Προς το περιεχόμενο

root στο samsung galaxy s


tzimaras1000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ρε παιδια καλησπερα!εχω ενα samsung galaxy s και θα θελα να μαθω πως μπορω να κανω root και lag&fix!!επισηςς πως μπορω να αναβαθμισβ τη rom!!ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Kατ'αρχην ΠΡΙΝ δοκιμασεις οτιδηποτε δοκιμασε αν μπορεις να μπεις σε Recovery Mode.

Με κλειστη συσκευη πατα: vol+, home(το κεντρικο) και power, μαζι μεχρι να ανοιξει. Στο μενου που θα βγει (αν βγει) χρησιμοποιησε τα volume up και down και διαλεξε το Reboot Phone και πατα το home button (κεντρικο). Πες μου αν γινεται το παραπανω και μετα συνεχιζουμε.

 

Επισης, ρε παιδια αφου υπαρχει ειδικο νημα για το Galaxy S γιατι δεν ποσταρετε εκει ουτως ωστε να τα εχουμε ολα μαζεμενα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Ωπα, πως το εκανες μεσω υπολογιστη? Για πες μου τα βηματα?

Δεν ειμαι υπερ να το rootαρεις αν δεν μπαινει σε recovery διοτι αν παει κατι στραβα δεν θα μπορεσεις να το επαναφερεις και θα καταληξεις με ενα τουβλο. Τελος παντων at your own risk, παντως αν δεν μπαινει εγω δεν θα προχωρουσα μεχρι να βρεθει fix.

 

Θα μπεις εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=742403 και θα ακολουθησεις τα βηματα. Ειναι πανευκολο, κατεβαζεις την εφαρμογη και τα requirements που αναφερονται στο πρωτο ποστ και κλικαρεις την επιλογη oneclick root 2.1.

 

Απο κει και περα υπαρχουν τρεις τροποι να περασεις το lagfix, εγω χρησιμοποιησα αυτον του market. Ανοιξε το μαρκετ και πατα search με την λεξη RyanZa (το ονομα του τυπου που εβγαλε την εφαρμογη). Κατεβασε την και θα καταλαβεις τι πρεπει να κανεις. Η εφαρμογη εχει επιλογη για να κανεις και root, αν θελεις το κανεις απο κει, εγω παντως χρησιμοποιησα τον τροπο που σου ειπα παραπανω.

Επαναλαμβανω, αν δεν μπαινει σε recovery υπαρχει ρισκο!

Αποριες?

 

 

ΕΝΤΙΤ: Γιατι θελουμε απαραιτητα να μπαινει σε recovery?

Εστω πως παει κατι στραβα και η συσκευη δεν bootαρει ή βρισκεται σε ενα ατερμονο loop επανεκινησεων. Μπαινεις σε recovery mode, του περνας το original firmware και επαναφερεις το κινητο οπως το αγορασες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ετσι το εκανα και εγω πριν μου στειλεις το σχετικο λινκ!!αρα μια χαρα!!δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν εμπαινε σε recovery mode με τα κοθμπια που του παταγα!!μηπως δεν αναγνωριζε το upadate??η βλακειες λεω???γιατι ετσι κι αλλιως πρεπει να μπαινει ε??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Exει να κανει μια νεα παρτιδα συσκευων που ειναι απενεργοποιημενος ο συνδυασμος των κουμπιων και δεν εχω ιδεα γιατι το εκαναν αυτο. Ακουγεται παντως πως θα διορθωθει με ενα fix απο την ιδια την Samsung.

Ολα καλα λοιπον! Περασες και το Lag Fix? Αν ναι βαλε και το Minfree manager, θεσε την επιλογη στο agressive και απολαυσε το κινητο σου να πεταει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...