Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Πρόβλημα με Flash player


Το θέμα αυτό έχει αρχειοθετηθεί επειδή είναι αρκετά παλιό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απαντήσετε σ'αυτό το θέμα.
5 απαντήσεις σ'αυτό το θέμα

#1 Vassilis_X

Vassilis_X

    Senior Member

  • Members
  • 426 μηνύματα

Δημοσίευση 27 February 2011 - 02:13 AM

Εχω προβλημα με το flash player.. οταν βλεπω βιντεο στο νετ και απαιτει flash player το βλεπω σε slow motion.. εχω τη τελευταια εκδοση.. εχω κανει τα παντα.. γνωριζετε καποια λυση? συμβαινει μονο με την εκδοση 10.2. Με τη 10.1 παει σφαιρα..

#2 Bokmaker

Bokmaker

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 μηνύματα

Δημοσίευση 27 February 2011 - 01:49 PM

Έχει πολλές φορές πρόβλημα ο Explorer δοκίμασε με Mozilla Firefox.

Ad Bot

Ad Bot

#3 jemadux

jemadux

    Senior Member

  • Members
  • 1051 μηνύματα

Δημοσίευση 27 February 2011 - 07:23 PM

Έχει πολλές φορές πρόβλημα ο Explorer δοκίμασε με Mozilla Firefox.

και που ξες αμα ο σταρτερ του τοπικ εχει explorer ?
μπορει πχ να εχει safari ή opera ....
προσωπικα δεν επιστευεομαι κανεναν απο αυτους ... αλλα παιζει και με firefox να εχει προβλημα

#4 Bokmaker

Bokmaker

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 μηνύματα

Δημοσίευση 27 February 2011 - 09:13 PM

και που ξες αμα ο σταρτερ του τοπικ εχει explorer ?


Eίναι γιατί και με τον δικό μου explorer είχα κάποια στιγμή τα ίδια συμπτώματα με αυτά του στάρτερ του τόπικ όταν χρησιμοποίησα Mozilla ή Opera όλα τα βίντεο δούλεψαν κανονικά.

#5 Vassilis_X

Vassilis_X

    Senior Member

  • Members
  • 426 μηνύματα

Δημοσίευση 03 March 2011 - 12:34 AM

και με firefox και με explorer συμβαινει αυτο..

#6 gewlogos

gewlogos

    Junior Member

  • Members
  • Pip
  • 4 μηνύματα

Δημοσίευση 07 March 2011 - 01:05 PM

και μενα το κανει σε ολους τους περιηγητες...ολους... εμενα δεν το δειχνει καν...δηλαδη ξεκιναει ακουω ηχο αλλα εχει κολλημα και δεν παιζει καθολου την εικονα...αν παω το ποντικι επανω στο βιντεο, την ωρα που παιζει, μενει αποτυπωμα των στοιχειων που βγαζει η μπαρα φορτωσης του βιντεο (π.χ. χρονος αναπαραγωγης)... οταν κανω εκκαθαριση με ccleaner και απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση του flash player παιζει για λιγο, μετα παλι τα ιδια...!!παρατηρησα οταν εχω σαφαρι οτι αργει να κολλησει μπορει και καθολου...αλλα κολλησε καποια στιγμη και απο τοτε τα ιδια...!!! επισης οταν εχω μοτζιλα και βαζω το βιντεο σε full screen το εικονιδιο στη γραμμη εργασιων(κατω εκει που ειναι και το κουμπι του μενου εναρξη) του flash player το βγαζει ως αγνωστο εικονιδιο....(σημειωση ουτε σε full screen παιζει)εχω windows 7 ultimate 64 bit.... κατι συμβαινει πως θα βρουμε τι ομως?
Υ.Γ. ολα αυτα μονο στο youtube (στην σελιδα) γιατι στο facebook τα παιζει του youtube... οπως επισης παιζει και ολων των αλλων site τα βιντεο πχ dailymotion

fotos
http://img714.images...s/i/tube1z.jpg/
http://img585.images...i/95948248.png/

παρατηρησα το εξης : οταν κανω ολα τα παραπανω και δουλεψει... στο youtube δεν ειμαι συνδεδεμενος (username pass) στον λογαριαμσο μου... και τα παιζει τα βιντεο.... αν συσνδεθω παειιιιι... κολλαει παλι... αμα κανω αποσυνδεση συνεχιζει και κολλαει...!!! δε μπορω να καταλαβω τι γινεται..!!!
και μοτζιλα και σαφαρι μαλιστα στο ενα εκανα συνδεση (μοτσιλα) και κολλησε και στο αλλο δεν εκανα συνδεση (σαφαρι) και δε κολλησε... αλλα οταν εκανα πριν λιγο για δοκιμη κολλησε και αυτο.....θα τρελαθωωωωωωωωω.....:P:P:P μηπως φταινε καποια cookies???