Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Ενεργοποιηση windows 7


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
5 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 Γιάννης Platano

Γιάννης Platano

    Senior Member

  • Members
  • 17628 μηνύματα

Δημοσίευση 12 October 2010 - 07:24 AM

Εστησα χθες ενα pc με dvd original με το οποιο ειχα ξαναενεργοποιησει windows 7 σε αλλο pc και λιγικα νομιζα οτι δεν θα γινει δεκτη η ενεργοποιηση και ειχα ετοιμο τον... Γερμανο της.

Το παραδοξο ειναι οτι τα windows ενεργοποιηθηκαν μια χαρα και το μπλε σηματακι εκανε την εμφανιση του.

Πως δικαιολογειτε αυτο ?:mad::-D

Ad Bot

Ad Bot

#2 popeye68

popeye68

    Senior Member

  • Members
  • 963 μηνύματα

Δημοσίευση 12 October 2010 - 08:41 AM

Μήπως απενεργοποιήθηκε ο παλιός PC;
Update τα έβαλες να κάνουν;
Μετά από μια επανεκκίνηση εξακολουθούν να είναι ενεργοποιημένα; (μετά από update εννοείται).

#3 Γιάννης Platano

Γιάννης Platano

    Senior Member

  • Members
  • 17628 μηνύματα

Δημοσίευση 12 October 2010 - 08:51 AM

Το παλιο pc ειναι ενας φορητος που ανοιγει που και που .Για την ωρα και στα δυο με ολα τα update και επανεκκινησεις ειναι μια χαρα.

#4 damastes

damastes

    Senior Member

  • Members
  • 2261 μηνύματα

Δημοσίευση 12 October 2010 - 10:04 AM

ποια έκδοση των 7 είναι; γιατί έχω την εντύπωση μια απο τις ακριβές εκδόσεις μπορείς να την έχεις σε 2, σε λαπτοπ και σταθερό.

#5 Γιάννης Platano

Γιάννης Platano

    Senior Member

  • Members
  • 17628 μηνύματα

Δημοσίευση 12 October 2010 - 10:09 AM

Τιποτα το ιδιατερο..

Home premium 32bit GR.

#6 palawiaris

palawiaris

    Senior Member

  • Members
  • 1191 μηνύματα

Δημοσίευση 12 October 2010 - 10:27 AM

Το 7άρι ενεργοποιήτε και με 5,6 κινήσεις ακόμα και αν είναι κατεβασμένο από το νετ.Δεν εννοώ κρακς και τέτοια.Πειράζεις κανα 2,3 αρχεία και γίνεται.
Έχω την εντύπωση ότι η microsoft τα άφησε επίτηδες χαλαρά για να πιάσει.Ίσως για αυτό γίνεται και σε σένα έτσι.