Προς το περιεχόμενο

Αρχαίες Ελληνικές Συνταγές


Daemonos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστά στα έχουν πεί. Ήταν εξαιρετική πηγή πρωτείνης, ιδιαίτερα για τους φτωχούς. Όπως και οι ακρίδες, που τις έτρωγαν όπως εμείς τα κορνφλέικς σήμερα περίπου. Τις ξέραιναν και τις ανακάτευαν με μέλι και γάλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα τζιτζικια πως τα ετρωγαν; Με το που τα επιαναν ζωντανα οπως τα μυδια σημερα; Ετρωγαν μονο την ουρα οπως στις γαρίδες ας πουμε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θυμάμαι ακριβώς πώς μαγείρευαν τα τζιτζίκια, αλλά το είχα διαβάσει σε αυτό εδώ το βιβλίο, το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι πολύ σοβαρό και εξαιρετικό για το θέμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εμένα μου κάνει εντύπωση το οτι ενώ πρόκειται για αρχαίες Ελληνικές συνταγές , ο τίτλος τους είναι βγαλμένος απο τιμοκατάλογο αφαν γκατε εστιατορίου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλά φαγητά, πασίγνωστα σήμερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχουν μια ιστορία στην περιοχή πολύ αρχαιότερης και αυτής των Τούρκων και αυτής των ίδιων των Ελλήνων. Ο Andrew Dalby

 

τι ωραία που τα διατυπώνει η επιστήμη!

 

.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...