Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

προβλημα με συνδεση σε καθε browser!


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
9 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 sinioris

sinioris

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 33 μηνύματα

Δημοσίευση 15 February 2011 - 12:26 AM

Γεια σας παιδια...

Ειναι η πρωτη φορα που καταχωρω ενα post στο forum αν και δεν ειμαι πολυ καινουριο μελος του insomnia και αυτο γιατι τωρα τελευταια μου συμβαινει κατι περιεργο με την συνδεση μου στο ιντερνετ!

Λοιπον συμβαινει το εξης:εχω στο σπιτι μια συνδεση ΟΤΕ οχι ADSL κανα δυο μηνες περιπου...τον τελαιυταιο καιρο που συνδεομαι ομως, ενω απ το πρωι μεχρι αργα το απογευμα λειτουργουν ολα κανονικα δηλαδη και το scype που χρησιμοποιω καθημερινα αλλα και το Mozilla,Internet Explorer,Google Chrome...απο ενα σημειο και μετα το Scype συνεχιζει και λειτουργει κανονικα, οχι ομως και οι browsers!Δηλαδη ενω εχω Scype και μπορω να το χρησιμοποιησω οταν θελω, δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ πχ.Μozilla για να σερφαρω!Επισης το ιδιο προβλημα υπαρχει και οταν δεν χρησιμοποιω το Scype...με λιγα λογια δεν λειτουγει κανενας browser...ενω αν θελω το Skype μπαινω!
Ολοι οι browser μου λενε το ιδιο:οτι δηλαδη δεν μπορει να βρει τον server. :cry: :cry:
Πως ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο???????????????ενω μεχρι τωρα ολα δουλευαν ρολοι καθ ολη την διαρκεια της ημερας!
ΥΓ:καθε βραδυ το ρουτερ το κλεινω και το ξανανοιγω το πρωι!
PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ad Bot

Ad Bot

#2 parsifal

parsifal

    Super Moderator

  • Super Moderators
  • 18950 μηνύματα

Δημοσίευση 15 February 2011 - 12:48 AM

Την επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί το πρόβλημα, κάνε τα παρακάτω:
1. Disable και στο καπάκι enable την σύνδεση δικτύου/LAN connection με την οποία συνδέεται το PC σου στον router. Μήπως αυτό διορθώνει το πρόβλημα; Αν όχι, τότε...
2. Δοκίμασε να κάνεις restart τον router σου και περίμενε να ξανασυνδεθεί. Μήπως αυτό διορθώνει το πρόβλημα; Αν όχι, τότε...
3. Δοκίμασε να κάνεις restart τα Windows. Μήπως αυτό διορθώνει το πρόβλημα;

#3 antonl

antonl

    Senior Member

  • Members
  • 13407 μηνύματα

Δημοσίευση 15 February 2011 - 01:02 AM

@^: Έχω την εντύπωση πως δεν παίζει router μιας κι ο sinioris λέει «όχι ADSL».

edit: Άκυρο τελικά.

#4 sinioris

sinioris

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 33 μηνύματα

Δημοσίευση 15 February 2011 - 01:07 AM

Την επόμενη φορά που θα παρουσιαστεί το πρόβλημα, κάνε τα παρακάτω:
1. Disable και στο καπάκι enable την σύνδεση δικτύου/LAN connection με την οποία συνδέεται το PC σου στον router. Μήπως αυτό διορθώνει το πρόβλημα; Αν όχι, τότε...
2. Δοκίμασε να κάνεις restart τον router σου και περίμενε να ξανασυνδεθεί. Μήπως αυτό διορθώνει το πρόβλημα; Αν όχι, τότε...
3. Δοκίμασε να κάνεις restart τα Windows. Μήπως αυτό διορθώνει το πρόβλημα;


Να σε ευχαριστησω για την πολυ γρηγορη απαντηση και να συμπληρωσω οτι το προβλημα λυνεται οταν κλεινω και ανοιγω το ρουτερ(τωρα το ανακαλυψα) αλλα την επομενη ημερα συμβαινει παλι το ιδιο...δηλαδη απο το πρωι ολα καλα και κατα το βραδακι εχω παλι τα ιδια...
Τι να πω...λες και γεμιζει η "μνημη" μεχρι ενα σημειο και απο εκει και μετα δεν λειτουργει τιποτα...χρειαζεται παντα να κλεινω-ανοιγω τον ρουτερ!
Γιατι να συμβαινει αυτο αραγε,εδω και δυο μηνες δεν μου το εκανε!!!!!!!!!!!!!!

