Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

}Ξεκλείδωμα ασύρματου δικτύου


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
15 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 gasper

gasper

    Junior Member

  • Members
  • 204 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 12:20 PM

προσφατα μου ειχε πει καποιος φιλος πως για το λογο δεν ειχε γραμμη ΟΤΕ σπιτι του
ηθελε να κλεψει internet απο το γειτονα.
εγω του ειπα πως ειναι πολυ δυσκολο αν ο γειτονας εχει καποιο κλειδι.
τοτε μου απαντησε πως εχει βρει καποιον τυπο στο internet που αν του δωσεις
το αντιστοιχο ονομα του ρουτερ που θες να μπεις, σου δινει και τον αναλογο κοδικο με 100%εππιτυχια
παραδειγμα του λες thomson και σου δινει 123454.....κτλ.
μηπως ξερει καποιος να μου δωσει αυτους τους κωδικους που αντιστοιχουν σε καθε ρουτερ?

Ad Bot

Ad Bot

#2 _Anonymous_

_Anonymous_

    Senior Member

  • Banned
  • 884 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 12:41 PM

Ουυυυυυ..... ναι αμε, λοιπον...... γραφεις?

#3 paulos1xt

paulos1xt

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 62 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 12:50 PM

Ξεκίνα όπου βλέπεις Thomson και βάλε 12345..κτλ. Πιστεύω δεν θα ξεμείνεις απο ίντερνετ ποτέ.Βασικά πες του φίλου σου ότι ο τύπος του πουλάει φούμαρα.Το 12345.... ήταν το κλασσικό του οτε όταν χρησιμοποιούσες ασφάλεια wep και εφόσον δεν το είχες αλλάξει.Τώρα για να σπάσεις κωδικούς από wireless δίκτυα θέλει τρόπο και κόπο αλλά πάνω από όλα γνώσεις.Υπάρχει ακόμα και τρόπος να βρεις κωδικούς μέσω της κάρτας γραφικών(αναρωτιέσαι πως??Κι εγώ!Αλλά ισχύει και γίνετε).Υπάρχουν βέβαια κάποια προγράμματα που κυκλοφορούν αποκλειστικά για router thomson βάζωντας το ssid καθώς και άλλα που λειτουργουν με τα πακέτα που μεταφέρει το δίκτυο αλλά 100% επιτυχία δεν θα το έλεγα ότι έχουν. Άρα μία είναι η λύση φίλε....PAY TO PLAY!Ο ΤΖΑΜΠΑΣ πέθανε!

#4 gasper

gasper

    Junior Member

  • Members
  • 204 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 01:26 PM

Σεβαστω αυτο που λετε παιδια και γω ετσι πιστευα ,
αλλα οταν το ειδα με τα ιδια μου τα ματια, πως ο γνωστος μου
απολαμβανει τζαμπε ιντερνετ με αυτον τον τροπο που σας ειπα και πιο πανω,
δεν το πιστευα....
το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε απο την στιγμη που θα δωσεις το ονομα του
ρουτερ σε αυτον τον τυπο τι κανει και βρισκει το κλειδι.
δηλαδη θελω να πω πως μπορει να μπαινει σε μια δυσκολη διαδικασια για να το βρει.
το σιγουρο ειναι πως τα νουμερα που σου δινει ειναι τυπου 12345....κτλ και συ απλα τα βαζεις εκει που σου ζηταει
να δωσεις το κλειδι ασφαλειας ,τοσο απλα δηλαδη...??
αυτος ειναι ο λογος που με παραξενευει και εγραψα εδω.

#5 nikos903

nikos903

    Senior Member

  • Members
  • 1783 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 01:35 PM

Μερικοί δεν αλλάζουν τα default pass των router τους, άμα του έδωσε αυτό λογικό να μπει.... Ακόμα θυμάμαι το πάρτι που γινόταν εδώ με On και OTE με τα default... Χαμός....
Πάντως τώρα έχουν στρώσει σχετικά τα πράγματα, wpa2 βάζουν οι περισσότεροι και οχι με default. Αυτά δύσκολα σπάνε... Πολύ δύσκολα...

#6 gasper

gasper

    Junior Member

  • Members
  • 204 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 01:50 PM

Ναι αυτα ζητησα και γω παραπανω. Που μπορουμε να βρουμε ολα τα
default pass των router??μπορει καποιος να μας τα δωσει ολα μαζεμενα να δοκιμασουμε?
απο τι ξερω του ΟΤΕ παλιοτερα χρησιμοπιουσαμε το 1234567890123 νομιζω τωρα εχει αλαξει.
ξερει κανεις για thomson,siemens,d-link?

#7 swstost

swstost

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 87 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 01:53 PM

Σε modem Thomson που εκπέμπουν με το default SSID υπάρχει εδώ και καιρό εφαρμογή που την τρέχεις, βάζεις το όνομα του δικτύου (SSID) και σου δίνει το password.
Προφανώς το παραπάνω ισχύει μόνο στις περιπτώσεις που κάποιος έχει αφήσει το default SSID ΚΑΙ το default password (που δεν είναι λίγες...)

#8 gasper

gasper

    Junior Member

  • Members
  • 204 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 02:25 PM

Σε modem Thomson που εκπέμπουν με το default SSID υπάρχει εδώ και καιρό εφαρμογή που την τρέχεις, βάζεις το όνομα του δικτύου (SSID) και σου δίνει το password.
Προφανώς το παραπάνω ισχύει μόνο στις περιπτώσεις που κάποιος έχει αφήσει το default SSID ΚΑΙ το default password (που δεν είναι λίγες...)


