παρακαλω πολυ ειμαι απιστευτα ταραγμενος με την βλακεια

Επεξεργασία από anafleksh, 22 July 2010 - 08:21 PM.


Ad Bot

Ad Bot

#2 tempo

tempo

    Senior Member

  • Members
  • 2063 μηνύματα

Δημοσίευση 22 July 2010 - 08:39 PM

ίσως βοηθούσε αν έλεγες ποιό είναι το antivirus που δημιούργησε το πρόβλημα

#3 HALF EVIL

HALF EVIL

    Senior Member

  • Members
  • 1537 μηνύματα

Δημοσίευση 22 July 2010 - 08:43 PM

Αν μπορείς, μπες σε safe mode (κρατώντας πατημένο το F8 κατά την εκκίνηση) και δοκίμασε επαναφορά συστήματος.
Πάντως ομολογώ ότι έτσι όπως τα έγραψες, δύσκολα βγαίνει νόημα.

#4 TheELF

TheELF

    Senior Member

  • Members
  • 16447 μηνύματα

Δημοσίευση 22 July 2010 - 08:46 PM

http://www.techpower..._Preview_1.html
Κατέβασε το gpu-z από εδώ,τρέξε το να δεις πια κάρτα γραφικών έχεις,σου το λέει μόλις τρέξει το πρόγραμμα,πατα το κουμπί που λέει test for stability.
Πιστεύω ότι η κάρτα γραφικών σου είναι το πρόβλημα και έτσι θα το διαπιστώσουμε,αν ξαναβγάλει το ίδιο πρόβλημα κατευθείαν δηλαδή.

#5 anafleksh

anafleksh

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 μηνύματα

Δημοσίευση 22 July 2010 - 09:47 PM

συγνωμη για την ασυνταξια μου αλλα πριν 2 μερες το εφτιαξα απο αλλο προβλημα και εμφανιστηκε αυτο δεν μπορει ειμαι ταραγμενος με τον υπολογιστη λοιπον αφερεσα καποια προγραμματα που ανοιγουν οταν μπενω μεσα στο desktop και συνεχιζει να τρεχει σε safe mode με χαλασμενα γραφικα.
το antivirus που ειχα αν δεν κανω λαθος ηταν Norton η καπως ετσι
διαβασα σε ενα φορουμ οπου λεει αν ανοιγετε IE και σας βγαζει error εχετε ιο η κατι τετοιο. Οποτε ανοιγω realplayer η IE μου βγαζει οντως error (κλεισιμο)
παιδια ειναι απιστευτο αυτο που μου συμβαινει προσπαθω να ανοιξω το ιντερνετ το προγραμμα που εβαλε το απανω παιδι και βγαζει ελεγχος για λυση η κλεισιμο ετρεξα στο νετ καφε για να κανω ποστ δηλαδη γ!@#@$!@!$!@!!!!!
νομιζα μονο στο google chrome ειχα αυτο το error αλλα τωρα το βγαζει σχεδον παντου

---------- Προσθήκη στις 21:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:01 ----------

λοιπον εμφανιστηκε μια μπλε οθονη παλι και λεει τα εξης :
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer
The system encountered an uncorrectable hardware error if this is the first time youve seen this stop error screen restart your computer if this screen appers again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed if this is a new installation ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need
If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software.
Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.
If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced start up options, and then select safe mode.
Μετα εχει κατι περιεργα οπως Collent data for crash dump
initializing disk for crash dump
begginning dump of physical memory
dumping physical memory to disk 100
physical memory dump complete
Contact your system admin or techinal support group for further assistance.
Επειδη δεν ειμαι ξεφτερι σε ολα αυτα μηπως θα μπορουσε καποιος να γινει πιο λεπτομερεις σε αυτο ? και αν υπαρχει πιθανοτητα να με βοηθησει και μεσω Team Viewer

---------- Προσθήκη στις 21:25 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:13 ----------

λοιπον εμφανιστηκε μια μπλε οθονη παλι και λεει τα εξης :
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer
The system encountered an uncorrectable hardware error if this is the first time youve seen this stop error screen restart your computer if this screen appers again, follow these steps: Check to make sure any new hardware or software is properly installed if this is a new installation ask your hardware or software manufacturer for any windows updates you might need
If problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software.
Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.
If you need to use safe mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select advanced start up options, and then select safe mode.
Μετα εχει κατι περιεργα οπως Collent data for crash dump
initializing disk for crash dump
begginning dump of physical memory
dumping physical memory to disk 100
physical memory dump complete
Contact your system admin or techinal support group for further assistance.
Επειδη δεν ειμαι ξεφτερι σε ολα αυτα μηπως θα μπορουσε καποιος να γινει πιο λεπτομερεις σε αυτο ? και αν υπαρχει πιθανοτητα να με βοηθησει και μεσω Team Viewer

