Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Drivers για καρτα ηχου.Ποια ομως?????


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
2 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 seskou

seskou

    Junior Member

  • Members
  • 127 μηνύματα

Δημοσίευση 08 February 2011 - 01:47 AM

Καλησπερα στο φορουμ.Προσφατα εκανα φορματ σε ενα υπολογιστη και ολα μια χαρα μιας και το χω συνηθισει το θεμα.το προβλημα ομως ειναι οτι δεν βλεπει καθολου την καρτα ηχου.πιο πριν δουλευαν μια χαρα τα 5.1 αλλα μετα το φορματ παπαλα.υποθετω οτι ειναι θεμα drivers.εκτος κι αν ψιλιαζεστε οτι ειναι κατι αλλο που μου διαφευγει.το θεμα ειναι οτι η κοπελια που εχει τον υπολογιστη δεν εχει ιδεα που βρισκονται τα cd του υπολογιστη.υπαρχει καποιο προγραμμα για να μπορεσω να βρω πια καρτα ηχου εχει ωστε να κατεβασω τους αντιστοιχους drivers?φυσικα δεν εχει ξεχωριστη,ειναι onboard και το λειτουργικο ειναι τα windows 7 32bit.

να προσθεσω κατι τελευταιο...........αν δεν κανω λαθος στη διαχειρηση του υπολογιστη την λεπει αλλα μονο σαν συσκευη ηχου χωρις να λεει ονομα.μηπως εφοσον ειναι onboard να κατεβαζα τους drivers της μητρικης;θα ειναι ομως μεσα η δεν θα κανω δουλεια;
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!!!!!!

Ad Bot

Ad Bot

#2 TheELF

TheELF

    Senior Member

  • Members
  • 16857 μηνύματα

Δημοσίευση 08 February 2011 - 02:00 AM

Αν είναι Intel θα κατεβάσεις πρώτα το INF_allOS για να δει σωστά όλες της συσκευές.

Για να βρεις σωστούς driver για την κάρτα γραφικών βρες τη μητρική έχεις με το cpu-z και το google θα σου πει τη δυνατότητες οπότε και υποσύστημα ήχου έχει.

Μήπως απλά στον πινάκα ελέγχου->ήχος πρέπει να δηλώσεις 5.1 ηχεία;;;

#3 seskou

seskou

    Junior Member

  • Members
  • 127 μηνύματα

Δημοσίευση 13 February 2011 - 09:16 PM

Για να γινω πιο συγκεκριμενος δεν ειναι θεμα ρυθμισης ηχειων.κατω δεξια το μεγαφωνακι που εχει στην μπαρα εργασιων υπαρχει και ενα κοκκινο ΄Χ΄ και παω με το ποντικι επανω μου λεει οτι δεν εχουν συνδεθει ηχεια ή ακουστικα.οποτε δεν υπαρχουν μεσα στον πινακα ελεγχου για να κανω ρυθμισεις.τα ηχεια δουλευανε κανονικα πριν και τωρα ειναι κουμπωμενα κανονικα και τα 3 τα βυσματακια και ειναι και στην πριζα(ανοιχτα δηλαδη).για το τελευταιο δεν ξερω αν εχει σχεση απλα το εγραψα για να μην υπαρχει απορια.δε ξερω τι να κανω ρε παιδια,βοηθεια δε λεει ωρις ηχο!!!!!!!!