Προς το περιεχόμενο

απορεις στο word (για λιγο πιο εμπειρους χρηστες)


Kapazo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια!! Χρειαζομαι την βοηθεια σας. Λοιπον εχω ενα εγγραφο word το οποιο περιεχει πινακες με κελια.το καθε καλε περιεχει ορισμενα στοιχεια ( ονομα διευθυνση , ΤΚ κλπ )

Θελω αυτα τα κελια να τα μεταφερω σε αντιστοιχα κελια για ετικετες (γιατι θελω να τα εκτυπωσω σε αυτοκολλητες ετικετες).Αρχικα το προβλημα μου ειναι πως να κανω τον απλο πινακα σε πινακα ετικετων.γιατι οταν πηγαινω στη σχεδιαση ετικετων μου φτιαχνει μονο την πρωτη σελιδα του εγγραφου και οχι ολες. Αρχικα αν μπορειται να μου πειτε πως θα το κανω αυτο ωστε να σας ρωτησω αργοτερα κατι πιο δυσκολο που θελω να κανω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει 43 εμφανισεις και καμια απαντηση, δεν ειναι λιγο περιεργο; μηπως το εχω βαλει σε λαθος section και δεν γνωριζει καποιος να με βοηθησει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον εχω το office 2007.Και εχω ενα αρχειο word το οποιο περιεχει σε μορφη πινακα στοιχια.το καθε κελι περιλαμβανει ονομα επωνυμο , ΤΚ κλπ.ολα αυτα ειναι μεσα σε ενα κελι του πινακα.αυτα τα στοιχεια θα ηθελα να τα εκτυπωσω σε αυτοκολλητες ετικετες.αρα θα πρεπει να φτιαξω ετικετες μεσα απο το word ωστε τα κελια να εχουν σταθερο μεγεθος και να ορισω τις διαστασεις των ετικετων.Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να μεταφερω τον πινακα αυτο σε πινακα ετικετων.Οταν λεω πινακα ετικετων εννοω εναν πινακα που φτιαχνεις μεσα απο την επιλογη ετικετες στο word οπου επιλεγεις την μαρκα και το τυπο των ετικετων που χρησιμοποιειες και σου φτιαχνει μονο του τις διαστασεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δε σε αφήνει να γράψεις πάνω στην ετικέτα ;

την ετικέτα αυτή την δημιουργείς μόνος σου ;

χρησιμοποιείς κάποια έτοιμη ;

δε σου δέχεται το copy paste ;

είναι εικόνα και δε μπορείς να γράψεις επάνω σου εμφανίζει την μορφοποίηση της εικόνας ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν θελω να γραψω χειροκινητα πανω στην ετικετα.εχω εναν ετοιμο πινακα και θελω να τον μετατρεψω σε ετικετες.οταν κανω copy paste δεν γινεται σωστη αντιγραφη και δεν εχουν καλα περιθορια οι ετικετες.λοιπον αστο αυτο.αυτο που θελω περισσοτερο ειναι να κανω ταξινομηση των στοιχειω κατα Ταχυδρομικο κωδικα.οπως ειπα καθε κελι εχει μεσα ονομα επονυμα κλπ. πως μπορω να του πω να βρει τον ΤΚ σε καθε ετικετα και να τις κανει ταξινομηση συμφωνα με αυτον;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να κάνεις ταξινόμηση θα επιλέξεις όλα τα κελιά που περιέχουν τον ΤΚ και θα πατήσεις την (ταξινόμηση) από Α ως Ω υπάρχει ένα τέτοιο κουμπί.

αν σου ζητήσει επέκταση της επιλογής εσύ πατάς ναι και έχει γίνει ταξινόμηση

 

για να γράψεις πάνω στην ετικέτα και να στα δείξει σωστά πρέπει πρώτα στη μορφοποίηση της εικόνας που βρίσκεται στην ετικέτα να πατήσεις ότι η εικόνα θα βρίσκεται πίσω από το κείμενο :

Μορφοποίηση εικόνας -> αναδίπλωση κειμένου -> πίσω από το κείμενο

 

αφού κάνεις επικόλληση μετά αλλάζεις το μέγεθος της γραμματοσειράς για να έρθει στα ίσα του εικόνα και κείμενο και είσαι έτοιμος..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο με τον ΤΚ δεν ειναι τοσο απλο.γιατι καθε κελι δεν εχει μονο τον ΤΚ αλλα και αλλες πληροφοριες.οποτε θα πρεπει να μου πεις αν γνωριζεις με ποιο τροπο να 'δειξω' στο word οτι θελω να μου ταξινομησει τα κελια συμφωνα με τον ΤΚ και να ξεχωριζει ποιος ειναι ο ΤΚ απο τα υπολοιπα (πχ διευθυνση)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ψάξε λίγο για συγχώνευση αλληλογραφίας+word στο γοογλε και θα βρεις αρκετά, για να λύσεις το πρόβλημα σου με το πως να τραβήξει τα δεδομένα η ετικέτα που θα σχεδιάσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...