Προς το περιεχόμενο

Κατεβασμα και αποσυμπιεση αρχειων parts.rar


tolisspi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνοπτικα:

Οταν κατεβαζω πολλα αρχεια parts.rar και μετα τα αποσυμπιεζω, κατα την αποσυμπιεση βγαζει πολλα κατεστραμενα ή σφαλματα στα αρχεια και το αποτελεσμα ειναι να τα ξανακατεβαζω και αν ειμαι τυχερος μπορει το αρχειο να αποσυμπιεστει διαφορετικα παλι σφαλματα και κατεστραμενα αρχεια.

 

Αναλυτικα:

Κατεβαστηρι χρησιμοποιω το DownThemAll! του Firefox και για αποσυμπιεση το WinRAR.

Μηχανηματα εχω εναν Η/Υ με Athlon 3.2 και ενα netbook με n450.

Κατεβαζω απο rapidshare και hotfile.

 

Ας πουμε οτι ενα αρχειο ειναι συμπιεσμενο σε 10 parts. Τα "βαζω" στο DownThemAll! και ξεκιναει το κατεβασμα ανα τετραδα.

Κατα το κατεβασμα υπαρχει περιπτωση (κυριως στο netbook) το αρχειο που κατεβαινει να "παγωνει" δηλ. ουτε παυση, ουτε ακυρωση αλλά απλα δεν κατεβαινει σαν να εχασε την συνδεση με τον server. Μετα απο καποια ωρα μπορει να "μπει" στην παυση ή στην ακυρωση.

Εαν το δω "παγωμενο" και επιλεξω παυση και μετα συνεχιση τοτε ξαναξεκινα να κατεβαινει απο το σημειο που ειχε παγωσει, εαν ειναι σε παυση, απλα επιλεγω συνεχιση και ξεκινα να κατεβαινει και τελος εαν ειναι στην ακυρωση και επιλεξω συνεχιση τοτε απλα ξαναξεκινα απο την αρχη.

Μετα απο καμποση ωρα κατεβαινουν και τα 10 parts και μπαινω στην διαδικασια της αποσυμπιεσης με το WinRAR. Ας που οτι με το τελειωμα της αποσυμπιεσης το WinRAR μου βγαζει μηνυμα οτι τα 4,5,6 parts ειναι κατεστραμενα ή σφαλματα. Τα ξανακατεβαζω και κανω αντικατασταση των κατεστραμενων αρχειων με τα νεα που κατεβαζω. Και μετα ξαναποσυμπιεζω και αν ειμαι τυχερος το αρχειο θα αποσυμπιεστει πληρως διαφορετικα θα μου βγαλει μηνυμα το WinRAR κατεστραμενα αρχεια πχ στα 9,10!!!! Ξανακανω την παραπανω διαδικασια. Υπαρχει περιπτωση και παλι κατα την αποσυμπιεση να βρεθουν και παλι σφαλματα. Αυτο μπορει να γινει πιο συχνα εαν τα αρχεια parts ειναι 15 ή 20 κοκ.

 

Τι φταιει?

Ποιο κατεβαστηρι να δοκιμασω?

Και ποιον "αποσυμπιεστη"?

 

Ευχαριστω πολυ....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα σου προτεινα να χρησιμοποιησεις το jdownloader. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος εδω και πολυ καιρο (.. και κανει και μονο του την αποσυμπιεση αν δεν εχουν password τα zips κλπ.)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χρησιμοποιω το jdownloader για ccf και συναφη αρχεια.

Θα το δοκιμασω...

 

Στο Jdownloader υπαρχει θεση οπου βαζεις τα password και κανει την αποσυμπιεση χωρις προβλημα.

 

Αλλά δεν μπορω να καταλαβω τι φταει!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...