Μετάβαση στο περιεχόμενο


Μεγάλος Διαγωνισμός
Κερδίστε 3 κορυφαία τροφοδοτικά

Φωτογραφία

Thomson TG585 v8


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
226 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#91 Luciddream

Luciddream

    Senior Member

  • Members
  • 3.697 μηνύματα
  • LocationAthens,Greece

Δημοσίευση 01 Ιούνιος 2012 - 09:28 μμ

κρίμα και ήθελα να "παίξω"... απο ότι βλέπω εδώ: http://www.getipv6.i...p/Broadband_CPE

Technicolor TG582n and also the TG789vn, TG789vn v3, TG788vn, TG787, TG784n v3, TG784n, TG784, TG712, TG670, TG589vn v2, and TG587n v3



Ad Bot

Ad Bot

#92 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.086 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 01 Ιούνιος 2012 - 09:36 μμ

κρίμα και ήθελα να "παίξω"... απο ότι βλέπω εδώ: http://www.getipv6.i...dband_CPE<br />
Technicolor TG582n and also the TG789vn, TG789vn v3, TG788vn, TG787, TG784n v3, TG784n, TG784, TG712, TG670, TG589vn v2, and TG587n v3



απο ολα αυτα εδω στην ελλαδα δεν εχω δει σχεδον κανενα
582 δεν εχω δει δεν το δινει κανενας
789 το ιδιο
788 το ιδιο
787 το ειχα αλλα δεν το εχω πλεον.ηταν να το δωσει καποιος Isp αλλα εδωσε αλλο.δεν λεω κατι παραπανω.δεν το ειχα δοκιμασει για ipv6
784 το εχω αλλα οχι το n.εχω το g δεν εχω δει Isp να δινει το n.
784 το εχω αλλα δεν εχω δει κατι για ipv6.το δινει η Forthnet οταν καποιος θελει μεχρι 2 fxs.
712 κανεις τιποτα
670 τιποτα
589 τιποτα
587 τιποτα
κοινως σε ελλαδα 585 v7,v8 784, 780,782.
gia to 784 δεν ξερω αν ειναι το δικο μου η καποιο αλλο version η αμα θελει καποιο συγκεκριμενο firmware.επισης σιγουρα θα γινεται απο cli interfaceκαι εκειμεσα αντε βγαλε ακρη.απο web δεν εχω δει τιποτα αλλα στο Thomson το 90 τις 100 γινεται απο cli.

#93 Luciddream

Luciddream

    Senior Member

  • Members
  • 3.697 μηνύματα
  • LocationAthens,Greece

Δημοσίευση 01 Ιούνιος 2012 - 09:40 μμ

υπάρχει τίποτα που να μην ξέρεις? χαχαχα... τους έστειλα email λές να μου πούν να μου στείλουν άλλο ρουτερ..?? προς το παρόν πάντως είμαι πολύ κομπλε με το TG585...

#94 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.086 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 01 Ιούνιος 2012 - 09:50 μμ

υπάρχει τίποτα που να μην ξέρεις? χαχαχα... τους έστειλα email λές να μου πούν να μου στείλουν άλλο ρουτερ..?? προς το παρόν πάντως είμαι πολύ κομπλε με το TG585...



παρα πολλα δυστυχως
απλα για τα Thomson επειδη μου αρεσουν εχω περασει απο διαφορα μοντελα
585 εχει δωσει ο οτε και η Forthhnet
η cyta Το 782
η forthnet εδινε το 780 μετα ηταν να δωσει το 787 και τελικα εδωσε το 784
εστειλες email σε ποιο να σου πει τι?
για την ωρα Ipv6 θυμαμαι οτι ειχε δωσει η forthnet δοκιμαστικα αλλα ναι δεν προκειται να σου δωσουν αλλο ρουτερ για να το κανεις δοκιμη ασε που το μονο απο αυτα που εχουν και υποστηριζει θεωρητικα ipv6 ειναι το 784.αυτο εχω αλλα δεν το εχω ψαξει.δεν ξερω ποιος αλλος δινει v6 και ποιο ρουτερ απο αυτα που δινουν εχει.ενα zte της wind νομιζω ειχε.εχουμε μελλον για το v6.και εγω θα ηθελα να το ψαξω αλλα μπα δεν προλαβα.η forthnet ειχε δωσει οδηγιες για ipv6.Νομιζω ηθελε καποια αλλαγη στο Username
http://ipv6.forthnet.gr/
http://ipv6.forthnet.gr/?page_id=67
http://www.adslgr.co...6-Forthnet-IPv6

#95 Luciddream

Luciddream

    Senior Member

  • Members
  • 3.697 μηνύματα
  • LocationAthens,Greece

Δημοσίευση 01 Ιούνιος 2012 - 10:06 μμ

εστειλα ταυτοχρονα πριν που σε ρωτησα, και στο ipv6 @ forthnet ... το ίδιο θα μου απαντήσουν οτι δεν το υποστηρίζει.. μάλλον θέλουν να αναγκάσουν τους παρόχους να αγοράσουν καινούρια routers...

edit: τραγική η ερώτηση αλλά για τους σκοπούς του πειραματισμού και μόνο θα την κάνω... μπορεί να λειτουργήσει το TG585 μόνο σαν modem και απο πίσω να βάλω άλλο router που έχω με openwrt...???

#96 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.086 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 02 Ιούνιος 2012 - 08:53 πμ

εστειλα ταυτοχρονα πριν που σε ρωτησα, και στο ipv6 @ forthnet ... το ίδιο θα μου απαντήσουν οτι δεν το υποστηρίζει.. μάλλον θέλουν να αναγκάσουν τους παρόχους να αγοράσουν καινούρια routers...

edit: τραγική η ερώτηση αλλά για τους σκοπούς του πειραματισμού και μόνο θα την κάνω... μπορεί να λειτουργήσει το TG585 μόνο σαν modem και απο πίσω να βάλω άλλο router που έχω με openwrt...???



δεν ξερω αν θα χρειαστει να αλλαχτουν ολα τα ρουτερ η αν γινεται με καποιο τροπο να γινει cascade και να παιξει με Ipv4.ναι το 585 σιγουρα δεν το υποστηριζει οσο ξερω.πολυ μικρο φτηνο μοντελο.

ναι μπορεις να το κανεις.απλα θα γυρισεις το Thomson σε bridged ethernet αντι για pppoe και μετα θα μπει απο πισω το router που εχεις και θα κανει κληση Ppppoe προς το modem και θα παιξει.εννοειται οτι παιζει αυτο και αυτο ειναι το σωστο οταν εχεις και modem και ρουτερ για να μην εχεις 2 nat.το Thomson θα παει στην Wan/internet του router.

#97 Luciddream

Luciddream

    Senior Member

  • Members
  • 3.697 μηνύματα
  • LocationAthens,Greece

Δημοσίευση 02 Ιούνιος 2012 - 07:59 μμ

δεν ξερω αν θα χρειαστει να αλλαχτουν ολα τα ρουτερ η αν γινεται με καποιο τροπο να γινει cascade και να παιξει με Ipv4.ναι το 585 σιγουρα δεν το υποστηριζει οσο ξερω.πολυ μικρο φτηνο μοντελο.

ναι μπορεις να το κανεις.απλα θα γυρισεις το Thomson σε bridged ethernet αντι για pppoe και μετα θα μπει απο πισω το router που εχεις και θα κανει κληση Ppppoe προς το modem και θα παιξει.εννοειται οτι παιζει αυτο και αυτο ειναι το σωστο οταν εχεις και modem και ρουτερ για να μην εχεις 2 nat.το Thomson θα παει στην Wan/internet του router.

ωραία θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο. πρέπει να έχει πλάκα το όλο σκηνικό :)
το οτι ειναι μικρο και φτηνο μοντέλο δεν νομίζω να σημαίνει κάτι. με ένα απλό firmware update δεν θα έπρεπε να υποστηρίζει ipv6?

#98 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.086 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 03 Ιούνιος 2012 - 11:59 πμ

ωραία θα το δοκιμάσω κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο. πρέπει να έχει πλάκα το όλο σκηνικό
το οτι ειναι μικρο και φτηνο μοντέλο δεν νομίζω να σημαίνει κάτι. με ένα απλό firmware update δεν θα έπρεπε να υποστηρίζει ipv6?



θεωρητικα ναι θα μπορουσε να γινει αλλα δεν θα γινει.εδω σε vigor που ειναι μοντελα που κανουν 150 ευρω+ και δεν μπαινει η draytek στον κοπο να φτιαχει πιο νεο firmware για Ipv6.αν το κανουν αυτο πως θα πουλησουν μετα νεα μοντελα???το θεμα δεν ειναι τι μπορει να γινει με το υπαρχον Hardware αλλα τι θελουν να κανουν οι εταιρειες.

#99 naruto14

naruto14

    Senior Member

  • Members
  • 7.235 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Ιούνιος 2012 - 01:01 μμ

Καλημέρα. Αντιμετωπίζω μερικά προβλήματα με το ping όταν παίζω online σε μερικά παιχνίδια. Φταίει μήπως το router σε αυτό ή η σύνδεση? :rolleyes:

#100 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.086 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 03 Ιούνιος 2012 - 01:04 μμ

το ρουτερ δυσκολο.ζητα fast path για καλυτερα και οταν παιζεις να τα εχεις ολα τα torrent Κλειστα.

#101 naruto14

naruto14

    Senior Member

  • Members
  • 7.235 μηνύματα

Δημοσίευση 03 Ιούνιος 2012 - 03:48 μμ

το ρουτερ δυσκολο.ζητα fast path για καλυτερα και οταν παιζεις να τα εχεις ολα τα torrent Κλειστα.


Τα έχω. Το fast path τι είναι? πρώτη φορά το ακούω...

#102 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.086 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 04 Ιούνιος 2012 - 11:18 πμ

αναλογως την εταιρεια μπορεις να ζητησεις fast path με σκοπο να μειωθει το Ping στα Online Παιχνιδια.
απλα α.θα σου μειωσει λιγο την ταχυτητα συγχρονισμου.
β.αν η γραμμη ειναι τελειως χαλια η εισαι πολυ μακρια απο τον οτε και δεν παιζεις καλα τοτε αποφυγε το γιατι θα σου δημιουργησει πιθανοτατα αποσυνδεσεις(το fast path αν δεν συνδυαστει με καποιο profile κανει την γραμμη λιγο πιο sensitive χωρις να σημαινει οτι θα εχεις προβλημα.απλα β.θα πρεπει και ο Isp σου να υποστηριζει fast path γιατι μερικοι δεν δινουν οπως επισης αν δεν σου κανει τους λες να τοξαναβαλουν Interleave).

http://www.adslgr.co...ι-το-Interleave

εδω γραφει και τι ειναι πιο ακριβως.

#103 Luciddream

Luciddream

    Senior Member

  • Members
  • 3.697 μηνύματα
  • LocationAthens,Greece

Δημοσίευση 06 Ιούνιος 2012 - 04:15 πμ

εστειλα ταυτοχρονα πριν που σε ρωτησα, και στο ipv6 @ forthnet ... το ίδιο θα μου απαντήσουν οτι δεν το υποστηρίζει.. μάλλον θέλουν να αναγκάσουν τους παρόχους να αγοράσουν καινούρια routers...

μου απαντήσαν:

Καλησπέρα σας,

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε στο πιλοτικό IPv6 της forthnet.

Σχετικά με την ερώτησή σας, το υπάρχον firmware του Thomson 585 v8 δεν υποστηρίζει IPv6, αλλά βάσει ενημέρωσης που έχουμε από τον κατασκευαστή αναμένεται να εκδοθεί νέο firmware με την απαραίτητη IPv6 υποστήριξη.

Μέχρι τότε, ο μόνος τρόπος να δοκιμάσετε IPv6 υπηρεσίες είναι παραμετροποιώντας το CPE σας σε bridge mode (οδηγίες θα βρείτε στο ipv6.forthnet.gr).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση είμαστε στη διάθεσή σας


βρήκα και αυτο το ωραίο ελληνικό:



#104 poulinos

poulinos

    Super Goofy

  • Super Moderators
  • 55.086 μηνύματα
  • LocationGoofy Land

Δημοσίευση 09 Ιούνιος 2012 - 03:22 μμ

αν βγαλουν για το 585 v8 τοτε μια χαρα.για το 784 δεν εχω δει κατι για Ipv6 παντως εκτος αν δεν εχω σωστο firmware η εκτος αν ειναι υπο κατασκευη η αν ειναι μονο απο κανενα cli.δεν το εχω δοκιμασει να πω την αληθεια να κανω την αλλαγη στο username Να δω τι θα γινει.θα το δοκιμασω με το καλο και θα πω αν πετυχε.



#105 ikskarda

ikskarda

    Senior Member

  • Members
  • 685 μηνύματα

Δημοσίευση 10 Ιούνιος 2012 - 08:05 μμ

δηλαδη παιδες αν καταλαβα καλα λογω IPv6 θα παμε σε αγορα νεου router.

κριμα γιατι ειχα ενα Siemens CL-100 μαζι με ενα Netgear DGN2200 :-D οσο ημουν με Connx και επαιζα στα 11000Kbps.
(@poulinos λογικα θα θυμασαι το θεμα μου)

εδω και 4 μηνες που εβαλα Forthnet Double Play μου εδωσαν δωρο ενα Thomson TG585v8, το οποιο συγχρονιζει στα 15600Kbps και εχω αφησει αυτο (αν και το Netgear το βρισκω ανωτερο σε πολλα πχ στο wifi).

Ηδη κλαιω τα λεφτα για το Netgear που το εχω στο ντουλαπι σχεδον καινουργιο και καθεται, αλλα το Thomson συγχρονιζει πολυ ψηλοτερα...
Τωρα αν δεν βγαλει κανενα Firmware Update για το το Thomson παμε για router που να υποστηριζει IPv6 και να μου παιζει στα 15600Kbps που ειμαι τωρα :-( !!!