---------- Προσθήκη στις 21:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:25 ----------

ακομα με το που μπαινω στο desktop λεει Ο μη συμβατος προσαρμογεας οθονης απενεργοποιηθηκε τουλαχιστον ενας προσαρμογεας οθονης στο συστημα απενεργοποιηθηκε γιατι το προγραμμα οδηγησης του δεν ειναι συμβατο με το προγραμμα οδηγησης για τον προσαρμογεα VGA

---------- Προσθήκη στις 21:47 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:29 ----------

αν ειναι δυνατον τωρα βγαζει
δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της προφυλαξης οθονης επειδη απαιτει μια νεοτερη καρτα γραφικωςν η καρτα που να ειναι συμβατη με direct3D ΤΙ ΣΤΟ @!%#@%@# ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ!!!!

#6 TheELF

TheELF

    Senior Member

  • Members
  • 16447 μηνύματα

Δημοσίευση 22 July 2010 - 09:54 PM

Ξανά πέρασε τα driver της κάρτας γραφικών σου.

#7 anafleksh

anafleksh

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 μηνύματα

Δημοσίευση 22 July 2010 - 10:03 PM

Διαβασα επισης οτι μπορω να τρεξω τον υπολογιστη μου σε μια παλαιοτερη ωρα ημερομηνια ουτως ωστε να παξω να εχω αυτο το προβλημα μηπως ξερει κανεις πως γινεται αυτο?

#8 TheELF

TheELF

    Senior Member

  • Members
  • 16447 μηνύματα

Δημοσίευση 22 July 2010 - 10:08 PM

Πήγαινε εκκίνηση και στην αναζήτηση γράψε rstrui τρέξε το πρόγραμμα που θα εμφανιστεί.
Πρέπει να έχει δημιουργηθεί ένα σημείο επαναφοράς στο παρελθόν.
http://support.microsoft.com/kb/304449

#9 anafleksh

anafleksh

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 μηνύματα

Δημοσίευση 22 July 2010 - 11:58 PM

δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της προφυλαξης οθονης επειδη απαιτει μια νεοτερη καρτα γραφικωςν η καρτα που να ειναι συμβατη με direct3D
αλλαξα οθονη ομως συνεχιζει να μου το βγαζει αυτο μετα απο 10 λεπτα τι να κανω ? ωστε να καταφερω να παω την ημερομηνια πισω και να δω αν οντως λειτουργει και αν την αλλαξω να πατησω F8 στην εισοδο παλι και να το κανω με κανονικη εκκινηση? Οσο για την καρτα γραφικων θα το κοιταξω σε 2 λεπτα

---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ----------

θελει cd για να περασω τα drivers της καρτας γραφικων μου? επισης η επαναφορα συστηματος ηταν σημερα 22/7 οποτε δεν νομιζω να βοηθησει και πολυ και αυτο που βγαζει η οθονη μου και το ανεφερα παραπανω ξερει κανεις τι ειναι?

#10 TheELF

TheELF

    Senior Member

  • Members
  • 16447 μηνύματα

Δημοσίευση 23 July 2010 - 12:24 AM

Όλα τα μηνύματα είναι ότι δεν έχεις κάρτα γραφικών,η (αυτό ισχύ σε σένα) δεν υπάρχει ο κατάλληλος driver.CD δεν χρειάζεται για να περάσεις τον driver,πρέπει όμως να γνωρίζεις πια κάρτα γραφικών έχεις.

δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της προφυλαξης οθονης επειδη απαιτει μια νεοτερη καρτα γραφικωςν η καρτα που να ειναι συμβατη με direct3D

Έχεις επιλεγμένο προφύλαξη οθόνης που χρησιμοποιεί 3d
Πήγαινε εκκίνηση και στην αναζήτηση γράψε screensaver τρέξε το πρόγραμμα που θα εμφανιστεί,διάλεξε χωρίς προφύλαξη.

επισης η επαναφορα συστηματος ηταν σημερα 22/7


Αντί για την προεπιλεγμένη και προτεινομενη διάλεξε την από κάτω επιλογή που σου επιτρέπει να πας πιο πίσω.

