Προς το περιεχόμενο

Νέο Samsung Galaxy Tab 10.1 με Android 3.0 (video)


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως αναφέραμε χθες, η Samsung παρουσίασε επίσημα το νέο Galaxy Tab tablet το οποίο έρχεται να κάνει παρέα στο μικρότερο μοντέλο των 7' ιντσών. Οι αλλαγές όμως στο νέο tablet της Samsung δεν είναι μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά κυρίως στην πλατφόρμα που τρέχει, δηλαδή στη νέα έκδοση του Android 3.0 το οποίο είναι βελτιστοποιημένο για tablet υπολογιστές και όπως είδαμε κάνει τη διαφορά.

 

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει η οθόνη των 10.1' ιντσών με την πανέμορφη ανάλυση 1280x800 και την ενσωμάτωση του gorilla glass για πιο ανθεκτικές καταστάσεις. Η Samsung δεν έχει προχωρήσει σε καμία αλλαγή στο περιβάλλον του Android 3.0 αφού επιθυμεί την κυκλοφορία του στην αγορά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Υποστηρίζει βιντεοκλήσεις με την 2megapixel κάμερα στο μπροστινό μέρος ενώ στο πίσω μέρος, η κάμερα των 8megapixel μπορεί να κάνει εγγραφή Full HD βίντεο 1080p καθώς και να αναπαράγει οποιοδήποτε σχετικό βίντεο.

 

Δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την αυτονομία της συσκευής αν και η μπαταρία των 6.860mah υπόσχεται αρκετές ώρες χρήσης χωρίς πρόβλημα. Το μέγεθος του Galaxy Tab 2 είναι ιδανικό, μεγαλύτερο από ένα iPad στο ύψος και μικρότερο στο πλάτος όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες και λίγο πιο ελαφρύ που όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ανάγνωση ενός ηλεκτρονικού βιβλίου.

 

P1000877.JPG

post-39041-0-86453600-1297692962_thumb.jpgpost-39041-0-86766400-1297692964_thumb.jpgpost-39041-0-99709600-1297692965_thumb.jpgpost-39041-0-91133200-1297692966_thumb.jpg

 

Δηλώνουμε εντυπωσιασμένοι από το Android 3.0 το οποίο έχει δημιουργηθεί με γνώμονα της ανάγκες των tablet συσκευών και θα αποτελέσει το βασικό αντίπαλο του iPad 2. Οι εναλλαγές μεταξύ των μενού και των διάφορων εφαρμογών είναι ομαλές, κάτι που βοηθάει και ο διπύρηνος επεξεργαστής της Samsung στο 1GHz. Θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο σε περιορισμένες ποσότητες ενώ για την τιμή του, δεν υπάρχει κάποια τελική απόφαση, με τα στελέχη της εταιρείας να μας καθησυχάζουν ότι θα είναι ανταγωνιστικής (ελπίζουμε με το iPad και όχι με το Motorola Xoom).

 

Στο παρακάτω βίντεο ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στο Galaxy Tab 2 και ειδικότερα στο Android 3.0 το οποίο αναμένεται να κυριαρχήσει το 2011.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

με τα στελέχη της εταιρείας να μας καθησυχάζουν ότι θα είναι
και εκεί κόβεται το μήνυμα... άκουσε ο hal την τιμή και δεν άντεξε...
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμενα αυτο που με χαλαει ειναι οτι εχει διπυρηνο στο 1Ghz. δεν μπορουσε να εχει υψηλοτερη συχνοτητα? αυτο ισχυει κ για το Galaxy 2. εδω βγαινουν αλλα με 1.2Ghz! τι ανταγωνισμος λοιπον?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι! Όλα τα τάμπλετς με 3.0 και πάνω το έχουν ατόφιο το ανδροιδές απ' όσο ξέρω.

 

Πάλι καλά γιατι εάν είχε βάλει το χεράκι της η Samsung στο Λειτουργικό θα τα έκανε μαντάρα.

Πολύ καλό το 3άρι και γρήγορο. Αντε να βγεί στην αγορά , γιατί θέλω ενα Tablet ! Ετσι να υπάρχει :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φαίνεται καλή προσπάθεια και ομολογώ ότι το βιντεάκι μας προϊδεάζει για το τι περιμένουμε. Κάποιες απορίες ξέρουμε αν θα υποστηρίζει 3g-4g και αν θα έρχεται με ξεκλείδωτο wifi ή θα ακολουθήσει το παράδειγμα του xoom; Επίσης συνήθως λανσάρεται μέσω vodafone αν κρίνουμε από το πρωτο ξέρουμε αν και τώρα ισχύσει το ίδιο; Και τέλος θα ήθελα να παρατηρήσω ότι δικαιωνόμαστε όσοι θεωρούσαμε ότι οι 7'' είναι ακατάλληλες ως μέγεθος για ταμπλέτα με προσανατολισμό το διαδίκτυο και την ψυχαγωγία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οπως με τα iphone killers , ετσι και με τα ipad killers του χρονου , 2 χρονια μετα το λανσαρισμα του ipad , θα τα βλεπουμε σκονισμενα στα ραφια να τσακωνονται "οχι εγω ειμαι πιο ipad killer" -"oχι εγω ειμαι" κοκ.

 

Τωρα στα σοβαρα , η samsung φαινεται να καταλαβε το λαθος της με το tab-1 και βγαζει ταμπλετα στις 10.1" και με απειρακτο το OS (αρα λογικα πιο αμεσo support/updates απο την google).

 

Για τιμη δεν ξερω , το κοβω παλι ακριβοτερο απο το "υπερτιμολογημενο" apple ανταγωνιστη του , αλλα δεν νομιζω να φτασουμε το τιμολογιακο fail του xoom. Eλπιζω βεβαια να μην αντιγραψουν και την γελοιοτητα με το κλειδωμενο wifi του xoom , γιατι τοτε ασχημα τα πραγματα για τους καταναλωτες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιλώντας γενικότερα για apple killers θεωρώ ότι την πολύ καλή αρχή που έκανε το galaxy s στον τομέα των κινητών θα τη συνεχίσουν φέτος το το νέο s αλλά και η ταμπλέτα της Samsung.

Sent from my iPhone using Insomnia

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...