Προς το περιεχόμενο

Motorola Xoom : Υποψήφιο για best seller tablet (video)


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η Motorola έκανε από πολύ νωρίς γνωστές τις προθέσεις της σχετικά με το tablet που προετοίμαζε και την θέση του στην αγορά. Για όσους δε θυμούνται, πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια της συσκευής, κυκλοφόρησε 2 μικρά βίντεο όπου στο πρώτο έκανε αναφορά στην εξέλιξη των tablets και τα προβλήματα τους και στο δεύτερο ανέφερε ότι το 2011 δεν είναι ίδιο με το 1984. Και στις δύο περιπτώσεις αλλά και σε ένα 3ο διαφημιστικό, η Motorola δεν κρύβει ότι το δικό της tablet είναι πολύ καλύτερο από το iPad της Apple.

Μας δόθηκε η ευκαιρία να το δούμε από κοντά και να «παίξουμε» μαζί του για αρκετή ώρα. Αρχικά το Motorola Xoom όπως είναι η επίσημη ονομασία του θα είναι το πρώτο tablet με Android 3.0 που θα κυκλοφορήσει στην αγορά όπως επανειλημμένα έχει δηλώσει η Motorola τουλάχιστον στην Αμερική όπου και θα κυκλοφορήσει πρώτα. Αυτό της δίνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα αφού οι υπόλοιπες εταιρείες που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην έκθεση και κατασκευάζουν tablet με Android 3.0, δηλώνουν ότι δε θα το κυκλοφορήσουν πριν το 2ο τετράμηνο του 2011.

P1040447.JPG

post-39041-0-18073000-1297894540_thumb.jpgpost-39041-0-75955300-1297894541_thumb.jpgpost-39041-0-29900700-1297894543_thumb.jpgpost-39041-0-92742500-1297894544_thumb.jpg

 

Με τη πρώτη ματιά η ποιότητα του Xoom ξεχωρίζει εξαιτίας της πολύ καλής του κατασκευής όπου ξεχωρίζει η οθόνη 10.1' ιντσών με αναλογία 16:10 η οποία είναι από τις μεγαλύτερες μεταξύ όλων των νέων μοντέλων tablets. Στο πίσω μέρος κυριαρχεί το αλουμίνιο δίνοντας μια καλή αίσθηση στο κράτημα της συσκευής την οποία λίγο χαλάει το βάρος της που αν και είναι μικρότερο του iPad, εξακολουθεί να δημιουργεί πρόβλημα όταν δεν έχετε κάπου να στηρίζεται το χέρι σας.

 

Οι σύντομες εντυπώσεις μας είναι σίγουρα θετικές και το μόνο που θα μπορούσε να τις χαλάσει είναι αν επιβεβαιωθεί μια φήμη που φέρνει το Motorola Xoom να στοιχίζει $1200 όταν θα κυκλοφορήσει επίσημα. Το Android 3.0 ανεβάζει πολύ τον πήχη στα tablets και το Xoom φαίνεται να είναι έτοιμο. Πάντως όπως αναφέρουμε στο βίντεο και μπορείτε να δείτε, υπάρχουν κάποια μικρά προβλήματα στη ταχύτητα κατά την πλοήγηση στο μενού και στην εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων που δεν είναι απόλυτα ομαλή και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο λόγος είναι ότι το λογισμικό είναι σε δοκιμαστικό στάδιο.

Το βάρος της συσκευής είναι σίγουρα ένα θέμα το οποίο πρέπει να σκεφθεί κάποιος αν προορίζει το Xoom για συσκευή ανάγνωσης ηλεκτρονικών βιβλίων αλλά η μεγάλη οθόνη είναι ότι καλύτερο για να δείτε εύκολα μια ταινία σε κάποιο ταξίδι σας με την καλύτερη ποιότητα η να προχωρήσετε σε κάποια παραγωγική διαδικασία όπως την επεξεργασία ενός κειμένου. Σίγουρα πάντως αν η Motorola τιμολογήσει σωστά το Xoom, τότε η επιτυχία του είναι δεδομένη.