#11 anafleksh

anafleksh

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 μηνύματα

Δημοσίευση 23 July 2010 - 12:30 AM

ειναι αδιανοητο να μπω στο ιντερνετ να κατεβασω το προγραμμα που λεει το παιδι για να δω την καρτα γραφικων ολο βγαζει κλεισιμο η λυση του προβληματος και βλακειεις και μου εχει μπει στο μυαλο η εμμονη με το antivirus που απανω εχει ενα θαυμαστικο παρολο που νομιζω οτι το εκανα remove απο τον υπολογιστη συνεχιζει να ειναι εκει...

#12 vaggospat13

vaggospat13

    Senior Member

  • Members
  • 1016 μηνύματα

Δημοσίευση 23 July 2010 - 12:35 AM

δεν ηταν δυνατη η εκτελεση της προφυλαξης οθονης επειδη απαιτει μια νεοτερη καρτα γραφικωςν η καρτα που να ειναι συμβατη με direct3D
αλλαξα οθονη ομως συνεχιζει να μου το βγαζει αυτο μετα απο 10 λεπτα τι να κανω ? ωστε να καταφερω να παω την ημερομηνια πισω και να δω αν οντως λειτουργει και αν την αλλαξω να πατησω F8 στην εισοδο παλι και να το κανω με κανονικη εκκινηση? Οσο για την καρτα γραφικων θα το κοιταξω σε 2 λεπτα

---------- Προσθήκη στις 23:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:13 ----------

θελει cd για να περασω τα drivers της καρτας γραφικων μου? επισης η επαναφορα συστηματος ηταν σημερα 22/7 οποτε δεν νομιζω να βοηθησει και πολυ και αυτο που βγαζει η οθονη μου και το ανεφερα παραπανω ξερει κανεις τι ειναι?


θυμασαι ποια καρτα γραφικων εχεις;

#13 anafleksh

anafleksh

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 96 μηνύματα

Δημοσίευση 23 July 2010 - 12:39 AM

Όλα τα μηνύματα είναι ότι δεν έχεις κάρτα γραφικών,η (αυτό ισχύ σε σένα) δεν υπάρχει ο κατάλληλος driver.CD δεν χρειάζεται για να περάσεις τον driver,πρέπει όμως να γνωρίζεις πια κάρτα γραφικών έχεις.


Έχεις επιλεγμένο προφύλαξη οθόνης που χρησιμοποιεί 3d
Πήγαινε εκκίνηση και στην αναζήτηση γράψε screensaver τρέξε το πρόγραμμα που θα εμφανιστεί,διάλεξε χωρίς προφύλαξη.


Αντί για την προεπιλεγμένη και προτεινομενη διάλεξε την από κάτω επιλογή που σου επιτρέπει να πας πιο πίσω.


με το που πηγα να τα κανω ολα αυτα μου εβγαλε παλι την μπλε οθονη που εχω γραψει παραπανω τι λεει...........εχω νευριασει απιστευτα λοιπον προσπαθησα να τρεξω το προγραμμα που ειπε ο φιλος παραπανω για να δω την καρτα γραφικων ομως συνεχιζω να εχω errors με αποτελεσμα να μου βγαλεις δυο σαν αρχεια CRASH.(κατι ελεγε μετα την τελεια δεν θυμαμαι) και ERROR.(Παλι δεν θυμαμαι) στο τελος θα μου καει ο υπολογιστης απο τα restarts 23 μετραω εως τωρα...παντως ετρεξα το προγραμμα στο λαπτοπ και μου εβγαλε στο τεστ for stability κατι fps avg...ααα μολις τωρα ειδα οτι εχει καπου και GPU core clock, GPU memory clock, GPU temperature ολα αυτα στο λαπτοπ ομως ... (ανησυχω για την μπλε οθονη μηπως εχει τιποτα και χαλασει ολος ο υπολογιστης?)

#14 vaggospat13

vaggospat13

    Senior Member

  • Members
  • 1016 μηνύματα

Δημοσίευση 23 July 2010 - 12:43 AM

παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι εχουν πειραχτει αρχεια των windows , με την επαναφορα συστηματος εγινε τπτ σου βγαζει προηγουμενες ημερομηνιες;
και κατι αλλο ντιβιντακι των vista εχεις;

#15 TheELF

TheELF

    Senior Member

  • Members
  • 16447 μηνύματα

Δημοσίευση 23 July 2010 - 12:44 AM

Ένα σχέδιο,μπας και γλιτώσεις,αν μπορείς άνοιξε το κουτί(με κλειστό το η/υ εννοείτε) εντόπισε την κάρτα γραφικών(μια σχετικά πιο μεγάλη από τις άλλες) και αν έχει ανεμιστηράκι καθάρισε το όσο καλύτερα μπορείς,όλο αυτό το πρόβλημα σου,μου φέρνει πολύ σε υπερθέρμανση τις κάρτας γραφικών σου.