Μετάβαση στο περιεχόμενο


Μεγάλος Διαγωνισμός
Κερδίστε 3 VPS, 50 πακέτα hosting και χιλιάδες domain .eu

Φωτογραφία

Προβλημα με Google Chrome


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
11 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 Nikos7Bouzouxis

Nikos7Bouzouxis

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 μηνύματα

Δημοσίευση 28 Σεπτέμβριος 2010 - 05:32 μμ

Καλησπερα...

Τωρα τελευταια μου κρασαρε ο γκουγκλ χρωμ...Μεχρι που σημερα τον ανοιγω,δειχνει οτι φορτωνει,αλλα δεν μπαινει πουθενα..Σε καμια ιστοσελιδα..

Εκανα απεγκατασταση-εγκατασταση ξανα,αλλα το προβλημα παραμενει...:-(

Ad Bot

Ad Bot

#2 dermitzos

dermitzos

    Senior Member

  • Members
  • 837 μηνύματα

Δημοσίευση 28 Σεπτέμβριος 2010 - 05:36 μμ

[offtopic]
Όταν λέμε όχι greeklish, δεν εννοούμε να τα γράφουμε ΟΛΑ στα ελληνικά (άκου γκουγκλ χρωμ)..
[/offtopic]

Βάλε φάιρφοξ

Spoiler


#3 Nikos7Bouzouxis

Nikos7Bouzouxis

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 μηνύματα

Δημοσίευση 28 Σεπτέμβριος 2010 - 05:43 μμ

ΟΦΤΟΠΙΚ:Κοιτα να δεις..Παντου και παντα χρησιμοποιω αγγλικα,και αν ειναι να γραψω μια αγγλικη λεξη η αληθεια ειναι βαριεμαι να αλλαζω γλωσσα...:mrgreen:

Αν ειναι να χρησιμοποιησω αλλον browser
Spoiler
σιγουρα αυτος θα ειναι ο οπερα,γιατι ο firefox μου κολλαει απιστευτα..
΄΄
Υπαρχει τουλαχιστον τροπος να μεταφερω τα αγαπημενα απο τον chrome στον opera;..

#4 parsifal

parsifal

    Super Moderator

  • Super Moderators
  • 19.049 μηνύματα

Δημοσίευση 29 Σεπτέμβριος 2010 - 09:34 πμ

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Internet. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

#5 Nikos7Bouzouxis

Nikos7Bouzouxis

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 μηνύματα

Δημοσίευση 30 Σεπτέμβριος 2010 - 11:09 πμ

Συγνωμη φιλε parsifal..:-)


Καμια λυση υπαρχει;Εχω ξενερωσει τελειως..:-(

Ο firefox δεν μου αρεσει και με οπερα δεν την παλευω επισης...

#6 parsifal

parsifal

    Super Moderator

  • Super Moderators
  • 19.049 μηνύματα

Δημοσίευση 30 Σεπτέμβριος 2010 - 11:54 πμ

Για δοκίμασε τις οδηγίες της Google εδώ: Troubleshooting: Create a new browser user profile

#7 Nikos7Bouzouxis

Nikos7Bouzouxis

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 μηνύματα

Δημοσίευση 30 Σεπτέμβριος 2010 - 12:42 μμ

Τιποτα..

Σημειωση:Δεν μου ανοιγει ουτε η απλη καρτελα..Αυτη εδω δλδ...

Αντιθετως μου δειχνει συνεχεια μια λευκη σελιδα που υποτιθεται οτι φορτωνει..

#8 jim_p

jim_p

    Senior Member

  • Members
  • 9.742 μηνύματα

Δημοσίευση 30 Σεπτέμβριος 2010 - 03:07 μμ

Οι επιλογες που φαινονται στην παρακατω εικονα ειναι στην καρτελα "Under the hood" και εχουν να κανουν με τα περι δικτυου και με αλλες !@#$%^&.
Εχε τες ανενεργες (στην εικονα ειναι ενεργες).

http://redivide.com/...er_the_hood.png

#9 guido

guido

    Senior Member

  • Members
  • 1.897 μηνύματα

Δημοσίευση 30 Σεπτέμβριος 2010 - 04:58 μμ

Υπαρχει τουλαχιστον τροπος να μεταφερω τα αγαπημενα απο τον chrome στον opera;..


http://webtrickz.com...marks-to-opera/

#10 Nikos7Bouzouxis

Nikos7Bouzouxis

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 μηνύματα

Δημοσίευση 30 Σεπτέμβριος 2010 - 07:02 μμ

Οι επιλογες που φαινονται στην παρακατω εικονα ειναι στην καρτελα "Under the hood" και εχουν να κανουν με τα περι δικτυου και με αλλες !@#$%^&.
Εχε τες ανενεργες (στην εικονα ειναι ενεργες).

http://redivide.com/...er_the_hood.png


Αν λες να απενεργοποιησω τις επιλογες που ειναι στο "network",πηγα στην καρτελα και δεν τις εχει καν..

Μονο μια επιλογη μου εχει:"αλλαγη ρυθμισεων διακομιστη μεσολαβησης"..Και αυτη δεν (απ)ενεργοποιηται,απλα πατωντας πανω της με οδηγει σε αλλη καρτελα..Θα κοιταξω αν ειναι να κατεβασω τον chrome στην αγγλικη του εκδοση,αν και δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα..

#11 filip123go

filip123go

    Senior Member

  • Members
  • 2.409 μηνύματα

Δημοσίευση 30 Σεπτέμβριος 2010 - 10:38 μμ

Το pc σου είναι καθαρό από ιούς και malware....?

#12 Nikos7Bouzouxis

Nikos7Bouzouxis

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 77 μηνύματα

Δημοσίευση 01 Οκτώβριος 2010 - 06:15 μμ

Το pc σου είναι καθαρό από ιούς και malware....?


Του κανα ενα σκαναρισμα στην αρχη που εγινε το προβλημα και του κανα και αλλο ενα τωρα,αλλα ειναι καθαρο...Αστραφτει..:mrgreen:

Οι επιλογες που φαινονται στην παρακατω εικονα ειναι στην καρτελα "Under the hood" και εχουν να κανουν με τα περι δικτυου και με αλλες !@#$%^&.
Εχε τες ανενεργες (στην εικονα ειναι ενεργες).

http://redivide.com/...er_the_hood.png



Τελικα τις βρηκα τις επιλογες..Επρεπε να ψαχτω πολυ στο μενου...Αλλα και παλι τις απενεργοποιησα και τιποτα...

ΕΝΤΙΤ:

Παιδια τελικα λυθηκε το προβλημα,οχι φτιαχνωντας τον google chrome,αλλα αντικαθιστωντας τον με αυτον..

Ειναι αντιγραφη του chrome...

ΥΣ:Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας...:-)

Επεξεργασία από Nikos7Bouzouxis, 02 Οκτώβριος 2010 - 12:14 μμ.