Ενημέρωση : Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες του Reuters, η τιμή του Motorola XOOM 3G θα κοστίζει $799 ενώ του απλού WiFI μοντέλου $600.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

αν κάνει 1200 θα πάει άπατο

 

Εκτός και αν είναι δολάρια Καναδά Σιγκαπούρης!!! :rolleyes:

 

Y.Γ. Όσο για το best seller... ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαπτίσαμε. Προς το παρόν το μόνο best που βλέπω σχετικό είναι το best buy να φαίνεται να το δίνει στα $800. :confused:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε Μοτορολα αντε γεια αμα κανει 1200 $ , πως την ειδαν εκει στη Μοτορολα apple no2?αμα ειναι ετσι απατο θα παει οπως λεει κι ο JimGer.εξαλλου υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες...htc,lg,hp...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχώς τελικά δεν ισχύει. Σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της Motorola στο Reuters, το 3G μοντέλο με 32gb θα κοστίζει $799 και το απλό με WIFi θα κοστίζει περίπου $600.

 

http://uk.reuters.co...E71F4E120110216

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό θα ήταν νομίζω να μας έλεγαν τα στελέχη και τις αυτονομίες των συσκευών για να μπορεί να γίνει και μία σύγκριση, παρακαλώ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω πως σας φαίνονται εσάς αλλά εγώ για τάμπλετ τόσα λεφτά δεν έδινα για κανένα λόγο.

Κατά την δική μου γνώμη είναι υπερτιμολογημένα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ουτε κι εγω θα εδινα τοσα λεφτα για tablet. Αν δεν βρεθει tablet με αντιστοιχα χαρακτηριστικα και τιμες κοντα στα 350€, δυσκολα θα προσελκυσουν κοσμο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όσο πουλάνε (άρα κάποιοι αγοράζουν) κινητά με το μισό μέγεθος οθόνης στην ίδια τιμή και ακριβότερα, γιατί να μην παραμένει και η τιμή των tablet εξίσου υψηλή; :-) (Το hardware των κινητών που πωλούνται $700+ κοστίζει στις εταιρίες περίπου $200)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευτυχώς τελικά δεν ισχύει. Σύμφωνα με δηλώσεις στελέχους της Motorola στο Reuters, το 3G μοντέλο με 32gb θα κοστίζει $799 και το απλό με WIFi θα κοστίζει περίπου $600.http://uk.reuters.co...E71F4E120110216

 

 

Ακλαυτο με 1200. Πλάκα κάνουμε; Αυτά έπρεπε να κάνουν 300Ε. Έλεος!

 

 

καλά με τόσα λεφτά παίρνεις και laptop και netbook και σου περισσεύουν κίολας.σίγα μην τους έδινα 1200 για tablet.

 

 

 

larry και jim82 , διαβάστε τι έγραψε ο Hal από πάνω... :-(

 

Δεν νομίζω ρε παιδιά να υπήρχε περίπτωση να κόστιζε τόσα χρήματα. ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και 800 ευρώ είναι πάρα πολύ ακριβώ! Θυμάμε όταν αγόρασα πριν από 2 χρόνια netbook για ενα φιλαράκι 200 ευρώ! και κάνει τα πάντα που κάνει και ένα κανονικο λαπτοπ(Έχει linux και XP πάνω) και είναι μικροσκοπικό σε μέγεθος. Γιατί να δώσει κάποιος 800ευρώ και να μην έχει καν το hardware του netbook και πληκτρολόγιο. Έχουμε ξεφήγει τελείως μου φαίνετε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν διάβασα για τα 1200$ :shock: δηλαδή γύρω στα 1000 euro στην ελλάδα απλά ξενέρωσα.Μήπως λεω μήπως τα πουλάνε οσο θέλουν μήπως και τσιμπήσει κανείς και τα πάρει σε αυτην την τιμή και αργότερα ρίξουν τις τιμές? .

Τώρα να δώσει ο άλλος 1000 euro για tablet ε μου κάθεται κάπως.... δεν ξέρω αν τα αξίζει κιόλας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...