εισαι "swstos"t" μπωρεις να μας δωσεις το ονομα της εφαρμογης που μας λες πιο πανω?

Ξεκίνα όπου βλέπεις Thomson και βάλε 12345..κτλ. Πιστεύω δεν θα ξεμείνεις απο ίντερνετ ποτέ.Βασικά πες του φίλου σου ότι ο τύπος του πουλάει φούμαρα.Το 12345.... ήταν το κλασσικό του οτε όταν χρησιμοποιούσες ασφάλεια wep και εφόσον δεν το είχες αλλάξει.Τώρα για να σπάσεις κωδικούς από wireless δίκτυα θέλει τρόπο και κόπο αλλά πάνω από όλα γνώσεις.Υπάρχει ακόμα και τρόπος να βρεις κωδικούς μέσω της κάρτας γραφικών(αναρωτιέσαι πως??Κι εγώ!Αλλά ισχύει και γίνετε).Υπάρχουν βέβαια κάποια προγράμματα που κυκλοφορούν αποκλειστικά για router thomson βάζωντας το ssid καθώς και άλλα που λειτουργουν με τα πακέτα που μεταφέρει το δίκτυο αλλά 100% επιτυχία δεν θα το έλεγα ότι έχουν. Άρα μία είναι η λύση φίλε....PAY TO PLAY!Ο ΤΖΑΜΠΑΣ πέθανε!


Ο ΤΖΑΜΠΑΣ "ζει και βασιλεύει "φιλε μου

#9 swstost

swstost

    Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 87 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 03:22 PM

εισαι "swstos"t" μπωρεις να μας δωσεις το ονομα της εφαρμογης που μας λες πιο πανω?

Με ένα googlάρισμα θα το βρεις εύκολα...

Γι'αυτό όλοι όσοι έχετε Thomson και δεν το έχετε κάνει ήδη, αλλαγή άμεσα στο SSID και/ή στο password (καλύτερα βέβαια και στα δύο).

#10 gasper

gasper

    Junior Member

  • Members
  • 204 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 03:28 PM

Με ένα googlάρισμα θα το βρεις εύκολα...

Γι'αυτό όλοι όσοι έχετε Thomson και δεν το έχετε κάνει ήδη, αλλαγή άμεσα στο SSID και/ή στο password (καλύτερα βέβαια και στα δύο).


kai τι θα γραψω στο google σαν αναζητηση για να τη βρω

#11 Gi0

Gi0

    .

  • Moderators
  • 13772 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 03:40 PM

kai τι θα γραψω στο google σαν αναζητηση για να τη βρω

Εκανες δοκιμες δεν βρηκες τιποτα?
Υπαρχει κ topic επι του θεματος,ψαξτο λιγο, εχουν απαντηθει αυτα που ρωτας με λεπτομερειες

#12 gasper

gasper

    Junior Member

  • Members
  • 204 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 04:44 PM

Εκανες δοκιμες δεν βρηκες τιποτα?
Υπαρχει κ topic επι του θεματος,ψαξτο λιγο, εχουν απαντηθει αυτα που ρωτας με λεπτομερειες


οκ θα το δω.

#13 moldovan20

moldovan20

    Senior Member

  • Members
  • 1866 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 07:48 PM

Όταν πλέον μια 24άρα γραμμή κοστίζει 14€ το μήνα χωρίς πάγια ΟΤΕ κτλ (μιλάω για forthnet για τους 6 πρώτους μήνες ,μετά 25€) ποιος ο λόγος να τρως το χρόνο σου με αυτά ?

#14 3leven

3leven

    Senior Member

  • Members
  • 1039 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 08:22 PM

Όταν πλέον μια 24άρα γραμμή κοστίζει 14€ το μήνα χωρίς πάγια ΟΤΕ κτλ (μιλάω για forthnet για τους 6 πρώτους μήνες ,μετά 25€) ποιος ο λόγος να τρως το χρόνο σου με αυτά ?

Και στη περιπτωση που η forthnet πχ δεν υπαρχει στη πολη?? Οπως εδω στο Μεσολογγι υπαρχει δυστυχως μονο ο ΟΤΕ και για να εχουμε internet μονο , πληρωνουμε 14-17 ευρω παγια??
Επισης μηπως τετοιες συζητησεις ειναι εναντια σους κανονες του site? :rolleyes:

#15 gasper

gasper

    Junior Member

  • Members
  • 204 μηνύματα

Δημοσίευση 26 January 2011 - 10:38 PM

Όταν πλέον μια 24άρα γραμμή κοστίζει 14€ το μήνα χωρίς πάγια ΟΤΕ κτλ (μιλάω για forthnet για τους 6 πρώτους μήνες ,μετά 25€) ποιος ο λόγος να τρως το χρόνο σου με αυτά ?


ετσι απο περιεργεια ρωταο για να δω αν ειναι ευκολο να γινει.
μου αρεσει να ασχολουμε με αυτα να περναει και η ωρα. :mrgreen:

ενταξει παιδια αν ειναι και σας ενοχλει αυτη η κουβεντα.
και ειναι εναντια σους κανονες του site,
αν θελεται κλειστε το θεμα :confused: