Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

internet on the go cosmote


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 Gromf

Gromf

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 μηνύματα

Δημοσίευση 18 December 2010 - 04:14 AM

Καλησπέρα..
Έχω πρόβλημα με την εγκατάσταση του internet on the go της cosmote. Έχω windows 7 home premium 64 bit και ενώ γίνεται κανονικά το install του stick μετά κάνω auto run και δεν γίνεται τίποτα ούτε pin μου ζητάει ούτε τίποτα και δεν μπορώ να συνδεθώ. Το stick είναι cosmote internet on the go μοντέλο MF 110. Σε laptop με windows vista συνδέομαι κανονικά. Δοκίμασα πολλές φορές απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανά και τίποτα. Επίσης έκανα και από τις ιδιότητες συμβατότητα με vista και τζίφος πάλι. Υπάρχουνε τα κατάλληλα drivers πουθενά? Μήπως είναι άλλου το πρόβλημα? Λειτουργεί άλλο stick της cosmote?? Διάβασα πολλά τέτοια προβλήματα Τι μπορώ να κάνω έχω πελαγώσει..

Ad Bot

Ad Bot

#2 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54768 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 18 December 2010 - 10:50 AM

Καμια πιο νεα εκδοση του προγραμματος η firmware για το stick μηπως εχει βγει?



#3 _Anonymous_

_Anonymous_

    Senior Member

  • Banned
  • 884 μηνύματα

Δημοσίευση 18 December 2010 - 12:28 PM

Αυτα τα στικακια ειναι μονο modem-demod. Δεν εχουν firmware φιλε. Driver εννοεις μαλλον

#4 Gromf

Gromf

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 μηνύματα

Δημοσίευση 18 December 2010 - 01:21 PM

Τελικά τι κάνω όμως????

#5 achilleas_f

achilleas_f

    Senior Member

  • Members
  • 187 μηνύματα

Δημοσίευση 18 December 2010 - 03:16 PM

Έχεις windows defender ή κάποιο άλλο firewall;

#6 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54768 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 18 December 2010 - 06:19 PM

Αυτα τα στικακια ειναι μονο modem-demod. Δεν εχουν firmware φιλε. Driver εννοεις μαλλον



σωστος.ειχα κανει update σε ενα stickaki και μου ειχε αλλαξει version του προγραμματος που εχει ενσωματωμενο μεσα το usb stick και που σου ζζηταει να το περασεις οταν το κουμπωσεις πανω.απλα ειχε αλλαξει και κατι αλλο αλλα δεν θυμαμαι τι ειχε αλλαξει.μηπως ειχα κατεβασει απο την εταρεια του stick και οχι απο την vodafone Πχ και απλα μου βγαλε το λογοτυπο?δεν μπορω να θυμηθω.πανε 2 χρονια και.ξερεις καλυτερα.

#7 Gromf

Gromf

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 μηνύματα

Δημοσίευση 22 December 2010 - 01:33 AM

ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ. ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ INSTALL TO STICK ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ Χ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Η COSMOTE ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ STICK. ΕΠΕΙΤΑ ΕΚΑΝΑ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ INSTALL ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΩΣ META ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΑΝΑ RESTART.

#8 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54768 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 22 December 2010 - 05:53 PM

μαλλον εννοεις οτι το εγραψες στα ελληνικα στην αρχη.και Plz οχι κεφαλαια.