Προς το περιεχόμενο

Sherlock - BBC TV Series


privateer

  

173 μέλη έχουν ψηφίσει

  1. 1. Ποιος είναι ο αγαπημένος σας ήρωας αστυνομικής λογοτεχνίας?

    • Ηρακλής Πουαρώ (Αγκάθα Κρίστι)
    • Σέρλοκ Χολμς (Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόυλ)
    • Αρσέν Λουπεν (Μορις Λεμπλαν)
    • Άλλος


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν παραξενεύτηκα ιδιαίτερα με την νεκρανάσταση

του Μοριάρτι. Από την δεύτερη σαιζόν δεν το έχαψα ιδιαίτερα, αλλά όταν ξαναέδειξε την αυτοκτονία του ήμουν σχεδόν σίγουρος, η σκηνοθεσία δεν επικεντρώθηκε καθόλου στο πτώμα του. Εδώ τον "θάνατο" του Σέρλοκ μπάλωσαν, στον Μοριάρτι θα κολλήσουν;

 

Η σειρά για εμένα απογειώθηκε από άποψη πλοκής στην τρίτη σαιζόν, αλλά υπάρχει πλέον ένα μικρό πρόβλημα. Οι χαρακτήρες "άπλωσαν" πολύ, μπήκαν γάμοι, παιδιά, σημαντικά πρόσωπα και αρχίζει και αραιώνει επικίνδυνα η στενή σχέση Σέρλοκ-Γουότσον. Χρειάζεται αρκετό μάζεμα, κάτι αρκετά δύσκολο πλέον.

Τουλάχιστον και την τρίτη σαιζόν (ο Θεός να την κάνει) την έβγαλε πολύ εύκολα και δυνατά, θα έλεγα ότι το "The sign of three" είναι το πιο αγαπημένο μου επεισόδιο μετά το "Α scandal in Belgravia".

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν παραξενεύτηκα ιδιαίτερα

 

 

Θα παραξενευετείς οταν δεις οτι δεν εγινε τίποτα τετοιο τοτε. Η μονη περίπτωση να ζει ο Moriarty ειναι να ήταν μαριονέτα του κανονικού αυτός που είδαμε.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσωπικά φετος ο μοφφατ με ξενερωσε παρα πολυ και στο σερλοκ και sto dr who τα επεισοδια του ειναι πολυ σκορπια, μπλεκει παρα πολλα πραματα και χανει τον ειρμο και την συνοχη σε αυτα που γραφει (με εξαιρεσεις φυσικα)

περιμενω πολυ καλυτερα επεισοδια και σε σερλοκ και σε dr who 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Κάτι που δεν μου είναι σαφές γιατί δεν παρακολουθώ Dr. Who (αλλά η απορία γεννήθηκε από διάφορα σχόλια που διαβάζω και σε ξένα sites) και γιατί εγώ τουλάχιστον βρίσκω ακριβώς τις ίδιες αδυναμίες και τα ίδια δυνατά σημεία και στις 3 season του Sherlock:

 

Ο Moffat φέτος "χάλασε" τον Dr. Who ή από τότε που τον "έπιασε"  και τον προσάρμοσε στο δικό του στυλ;

 

Γιατί πολλά από αυτά τα posts μου ακούγονται σαν να υπάρχει μια γενική δυσμένεια προς το στυλ που γράφει ο Moffat, και όχι περιορισμένη πχ στην νέα season του Sherlock/Dr. Who.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειδικα φετος και στο σερλοκ και στο dr who ενιωθα σαν να βλεπω manga-anime απο αποψη σεναριου παρα παρα πολλες ιδεεσ και καταστασεις σε καθε επεισοδειο, δεν δινει χρονο στα σεναρια να εξελιχθουν και τα επεισοδια εχουν μια λογικη βιντεοκλιπ, (στο dr ξενερωσα πολυ με τα 2 επετειακα που θα μπορουσαν να ειναι επικα αλλα δεν..... πολυ φτηνες σεναριακες λυσεις , σε σχεση με το τι εχουμε συνηθισει απο τη σειρα) απο το σερλοκ μου αρεσε μονο το 3χ02 (απο την 3η)  γιατι εδεσε ωραια στο τελος και ειχε εναν καλουτσικο ρυθμο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Εκπληκτική σειρά... μπορώ να κάθομαι ώρες να βλέπω το πρωταγωνιστικό δίδυμο να μιλάει χωρίς να... λύνει καμία υπόθεση. Ούτε μια στιγμή δεν με κούρασε, απόλαυσα την κάθε στιγμή. Και το γεγονός οτι έχει μονο 3 επεισόδια ανα σεζόν το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό.

 

Διάβασα όλα τα σχόλια και μερικά από αυτά μου θυμίζουν αυτό: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=VSXgOuipqdk

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Ηθελα να μπω και εγω στο club της υπομονης των 3ων επεισοδιων καθε 2 χρονια. 

 

Το καλυτερο επεισοδιο για μενα ισως ηταν το 2χ01. Ολα τα υπολοιπα ομως εχουν σκηνες, καταστασεις, ερμηνειες, σκηνοθετικα τερτηπια που σε κανουν να γυρισεις πισω και να τα ξαναδεις. Η 3η σεζον ηταν πιο ανθρωπινη και βλεπουμε την εξελιξη του χαρακτηρα προς την συναισθηματικη πλευρα. Απολαυσα καθε ενα επεισοδιο.

 

Ειναι απο τις "σειρες" - "bonus τηλεταινιες" που μπορουν να συνεχιζονται για πολλα χρονια αναλογα με το πως γερνουν οι ηθοποιοι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυστυχως αυτο ειναι ενα σπεσιαλ επεισοδιο,που ελπιζω να ειναι κανα 2ωρο.Ο τεταρτος κυκλος θα βγει το 2017.Παντως περιμενω να δω παλι Sherlcock αφου το εχω πεθυμησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...