marantonis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Πειτε καμια καλη αρχαιοελληνικη συνταγη να φαμε φορωντας τους χιτωνες μας ρε. Μονο λατινικα βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Τα Τζιτζικια πρέπει να φεωρουνταν εξαιρετικός μεζες αν μου τα εχουν μεταφέρει σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Σωστά στα έχουν πεί. Ήταν εξαιρετική πηγή πρωτείνης, ιδιαίτερα για τους φτωχούς. Όπως και οι ακρίδες, που τις έτρωγαν όπως εμείς τα κορνφλέικς σήμερα περίπου. Τις ξέραιναν και τις ανακάτευαν με μέλι και γάλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Τα τζιτζικια πως τα ετρωγαν; Με το που τα επιαναν ζωντανα οπως τα μυδια σημερα; Ετρωγαν μονο την ουρα οπως στις γαρίδες ας πουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 και μετά λέτε ότι οι ασιάτες τρώνε όλα τα περίεργα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Δεν θυμάμαι ακριβώς πώς μαγείρευαν τα τζιτζίκια, αλλά το είχα διαβάσει σε αυτό εδώ το βιβλίο, το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα, είναι πολύ σοβαρό και εξαιρετικό για το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2011 θα πω στον ξαδερφο που ειναι αρχαιολογος να το παρει και θα δανειστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Το βιβλίο αρχαίες ελληνικές συνταγές δεν το βρίσκω πουθενά γαμότο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 εμένα μου κάνει εντύπωση το οτι ενώ πρόκειται για αρχαίες Ελληνικές συνταγές , ο τίτλος τους είναι βγαλμένος απο τιμοκατάλογο αφαν γκατε εστιατορίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Τα ονόματα γιατί είναι λατινικά; Κάποιος να πάρει τηλέφωνο τον Ζουράρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2011 Πολλά φαγητά, πασίγνωστα σήμερα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, έχουν μια ιστορία στην περιοχή πολύ αρχαιότερης και αυτής των Τούρκων και αυτής των ίδιων των Ελλήνων. Ο Andrew Dalby τι ωραία που τα διατυπώνει η επιστήμη! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.