#5 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54864 μηνύματα

Δημοσίευση 15 February 2011 - 01:35 AM

υπαρχει και η περιπτωση κατι να εχει κολλησει to pc και να στελνει αβερτα πακετα στον ρουτερ μεχρι που τα παιζει.
επισης με αλλο Pc γινεται το προβλημα?
το pc ειναι με καλωδιο η ασυρματα?
πιο νεους drivers για την καρτα δικτυου η ποιο νεο firmware για τον ρουτερ?
μηπως κανα firewall?
επισης οταν κολλαει δοκιμασε
α.να κανεις Ping τον ρουτερ
πχ Ping 192.168.1.1
μετα Ping μια Ip πχ ping 194.219.227.2
μετα ping px www.forthnet.gr
φοβαμαι μηπως δεν ανοιγει σελιδες επειδη τρωει κανα σκαλωμα με dns και για αυτο το skype συνεχιζει.



#6 parsifal

parsifal

    Super Moderator

  • Super Moderators
  • 18950 μηνύματα

Δημοσίευση 15 February 2011 - 01:36 AM

Δοκίμασε λίγο και τα άλλα που πρότεινα, ίσως το πρόβλημα να μην είναι αποκλειστικά με τον router, αλλά και θέμα software και/ή λειτουργικού συστήματος.

Παρεμπιπτόντως, μήπως χρησιμοποιείς κάποιο 3rd party (δηλαδή όχι το ενσωματωμένο των Windows) firewall ή κάποια ολοκληρωμένη σουίτα προστασίας Internet που να περιλαμβάνει και firewall; Τέτοια συμπτώματα έχω δει να προκαλούνται από δυσλειτουργίες των firewalls.

#7 sinioris

sinioris

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 33 μηνύματα

Δημοσίευση 15 February 2011 - 02:28 AM

ok θα δοκιμασω να κανω ολα οσα ειπατε...και τι να πω αν δεν γινεται τιποτα θα ανοιγω και θα κλεινω πιο τακτικα το router...
η συνδεση pc ειναι με καλωδιο παντως pouline!
οχι δεν χρησιμοποιω 3rd party firewall...

φοβαμαι μηπως δεν ανοιγει σελιδες επειδη τρωει κανα σκαλωμα με dns και για αυτο το skype συνεχιζει.

σε αυτην την περιπτωση τι γινεται αδελφε? :shifty:

Επεξεργασία από sinioris, 15 February 2011 - 09:38 AM.


#8 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54864 μηνύματα

Δημοσίευση 15 February 2011 - 11:46 PM

δοκιμασε να δωσεις καρφωτα ta dns στην καρτα δικτυου.επισης οταν κολλησει δοκιμασε αυτο με ta ping Που ειπα πιο πανω για να δουμε τι γινεται και μεχρι που φτανει για να δουμε τι φταιει.

#9 sinioris

sinioris

    Junior Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 33 μηνύματα

Δημοσίευση 07 May 2011 - 05:37 PM

Γεια σας παιδια...

Ειναι η πρωτη φορα που καταχωρω ενα post στο forum αν και δεν ειμαι πολυ καινουριο μελος του insomnia και αυτο γιατι τωρα τελευταια μου συμβαινει κατι περιεργο με την συνδεση μου στο ιντερνετ!

Λοιπον συμβαινει το εξης:εχω στο σπιτι μια συνδεση ΟΤΕ οχι ADSL κανα δυο μηνες περιπου...τον τελαιυταιο καιρο που συνδεομαι ομως, ενω απ το πρωι μεχρι αργα το απογευμα λειτουργουν ολα κανονικα δηλαδη και το scype που χρησιμοποιω καθημερινα αλλα και το Mozilla,Internet Explorer,Google Chrome...απο ενα σημειο και μετα το Scype συνεχιζει και λειτουργει κανονικα, οχι ομως και οι browsers!Δηλαδη ενω εχω Scype και μπορω να το χρησιμοποιησω οταν θελω, δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ πχ.Μozilla για να σερφαρω!Επισης το ιδιο προβλημα υπαρχει και οταν δεν χρησιμοποιω το Scype...με λιγα λογια δεν λειτουγει κανενας browser...ενω αν θελω το Skype μπαινω!
Ολοι οι browser μου λενε το ιδιο:οτι δηλαδη δεν μπορει να βρει τον server. :cry: :cry:
Πως ειναι δυνατον να συμβαινει κατι τετοιο???????????????ενω μεχρι τωρα ολα δουλευαν ρολοι καθ ολη την διαρκεια της ημερας!
ΥΓ:καθε βραδυ το ρουτερ το κλεινω και το ξανανοιγω το πρωι!
PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Skype!!! με Κ

#10 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 54864 μηνύματα

Δημοσίευση 07 May 2011 - 10:37 PM

ολοκληρο post για αυτο.μικρο το κακο.